PONERIZACIJA DRUŠTVA

Električni svemir i Schumanova konstanta

Autor: Andreev Gjore

Matrix World

Zahvaljujući nekim jedinstvenim značajkama i svojstvima, te osjetljivoj ravnoteži koja je glavni oslonac kroz niz složenih mehanizama, planeta Zemlja je vrlo složen ekosustav ispunjen različitim oblicima života.

Jedan od tih mehanizama i Schumanova konstantna. Schumanova konstanta ili Schumanova rezonantna frekvencija je niskofrekventno elektromagnetsko zračenje između 6 i 8 Hz, (7.83Hz)  prisutna u prostoru između zemljine kore i ionosfere, s početnom točkom u unutrašnjosti planete.

Schumanova resonanca je za neke još uvijek samo dio New Age mitologije, no zapravo nam je iznimno važna.

Schumanova rezonanca je za neke još uvijek samo dio New Age mitologije, no zapravo nam je iznimno važna.

Postojanje ovog polja je matematički objasnio njemački fizičar Otto Winfried Schumann, po kome je ovo EM zračenje dobilo ime.

Zašto je to važno?

S obzirom na aspekte električnog svemira svako tijelo u njemu, organsko i umjetno vibrira na određenoj frekvenciji, što znači da je isto pod utjecajem elektromagnetskih zračenja iz okolnih bilo prirodnih ili umjetnih izvora, stoga Schumanova konstantna kao takva, je jedna od determinantnih čimbenika u našem svakodnevnom životu. Poznato je da elektromagnetsko zračenje, ovisno o intenzitetu i učestalosti može imati kako pozitivan tako i negativan utjecaj na živa bića.

Obratite pažnju na frekvencije moždanih valova ljudskog bića i na frekvenciju Schumanove konstante.

Obratite pažnju na frekvencije moždanih valova ljudskog bića i na frekvenciju Schumanove konstante.

Frekvencijski raspon konstante je u rezonanciji s alfa valovima ljudskoga mozga, točnije valnih dužina mozga koje nastaju u procesu meditacije i opuštanja. Isto tako i valna duljina zvukova dupina odgovara frekvenciji Schumanove konstante.

Da su prastari ljudi imali neke naznake o ovom fenomenu svjedoče stara kineska učenja u kojima se objašnjava, da ljudsko biće može opstati samo u harmoniji s dva signala: Ying ili signali odozgo, i Yin signal odozdo.

Riječi Nikole Tesle, malo tko pamti:

Riječi Nikole Tesle, malo tko pamti: “Naš cjelokupni biološki sustav, naš mozak i planeta Zemlja djeluju na istim frekvencijama.

Promotrimo li neka od istraživanja Nikole Tesle, postaje nam jasno kako je on također naletio na ovu konstantu, naime u eksperimentima bežičnog prijenosa energije Tesla je otkrio kako je rezonantna frekvencija u prostoru između zemlje i ionosfere oko 8 Hz.

Profesor E. Jacobi na sveučilištu u Düsseldorfu, izgradio je hermetički zatvoren bunker, izoliran od bilo kakvih vanjskih zračenja i u njega je smjestio nekoliko studenata. Smatrao je da će na takav način otkriti što se događa ljudskom tijelu ako na njega ne djeluje Schumanova rezonantna frekvencija. Pokus je trajao četiri tjedna.

Za vrijeme trajanja eksperimenta studenti su počeli pokazivati simptome emocionalnih poremećaja i glavobolja koji su nakon kratkog izlaganja nisko frekventnog elektromagnetskog zračenja jakosti 7.83Hz, odmah nestali.

Utjecaj električnih dalekovoda na fluorescentne lampe bi trebao "upaliti lampice" i u našim glavama. Anomalije u ljudskom elektromagnetskom polju najčešće nastaju iz "modernih" električnih i elektroničkih izvora.

Utjecaj električnih dalekovoda na fluorescentne lampe bi trebao “upaliti lampice” i u našim glavama. Anomalije u ljudskom elektromagnetskom polju najčešće nastaju iz “modernih” električnih i elektroničkih izvora.

Podaci iz dodatnih objavljenih istraživanja ukazuju na zaključak da bilo koja vrsta elektromagnetskog zračenja utječe na cijeli živi svijet. Hoće li  ovaj utjecaj biti pozitivan ili negativan ovisi o intenzitetu i učestalosti.

U današnjem modernom svijetu postoje mnogi izvori elektromagnetskog zračenja koji, na žalost negativno djeluju na ljudsko zdravlje. Odašiljači mobilne telefonije, radarski sustavi, satelitska komunikacija, samo su neki od izvora koji zrače na vrlo visokim frekvencijama od nekoliko GHz, s izuzetno visokim intenzitetom i snagom. Prema fizikalnim zakonima, kada se upliću dva (ili više) elektromagnetskih polja različitih frekvencija i intenziteta prevladati će polje s većim intenzitetom.

Različite vrste EM zračenja.

Različite vrste EM zračenja.

U ovom slučaju to znači da se Schumanova konstanta gubi u džungli frekvencija generiranih od strane umjetnih uređaja, čime se gubi pozitivan utjecaj koji je nesumnjivo važan za čitavu floru i faunu planete.

Imajući sve to na umu, ne mogu da se ne zapitam:

  • Postoji li funkcionalna tehnologija na temelju elektromagnetskih valova koja omogućava manipulacije s ljudskim mozgom i možda evolucijskim napretkom?
  • Postoje indicije da učestalost Schumanove konstante počinje rasti, znači li to da nas evolucija vodi na drugu razinu ili je to rezultat nečijeg utjecaja?
  • Ako je to tako koji su ciljevi i namjere manipulatora?
  • Kako će takve promjene utjecati na nas kao ljudska bića, a kako na svijet koji nas okružuje?
HAARP, EISCAT, HIPAS i druga postrojenja za mijenjanje EM polja planete.

HAARP, EISCAT, HIPAS i druga postrojenja za mijenjanje EM polja planete. Koliko takve elektromagnetske anomalije djeluju na ljudski mozak?

Možda su za takve malverzacije odgovorne poznate globalne sile i organizacija s ogromnim političkim i ekonomskim utjecajem, u čijim rukama se nalazi najveći dio prirodnih resursa, možda je njihova namjera potpuna kontrola planete i svega na njemu, ili u krajnjem slučaju njihova namjera može biti uvlačenje čovječanstva u stanovito duhovno ropstvo.

Pitanja ima puno, na žalost odgovora je malo ili nimalo.

Ako je sve to prirodni tijek događaja, novi evolucijski korak, tada se ne bi trebali brinuti, ali uvijek ostaje mogućnost da su sve gore navedene anomalije rezultat patokratske intervencije.
Moramo ostati  budni, kako bismo se mogli obraniti.