VJEROVALI ILI NE

Vjerovali ili ne

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Čitatelji su nam u dvije i pol godine poslali brojne prijedloge za istraživanje i prevođenje koje bismo voljeli podijeliti s vama, na žalost naš tim je iznimno mali, a lista s prijedlozima je sve veća. S obzirom da volimo ispunjavati želje čitatelja, odabrali smo najinteresantnije prijedloge koje objavljujemo u jednom skupnom tekstu.

Poznato vam je da je Matrix World volonterska stranica koju uređuju čitatelji, iako svakog dana primamo najviše prijedloga koji se bave zdravljem, farmacijom, medicinom, ekologijom i nutricionizmom, sve je više prijedloga koji se bave patokracijom – vladavinom psihopata, pedofilijom, kršenjem ljudskih prava i naravno ekonomskim smicalicama kojima nema kraja.

Teško je ostati priseban i "svoj" u patokratskom svijetu, a još je teže zadržati hladnokrvnost i objektivnost.

Teško je ostati priseban i “svoj” u patokratskom svijetu, a još je teže zadržati hladnokrvnost i objektivnost.

U zadnjih šest mjeseci porastao je broj prijedloga s temom klimatskih promjena, metafizike, misterija, modernih tehnologija i najnovijih znanstvenih istraživanja te prirodnih fenomena o kojima znanost malo ili nedovoljno piše.

Tužna stvarnost, živimo u društvu u kojem se knjige bacaju, dok nas se druge strane bombardiraju jeftinom i vulgarnom zabavom i  propagandom. Matrix World je zamišljen kao portal kojeg ćete vi sami uređivati prijedlozima za istraživanje i objave.

Tužna stvarnost, živimo u društvu u kojem se knjige bacaju, dok nas se druge strane bombardiraju jeftinom i vulgarnom zabavom i propagandom. Matrix World je zamišljen kao portal kojeg ćete vi sami uređivati prijedlozima za istraživanje i objave.

Teško je objediniti sve teme koje vas interesiraju, a još je teže zadovoljiti sve čitatelje, svaki vaš link se detaljno provjerava, a nakon toga ga stavljamo u dokument koji urednicima Matrix Worlda služi kao temelj za dodatna istraživanja i pisanje.

U prvom dijelu teksta “Vjerovali ili ne” pokušati ćemo objediniti prijedloge koje ste nam najviše puta proslijedili.