INTERVJUI ZA PAMĆENJE

Ruski premijer tvrdi da vanzemaljci žive među nama

Autor: Barbara Arbanas Kovačević

U prosincu je ruski premijer i bivši predsjednik, Dmitrij Medvedev, iznio komentare dok je njegov mikrofon još uvijek bio uključen. Novinari su ga upitali dobiva li predsjednik ikakve tajne dokumente o izvanzemaljcima dok se nalazi na takvom položaju. U svojim odgovorima, Medvedev ne samo da je potvrdio da izvanzemaljci posjećuju Zemlju nego i da neki od njih žive među nama. U nastavku je rekao da film „Muškarci u crnom“, koji prikazuje tajnu vladinu agenciju koja motri izvanzemaljce na Zemlji, ima činjenične osnove.

I dok se čini da su komentari u stvari razigran odgovor na novinarsko pitanje, oni povlače dodatna pitanja o tome koliko je istine u stvari Medvedev otkrio javnosti. Ukoliko uzmemo u obzir da su njegovi odgovori izrečeni kada je emitiranje završeno, bez da je on bio svjestan toga da mikrofon još uvijek snima, oni su povjerovali tvrdnjama da izvanzemaljci ne samo da posjećuju naš planet nego i da žive među nama.

aliens-006

Nakon završetka emitiranja intervjua, premijer Medvedev je nastavio odgovarati na pitanja. Njegovi su komentari bili iskreni u vezi njegovih osjećaja spram nedavnih političkih zbivanja u Rusiji. Jedan ga je reporter tada upitao „posjeduje li predsjednik tajne dokumente o izvanzemaljcima kada zaprima aktovku potrebnu za aktivaciju ruskog nuklearnog arsenala,“ na što je ovaj odgovorio:

Uz aktovku s nuklearnim šiframa, predsjedniku se daje posebna mapa označena s „vrhunska tajna“. U njoj se nalaze sve informacije o izvanzemaljcima koji su posjetili naš planet…Uz to, daje se izvješće o apsolutno tajnoj specijalnoj službi koja obavlja nadzor nad strancima u našoj zemlji…Više detalja o toj temi možete dobiti gledajući poznati film „Muškarci u crnom“…Neću vam reći koliko se njih nalazi među nama jer biste mogli paničariti.

Medvedev nije prvi ruski dužnosnik koji je progovorio o izvanzemaljskom životu tijekom televizijskog intervjua. U svibnju 2010.g je guverner ruske Republike Kalmikije, Kirsan Ilumzhinov, koji je također bio i predsjednik Svjetske šahovske federacije, tvrdio da je 1997.g iz svojeg stana odveden na izvanzemaljsko vozilo. Tvrdio je da su izvanzemaljci koje je upoznao bili humanoidi i da su ga poveli u obilazak broda te da su ga čak i odveli na drugi svijet.

alien

Već se dugo vremena tvrdi da izvanzemaljci ne samo da posjećuju naš planet nego i da žive među nama. Dobro dokumentiran slučaj u Italiji nazvan Amicizia (prijateljstvo) je otkrio da se više od 100 osoba, uključujući i više državne službenike, tijekom razdoblja od 1956.g. do 1978.g. susrelo sa skupinom izvanzemaljaca koji imaju baze na talijanskom poluotoku i Jadranu.

Znakovito je da je te izvanzemaljce u tajnosti pratio NATO koji se nije miješao u privatne susrete te je pomagao izvanzemaljcima. Ukoliko je ovaj slučaj stvaran, on sugerira da se pojam o službenoj agenciji koja motri izvanzemaljski život na Zemlji kao što je to prikazano u „Ljudima u crnom“, temelji na činjenici. Čini se da Medvedev vjeruje da takva „specijalna služba“ postoji.

Iako se može reći da je Medvedev pružio razigran odgovor na novinarsko pitanje, puni kontekst ukazuje da je bio iskren u nizu tema, uključujući i izvanzemaljski život.

U ruskom dokumentarnom filmu „Ljudi u crnom“ se raspravlja o brojnim istaknutim slučajevima NLO-a. Pokriven je u pad u Roswellu zajedno s brojnim izvanzemaljskim otmicama i NLO objektima koji onemogućavaju nuklearno oružje. Dokumentarac istražuje svjedočanstva o tome da su izvanzemaljske baze ustanovljene na Zemlji i da se neke nalaze na zabranjenim vojnim područjima te da je Pentagon upoznat s time.

Film nastavlja ozbiljnim razmatranjem navodnog sastanka predsjednika Eisenhovera s izvanzemaljcima gdje je postignut sporazum s posjetiocima kojima se daje dozvola za korištenje nekih zemaljskih resursa u zamjenu za naprednu tehnologiju. Dakle, ukoliko je Medvedev novinarima želio otkriti određene informacije, tada ima smisla spominjanje navedenog filma.

Ovaj je Medvedeov komentar o izvanzemaljcima koji su stvarni sličan onome kojeg je u lipnju 1981.g. iznio predsjednik Ronald Reagan. On je tada rekao da je ideja o izvanzemaljcima koji posjećuju zemlju stvarnost. Prema Stevenu Spielbergu, koji se ondje nalazio:

On je samo stajao ondje i promatrao ljude u sobi, kao da ih broji, te je rekao: „Želim Vam zahvaliti što ste izvanzemaljce doveli u Bijelu kuću. Zaista sam uživao u Vašem filmu.“ Nakon toga je pogledao okolo i rekao: „A postoje neke osobe u ovoj prostoriji koje ZNAJU da je sve viđeno u filmu apsolutna istina.

Baš kao što je to bio slučaj s ovom izjavom, mediji će vjerojatno ignorirati i onu ruskog premijera. Jedan od mogućih razloga zbog čega će se to dogoditi se nalazi u nedavno objavljenoj knjizi znanstvene fantastike „Kriptična zagonetka“ koju je napisao CIA-in agent Chase Brandon:

„William Colby je služio kao direktor CIA-e tijekom Nixonove i Fordove administracije. Kada ga je prije dvije godine zamijenio George H. W. Bush, javno je komentirao: „CIA posjeduje svaku osobu od nekakvog značaja u glavnostrujaškim medijima…“

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.