U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Američki centar za kontrolu bolesti (CDC) prikriva dokaze o povezanosti žive iz cjepiva i autizma

Autor: Igor Okreša

Matrix World

U nedavno objavljenom priopćenju za medije, koje naravno nitko od mainstream medija nije odlučio popratiti, Dr. Brian Hooker je objavio da je zahvaljujući zakonu o slobodi informiranja dobio dokumente koje je tražio od Centra za kontrolu bolesti (CDC). Iz dobivenih dokumenata se vidi da CDC posjeduje i skriva dokaze o vezi Thimerosala (konzervans koji sadrži živu) s autizmom, poremećajima spavanja i poremećajima govora.

Službeni stav medija o autizmu i cjepivima je taj da je dokazano da cjepiva nisu povezana s autizmom, a ipak čovjek koji je navodno napravio istraživanje za CDC i ˝dokazao˝ da cjepiva ne izazivaju autizam kriminalac je kojeg traže zbog krađe milijuna dolara iz CDC-a i još uvijek se nalazi u bijegu pred zakonom. Ni za ovu priču mainstream mediji nisu pokazali nikakav interes jer dobro je poznata stvar da su mediji financirani od strane farmaceutskih kompanija.

Koliko uopće znamo o štetnosti cjepiva, je li medicina postala skup biznis koji će nas doći glave, samo zato što farmacija ne mari za naše zdravlje, već za profit.

Koliko uopće znamo o štetnosti cjepiva, je li medicina postala skup biznis koji će nas doći glave, samo zato što farmacija ne mari za naše zdravlje, već za profit?

 

Brian Hooker je deset godina slao zahtjeve Centru za kontrolu bolesti da mu daju dokumente koji su bili brižno skrivani. Njegovih 100 zahtjeva u kojima se pozivao na zakon o slobodi informiranja rezultiralo je brojnim stranicama dokaza da konzervans Thimerosal, koji se još uvijek koristi u cjepivima protiv gripe koja se daju trudnicama i djeci može izazvati autizam i ostale neurorazvojne poremećaje.

Dr. Hooker je surađivao sa dvojicom članova kongresa kako bi sastavio pismo CDC-u koje je rezultiralo dobivanjem dugo očekivanih dokumenata čije je značaj od povijesne važnosti. Prema Hookeru podaci o 400 000 djece rođenih u razdoblju od 1991. do 1997. koje je analizirao CDC-ov epidemiolog Thomas Verstraeten nedvosmisleno pokazuju da su 2000. CDC-ovi službenici bili interno informirani da postoji vrlo visok rizik od autizma, poremećaja spavanja i poremećaja u govoru nakon izlaganja Thimerosalu.

Kad su rezultati Verstraetenove studije prvi put objavljeni izvan CDC-a 2005. nije bilo dokaza da je bilo tko osim dr. Verstraetena znao za vrlo visoku stopu rizika od autizma nakon izlaganja cjepivu tijekom ranog djetinjstva. Dokazi su sada potpuno jasni. Iznova objavljen dokument 1999. pod nazivom ˝povećani rizik pojavljivanja neuroloških oštećenja nakon izlaganja cjepivu koje sadrži Thimerosal tijekom prvih mjeseci života˝ morao je biti odobren od strane šefova CDC-a.

Thimerosal koji se sastoji od 50% žive korišten je u svim cjepivima za djecu te cjepivima za trudnice do prije 10-ak godina. CDC ostaje pri tvrdnji da nema povezanosti između cjepiva i autizma iako podaci iz njihove baze podataka o sigurnosti cjepiva jasno pokazuju da postoji vrlo visok rizik. Dr. Hooker kaže:

˝Moramo se pobrinuti da ovaj i ostali dokazi o nepravilnom radu Centra za kontrolu bolesti budu prezentirani Kongresu i široj javnosti što je prije moguće. Budućnost djece je u pitanju. Moramo zaštiti ono najvrijednije a to su dječji umovi.˝

Vrlo je važno da ljudi shvate da autoriteti iz medicinske struke prikrivaju informacije o rizicima povezanim s cjepivima. Dokazi za to su sada dostupni javnosti. Istraživači s UBC-a  (University of British Colombia) su objavili dokaze koji pokazuju da liječnici, farmaceutske kompanije i proizvođači cjepiva vrlo dobro znaju za opasnosti povezane s raznim cjepivima ali to sakrivaju od javnosti, jer tim ljudima je bitan samo profit dok im do ljudskih života uopće nije stalo.

U svijetlu novih informacija nije nimalo neočekivano da i CDC sudjeluje u prikrivanju informacija.

Izvor:

CDC Caught Hiding Data Showing Mercury in Vaccines Linked to Autism

CDC Forced to Release Documents Showing They Knew Vaccine Preservative Causes Autism