PRIZMA DRUŠTVA

Određuju li nam reklame život?

Autor: Anamarija Vukojević

Matrix World

Osjećate li ponekad da se vrtite u krug? Zaradite, potrošite, zaradite, potrošite. Ushićenje, razočarenje i tako unedogled. Poželite li nekada da vaš život postane stvarniji i življi? Onda je možda vrijeme da pogledate ovaj video i zapitate se jeste li sretni ili tužni životom koji živite?

Danas živimo u svijetu u kojem uzimamo zdravo za gotovo robu koju kupujemo i teško nam je izaći iz vrzminog kola koje nas neprikosnoveno samo vuče nazad. Čak i da imamo znanje i kontrolu o svojim troškovima i namirnicama koje kupujemo uvijek se dogodi nešto nepredviđeno što poremeti našu zamišljenu moć.

Kad ste posljednji put pogledali neku emisiju, film ili dokumentarac a da vas nisu dočekale reklame koje potiču nerealano trošenje novca u želji da održimo sliku o sebi kao sigurne, uspješne i sretne osobe? Oni koji to znaju, znaju da nitko od nas nije kontinuirano i dugoročno sretan, uspješan ili siguran u sebe. Zapravo, Ouspensky bi pitao:

Koliko doista poznajete sebe?

Ovim kratkim videom želimo vas potaći da se zaustavite, pogledate doista ono što se događa i razmislite da li je to ono što doista želite? Izađite u prirodu, poslušajte svoje prijatelje i provedite vrijeme u opuštanju, relaksiranju i stvarnom oporavku. Možda tada dođete do ideja, rješenja problema koji vas dugo muče.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World. 

Izvori:

This Little Video Will Make You Question Consumerism Like Never Before!