PONERIZACIJA DRUŠTVA

Kako umjetna jaja neće nahraniti gladne u svijetu

Autor: Urednici Matrix Worlda
Matrix World

Umjetna jaja, napravljena od biljne baze, bez ikakvih dodirnih točaka s piletinom, u SAD-u su puštena u prodaju u rujnu 2013. Ova biljna jaja, koje mijenjaju prava u svemu, od keksa do majoneze, bit će dostupna u trgovinama širom svijeta, uz financijsku podršku milijardera Petera Thiela i Bill Gatesa. Tako na žalost, još jednom možemo vidjeti lažnog dobrotvora Gatesa na djelu, kako na potpuno krive i štetne načine tobože spašava svijet. Pitamo se, tko će svijet spasiti od njega?

Josh Tetrick, osnivač tvrtke Hampton Creek foods, koja je osmislila ova umjetna jaja nazvana “Beyond eggs” izjavljuje:

“Želimo izbaciti životinje iz jednadžbe. Prehrambena industrija vapi za inovacijama, osobito tamo gdje životinje sudjeluju.”

Njegova ideja je bila pronaći mješavinu biljaka jednostavnih za uzgoj koje će pomiješane zajedno na pravi način replicirati okus, nutritivne vrijednosti i kulinarska svojstva jajeta. On vjeruje da će ovaj izum omogućiti tvrtki proizvodnju zamjene za prava jaja za masovno tržište hrane te bi to također omogućilo zemljama u razvoju da same osmisle vlastite verzije.

Ovakva nas budućnost čeka; umjesto da jedemo svježa, domaća kokošja jaja, konzumirat ćemo umjetna jaja dobivena tehnološkim inovacijama.

Ovakva nas budućnost čeka; umjesto da jedemo svježa, domaća kokošja jaja, konzumirat ćemo umjetna jaja dobivena tehnološkim inovacijama.

Uz ovako puno dobrotvora koji će gladne u svijetu nahraniti umjetnom hranom umjesto prave, budućnost nam nije upitna, zapravo, cilj eugeničara o depopulaciji stanovništva planete je osiguran.

Tvrtka je već u pregovorima s velikim proizvođačima hrane diljem svijeta, uključujući i nekoliko u Velikoj Britaniji, koji će zamijeniti prava jaja s ovim umjetnim u svojim proizvodima.

Tetrick također navodi da je tim inovatora do sada usavršio okus jajeta za majonezu i za kekse.

“Mi možemo napraviti jako dobru majonezu, napravili smo usporedne testove okusa s vodećim brendovima na tržištu, i dosljedno smo bolji. U svijetu keksa, isprobali smo naše proizvode sa svima, od Billa Gatesa do Tonyja Blaira, obojica nisu mogli okusiti razliku.”

No da….bi li oni uopće i rekli da su osjetili razliku, što se dobro vidi iz sljedeće Tetrickove izjave:

“Bill Gates je postao savjetnik u tvrtki, te je jedan od najžešćih promotora kompanije u Silicijskoj dolini gdje se Hampton Creek nalazi.”

Tetrick također priznaje da eksperimentiraju kako da na nove načine koriste toplinu i pritisak kako bi pretvorili biljke u hranu koja ima okus mesa i jaja. Ispočetka su se borili da uspiju. Prvi primjerci keksa s umjetnim jajima nisu bili baš uspješni, bili su ljepljivi i zgusnuti. Majoneza im također nije dobro ispala jer se ta biljna jaja nisu uspjevala povezati s uljem, pa je majoneza bila tekuća. Najgore je s kajganom, koja im još uvijek nije uspjela.

Za kekse su kao sirovinu koristili biljku sirak, ali naglašavaju da prah nije pogodan za kolače. Za majonezu su kao sirovinu koristili proteine graška umjesto jaja.

Ovako Bill Gates spašava svijet od gladi - umjetnim jajima, ne testiranim cjepivima i chemtrailsima.

Ovako Bill Gates spašava svijet od gladi – umjetnim jajima, ne testiranim cjepivima i chemtrailsima.

Inače, Gates navodi svoje napore za zauzdavanje potrošnje mesa na svojoj web stranici i izabrao je Hampton Creek foods kao jednu od tri tvrtke koje pridonose budućnosti hrane.

On ističe:

“Uzgoj mesa zahtjeva mnogo zemlje i vode i ima veliki utjecaj na okoliš. Jednostavno rečeno, ne postoji način da se proizvede dovoljno mesa za 9 milijardi ljudi.”

Naravno da ne postoji, kada najveći dio mesa odlazi u mesoprerađivačke industrije koje nas tove i truju prerađevinama od mesa poput hamburgera, pašteta, hrenovki i ostale hrane – smeća. Kada bi se ljudi hranili organski uzgojenom hranom, svega bi bilo dovoljno za sve.

Ovi nije prva zamjena za jaja koja se nalazi na tržištu, postoji ih još, no ovaj je projekt odjeknuo svijetom jer je potpomognut financijski i lobistički od strane Bill Gatesa, čovjeka koji je postao svjetski dušebrižnik. On se tako svesrdno zalaže i za sprejanje atmosfere česticama sumpora kako bi se navodno smanjilo navodno globalno zagrijavanje, i to usprkos činjenici da su društva za zaštitu okoliša upozorila kako bi proces mogao imati katastrofalne učinke na Zemljin eko-sustav. Također je financijer istraživanja i promocije chemtrailova. Naravno, podupire i cjepiva, tako i ne testirano cjepivo protiv dječje paralize koje izaziva simptome – dječje paralize! U Africi mu je zabranjena prodaja lijeka protiv malarije jer je otkriveno kako je Mosquirix – najkorištenije cjepivo protiv malarije, običan marketinški trik, te da djecu štiti samo u 30% slučajeva.

Dakle, na svjetlo dana je izbila činjenica da Bill Gates i njegova dobrotvorna zaklada zapravo žele dominirati i kontrolirati svjetskim sustavom, uključujući tehnološkim područjima, medicinom i sada poljoprivredom, ta ista zaklada je vlasnik 500 000 dionica Monsanta.

Postoji i umjetno uzgojeno meso. Osim govedine znanstvenici su uspjeli napraviti i uzgojeno in vitro meso od svinje. Osim očiglednih GMO malverzacijama sa stanicama životinja donora kako bi se stvarale nakupine mišićnog tkiva u Petrijevim zdjelicama, postaje jasno da ovo meso nikada nije i neće biti dio neke kompletne životinje koja je jela prirodnu ili organsku hranu.

Postoji i umjetno uzgojeno meso. Osim govedine znanstvenici su uspjeli napraviti i uzgojeno in vitro meso od svinje. Cilj nije to da ovo meso zamijeni vaš ručak na stolu, već da smanji troškove mesne industrije.

Njihov psihopatski cilj je sasvim očit – depopulacija stanovništva, vladavina masama strahom i osjećajem nemoći. No mi nismo nemoćni, mi imamo izbora – trebamo razmišljati svojom glavom, a ne mislima koje su nam servirane po medijima, koje veličaju fast food hranu kao zdravu i uvjeravaju nas da ne možemo živjeti bez cjepiva ili GM hrane. Treba li nam stvarno umjetno uzgojeno ili klonirano meso?

Matrix World se ne zalaže za mučenje životinja, naprotiv, no zalažemo se za pravilnu raznoliku ishranu, temeljenu na prehrani kakvom su se hranili naši preci, lovci – sakupljači, za organski uzgoj kako biljaka, tako i stoke i peradi. U prirodi je sve uređeno i bez ljudskog uplitanja, neke vrste su biljojedi, neke su mesojedi, neke su svejedi. U svakom slučaju, uvijek netko nekoga ili nešto jede. Ne protivimo se ničijem izboru hrane, no protivimo se umjetnoj hrani, koja će se nuditi kao da je prava, koja je dobivena na tko zna koje načine, uz dodatke tko zna čega, a sve u takozvanom cilju spasa čovječanstva od gladi. Jedini pravi cilj je samo profit, jer da je odabranoj eliti stalo da nitko ne gladuje, u svijetu ne bi više bilo ni rata, a ni gladi. No njima je upravo stalo baš do toga, jer  industrija oružja, hrane i lijekova donosi najviše novaca.

Na nama je da preispitamo malo svoje prehrambene navike, da razmislimo o svom zdravlju te da živimo u skladu sa zakonima prirode. Ukoliko se želimo boriti protiv eugenike – kontrole stanovništva modernim metodama, onda nam ne preostaje ništa drugo.