NLO I NEOBJAŠNJIVE SNIMKE I SLIKE

Meksička vlada predstavila javnosti prastare artefakte koji potvrđuju postojanje izvanzemaljaca

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Koliko ste se puta zapitali jesmo li sami u svemiru i posjećuju li hiperdimenzionalna i izvanzemaljska bića našu planetu? Nakon višemjesečnih najava ministarstvo kulture Meksika je konačno prezentiralo javnosti 1300 godina stare artefakte koji jasno pokazuju izgled naprednih tehnologija koje mi dan danas povezujemo s NLO-ima.

U nedavnoj tiskovnoj konferenciji koju je pripremila vlada Meksika predstavili su se artefakti stari više od jednog milenija, na kojima se s vrlo jasnim reljefima vide NLO letjelice koje posjećuju Zemlju kao i različita bića obučena u nešto što iznimno podsjeća na moderna pilotska i astronautska odijela.

Uz prikaze nekoliko klasičnih oblika NLO-a, na prikazima se vidi unutrašnjost letjelica kao i asteroid ili komet koji stvara opasnost po planetu i kojeg s nekakvom tehnologijom NLO-i sprječavaju da udari o Zemlju.

Brojni majanski artefakti na kojima se vide NLO-i i kontakst s vanzemaljcima.

Brojni majanski artefakti na kojima se vide NLO-i i kontakt s izvanzemaljcima.

Ne samo da je meksička vlada ove artefakte prezentirala kao dokumente koji potvrđuju izvanzemaljski kontakt s Majama, već smatraju kako ovi posjetitelji mogu predstavljati naše pretke, točnije da nastanak ljudske rase na planeti vjerojatno možemo zahvaliti istraživačima iz dubokog svemira. Ako uzmemo u obzir brojne mitove i legende, uključujući i brojne svete spise koji se bave bogovima s neba, uključujući i antičke sumerske tekstove, Vede i indijansku predaju tada zapravo imamo jako puno potvrda o tome kako zaista nismo samo u svemiru i kako je prvi kontakt odavno održan.

Nekoliko majanskih artefakata na kojima se vide vanzemaljska bića okružena naprednom tehnologijim i letjelicama koje nalikuju NLO-ima.

Nekoliko majanskih artefakata na kojima se vide izvanzemaljska bića okružena naprednom tehnologijom i letjelicama koje nalikuju NLO-ima.

Većina javnosti smatra kako je vlada Meksika napravila prvi korak u prezentaciji informacija koje su se do sada krile kao zmija noge, točnije koje su se prezentirale kao teorije zavjere i obična bezvezarija ljudi bujne mašte ili pak mentalno labilnih osoba.

Prastari astronaut prikazana na majanskoj pločici.

Prastari astronaut prikazan na majanskoj pločici.

U dokumentarcu Revelations oft he Mayans 2012 and Beyond, producent i dobitnik prestižne filmske nagrade Sundance festivala, Raul Julia-Levy je priznao kako redatelji dokumentarnih filmova kooperiraju s meksičkom vladom kako bi napravili novi uradak koji se, citiramo: „Stvara zbog dobrobiti cijelog čovječanstva.“ On je također naveo kako je želja za suradnjom inicirana direktno od strane predsjednika Meksika Alvara Coloma Caballerosa.

1 dokaz 1

Meksička vlada je također najavila objavljivanje majanskih kodeksa (knjiga), artefakata i značajnih dokumenata koji dokazuju kako su Maje imali kontakte s vanzemaljcima te da su te podatke potvrdili arheolozi. Julia Levy je također priznao da meksička vlada neće izaći u javnost bez pomoći znanstvenika i dokumentaraca koji će biti pripremljeni za tu prigodu. Također je rekao da sve što bude doprlo do javnosti biti podaprto dokazima.

Za sada je ministar turizma savezne države Campeche, Luis Augusto Garcia Rosando izjavio kako vlada posjeduje artefakte i dokumente koji potvrđuju postojanje izvanzemaljaca, te da on ne želi više čekati s objavom takvih informacija.

U objavi za javnost Rosando je potvrdio kako su Maje imale kontakte s izvanzemaljcima te da su takvi događaji prevedeni iz originalnih majanskih kodeksa koji se još uvijek čuvaju u podzemnim bunkerima vlade Meksika. Intelihub prenosi kako je Rosando u nedavnom intervju za Wrap priznao da u meksičkoj džungli postoji sletna staza stara 3.000 godina. Također je dodao da meksička vlada čuva u tajnosti tu informaciju gotovo 80 godina.

Britanski The Guardian je objavio tekst u kojemu stoji kako su Maje na području Guatemale i Meksika dokumentirale kontakt s vanzemaljcima te da se o njima za sada može gledati u već objavljenom dokumentarcu.

Majanski Calakmul, mjesto pronalska artefakata s potvrdom kontakta s vanzemaljcima.

Majanski Calakmul, mjesto pronalska artefakata s potvrdom kontakta s izvanzemaljcima.

Za sada se zna da pločice s reljefima i duborezima na kojima se vide prikazi izvanzemaljca i NLO-a dolazi iz majanskih ostataka u Calakmulu u Meksiku i nekoliko nalazišta u Gvatemali. Guardian je ove artefakte opisao kao provokativne i otkrivajuće no smatra da trebamo pričekati s objavom novog dokumentarca, takva stanovišta dijeli i ministar turizma Guatemale Guillermo Novelli Quezada.

Moramo priznati da je ova objava prošla gotovo neprimjetno u medijima širom svijeta jer su 2012-te godine brojni portali i tiskovine bili zaokupljeni pitanjem jesu li Maje zaista prorokovale kraj svijeta ili je njihov ciklički kalendar samo počeo s novim „krugom“?

Kako god bilo mi smo od 1987. godine krenuli u novi majanski ciklus koji traje punih 5.125 godina, nadamo se da na rješavanja ostalih misterija nećemo trebati čekati toliko dugo.

Izvori:

Mayan Documentary Will Show Evidence of Alien Contact, Says Mexico (Exclusive)

Le gouvernement du Mexique dévoile des pièces mayas prouvant le contact extra-terrestre

Video: Mayan UFO Alien Connection (UFOs, Sightings, Ancient Mayans)

Mexican Government Releases Proof of E.T.’s and Ancient Space Travel

Mayan documentary to show ‘evidence’ of alien contact in ancient Mexico

Mexican Government Releases Proof of E.T.’s

Mayan Documentary Will Show Evidence of Alien Contact, Says Mexico