PONERIZACIJA DRUŠTVA

Znanstvenici NRL-a stvorili guste umjetne oblake plazme u ionosferi uz pomoć HAARP-a

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Godinama se špekuliralo o tome kakva je uloga HAARP-a. Za veći dio javnosti super moderno postrojenje u Gakoni na Aljasci je bila obična znanstvena laboratorija dok je dio ljudi smatrao kako se radi o postrojenju koje modulira vremenske uzorke. Prije nekoliko dana je objavljen znanstveni rad američke ratne mornarice u kojem je otkriveno koliko HAARP remeti EM polje planete.

Postrojenje HAARP-a u aAkoni Aljska.

Postrojenje HAARP-a u Gakoni Aljaska.

Na stranici e! Science News stoji kako su znanstvenici laboratorije mornarice SAD-a (NRL), fizičari i inženjeri High-frequency Active Auroral Research Programa (HAARP-a) ili programa za aktivno istraživanje visokih frekvencija u ionosferi planete, uspjeli stvoriti oblak plazme velike gustoće u višim dijelovima planetarne atmosfere.

Paul Bernhart iz odjela za plazmu američke mornarice je izjavio slijedeće za online tiskovinu PHYS.org:

Oblak plazme stvoren djelovanjem HAARP-a.

Oblak plazme stvoren djelovanjem HAARP-a.

 

„Prijašnji pokušaji stvaranja plazme velike gustoće su se održavali najviše desetak minuta ili manje. Lopta plazme (usijanog plina) velike gustoće se ovaj put održala više od jednog sata, točnije za vrijeme transmisija koje je odašiljao HAARP. Nakon što smo isključili odašiljanje radio valova iz HAARPA, oblak plazme je nestao.“

Ovi su svijetleći umjetno stvoreni fenomeni u gornjim dijelovima atmosfere stvoreni unutar djelovanja Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) ili Agencije za obrambena istraživanja i projekte SAD-a. DARP-a je sponzorirala testove na planetarnoj ionosferi unutar programa Basic Research on Ionospheric Characteristics and Effects (BRIOCHE) ili Osnovna istraživanja ionosferskih karakteristika i efekata. Iza imena ovog programa se krije kampanja ispitivanja ionosferskih fenomena i njihovih utjecaja na komunikaciju i svemirske vremenske uzorke.

Zahvaljujući pisanoj objavi NRL-a po prvi put smo u stanju shvatiti s koliko jakim transmisijama barata HAARP. Naime ovo postrojenje je za vrijeme eksperimenta stvaranja gustih postojanih oblaka plazme koristio transmiter za visoke frekvencije jakosti od 3,6 megavata. Oblak plazme se stvorio na visini od 50 kilometara i koristio se kao reflektor za visoko frekventne transmisije i komunikacijske signale.

Do sada su znanstvenici uspijevali stvoriti oblak plazme gustoće od 4 x 105 elektrona po kubičnom centimetru, NRL grupa je stvorila umjetni oblak plazme čija gustoća prelazi 9 x 105 elektrona po kubičnom centimetru koristeći transmisije harpa na šestu harmoniku od elektronsko ciklotronske frekvencije. Elektroni na frekvenciji vibracije od 1,44 MHz mogu se pronaći u planetarnom magnetskom polju dok ove umjetne tvorevine plazme uvelike stvaraju poremećaje u planetarnom magnetskom polju, a s time i na naše kognicijske procese.

1 plazma oblak stvoren iz HAARPA

Gusti oblak usijane plazme stvoren HAARP-om.

Fotografije umjetnih oblaka super vrućih plinova koje je stvorio HAARP pokazuju kako su to turbulentne i visoko dinamične tvorevine čija se gustoća konstantno mijenja. Elektrostatični valovi koje generira HAARP uz pomoć radio transmisija je odgovoran za akceleraciju elektrona koji tako ubrzani stvaraju dovoljno energije kako bi stvorili usijani oblak i izboj energije u neutralnim dijelovima atmosfere, točnije na visinama od gotovo 170 kilometara.

Umjetni oblak plazme američke ratne mornarice je bio toliko jak da se mogao detektirati uz pomoć HF radio prijemnika i uz pomoć očitovanja pozadinskih šumova na UHF-u, radarima i uz pomoć teleskopa. Mjerenja s tla su pokazala kako stimulirana promjena u EM-u planete daju dokaz o tome koliko su snažni elektrostatički valovi koji ubrzavaju elektrone do ionizirajućih brzina.

NLR tim radi u kolaboraciji sa SRI Internationalom i Sveučilištem Aljaske u Fairbanksu, Sveučilištem Floride i kompanijom BAE System na sintetiziranju  i opservaciji parametarskih interakcija kako bi stvorili održavajući oblak plazme. Sljedeća „znanstvena“ kampanja HAARPA je organizirana za sljedeći mjesec, a uključivat će pokušaj generiranja još većih i stabilnijih ionizirajućih oblaka.

Kraj ili početak?

Nekoliko mjeseci nakon objave ovog teksta, internetom se proširila vijest o tome da se postrojenje HAARP-a pored Gakone zatvara, web stranica Info Wars je o tome pisala na dugo i na široko, no mi se bojimo da je ovo samo jedan trik, jer su patokratski znanstvenici napravili propust, objavljujući studiju o svom monstruoznom uspjehu. Bojimo se da mi nismo u stanju shvatiti koliko se s nama manipulira. Kontrola magnetskog i EM polja je nešto što više nije pitanje znanstvene fantastike, već je stvar znanstvenih činjenica dostupnih javnosti, o tome smo pisali u tekstu pod nazivom: “REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Potpuna kontrola magnetskog polja je stvarnost.”

HAARP, EISCAT, HIPAS i druga postrojenja za mijenjanje EM polja planete.

HAARP, EISCAT, HIPAS i druga postrojenja za mijenjanje EM polja planete. Znate li što je to GIRO?

Veći dio populacije još uvijek misli kako HAARP i slične tehnologije uvjetuju promjene klime, no zapravo riječ je o promjeni našeg stanja uma, i potpunoj umnoj kontroli na velikim zemljopisnim površinama, zbog toga je planeta načičkana postrojenjima s HAARP tehnologijom.

Želite li više saznati o temi molimo vas pročitajte:

HAARP i druge tehnologije koje sponzoriraju vlade da bi kontrolirali naša životna iskustva!

Živimo u svijetu dezinformacija, je li za to dijelom zaslužna i UMNA KONTROLA?

Kritika na rad Leuren Moreta o HAARP-u

Još uvijek nas uče kako EM zračenje dalekovoda nije opasno po ljudsko zdravlje

Zračenja iz mobitela i antena uništavanju našu DNK i stvaraju rak

REVOLUCIONARNO OTKRIĆE: Potpuna kontrola magnetskog polja je stvarnost

Izvješće: Smrtonosno oružje koje može oštetiti mozak, uzrokovati mimičku shizofreniju

ČUDNI ZVUKOVI DILJEM SVIJETA: Novi slučajevi Taos Huma!