BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Dijete nastalo silovanjem je „dar od boga,” silovane djevojčice nemaju pravo na abortus!?

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Nakon što su američki republikanci napravili prijedlog zakona s kojim će silovane djevojčice, djevojke i žene biti bačene u zatvor ako naprave abortus, čak i ako je riječ o trudnoći napravljenom s incestom, Amerika je još jednom pokazala „koliko ljubi“ slobodu i osnovna ljudska prava, psihopati svih boja i oblika pokrenuli su medijski rat s kojim se svim silovanima mora pokazati kako trebaju biti sretne što su ostale trudne, te da shvate kako silovana žena ne može zapravo ostati trudna, pa čak niti dozvoliti penetraciju.

Republikanka Cathryn Brown vatreno zagovara nenormalan drakonski zakon s kojim se nepovratno uništavaju osnovna prava žena.

Republikanka Cathryn Brown vatreno zagovara nenormalan drakonski zakon s kojim se nepovratno uništavaju osnovna prava žena.

Republikanka Cathryn Brown je na sebe skrenula pozornost medija kada je američkom Donjem domu Parlamenta predložila nacrt Drakonskog zakona u kojemu stoji slijedeće:

„Uništavanjem dokaza će se smatrati izvršavanje abortusa ili predlaganje izvršavanja abortusa fetusa koji su nastali seksualnom penetracijom ili incestom. Takve počinitelje će se kriminalno goniti i osuditi, bez obzira jesu li oni direktni počinitelji ili traženici abortusa.“

The Washington Post piše kako će se, usvoji li se ovaj zakon, svaki liječnik koji predloži ili načini abortus, krivično goniti i osuditi. No to je samo dio ovog nehumanog zakona.

Brownova je također predložila da se žene koje su silovane automatski osude za uništavanje dokaza ako naprave abortus fetusa koji je nastao silovanjem. Za njih je odredila do tri godine u zatvoru bez obzira što su silovane žene – žrtve.

Gotovo nam je nemoguće shvatiti kako jedna žena može predložiti takav monstruozan zakon. SAD ima jako puno slučajeva maloljetničkog i incestuoznih silovanja. Moderna forenzička medicina može doći do DNK počinitelja seksualnog i incestuoznog silovanja na nekoliko načina, bez da se prisiljava žrtvu da rodi plod silovanja.

Žrtva silovanja bi po svim zakonima trebala biti zaštićena te bi joj se trebala dati sva potrebna pomoć, no neki ne misle tako.

Žrtva silovanja bi po svim zakonima trebala biti zaštićena te bi joj se trebala dati sva potrebna pomoć, no neki ne misle tako.

Prvi je uzimanje DNK iz sperme počinitelja, drugi je uzimanje DNK iz tkiva abortiranog fetusa.

Treći problem o kojemu Brownova očigledno niti ne razmišlja je, da žrtvama silovanja treba jako puno godina da se oporave od noćne more koje su proživjele, neke žrtve silovanja, naročito ako su pri silovanju ostale trudne, nikada ne zaliječe psihološke rane. Sa žrtvama incestuoznog silovanja period rehabilitacije je još duži, a rezultati nikada ne dovedu do potpunog psihološkog oporavka žrtve. Najgori je slučaj s maloljetnim žrtvama silovanja, no na žalost o tome se jako malo piše i istražuje, jer u znanstvenoj zajednici postoji određen stupanj tabua glede povezivanja maloljetnika sa seksom, pa čak i ako je riječ o seksualnim zlodjelima.

Nakon prijedloga zakona House Bill 206, oglasili su se predatori u ljudskom ruhu koji su na najgore moguće načine izvrgavali porugu sa silovanim djevojčicama, djevojkama i ženama.

Prvi na redu je bio „uvaženi“ republikanac Todd Akin koji je svijet zapanjio nizom svojih izjava, prva je bila kako žene mogu jednostavno spriječiti silovatelja da u njih penetrira, on je naime rekao kako je njemu medicinska struka pojasnila da je zapravo ženu nemoguće silovati, ako se pentracija nekako dogodi tada je to žena zapravo i htjela. Druga Atkinova nebuloza je bila kako Amerika brani pravo na život te da život, točnije čak i navodni plod silovanja treba braniti, a treća i vjerojatno najgora Atkinova izjava je bila o tome da žene zapravo ne mogu ostati trudne pri silovanju.

Atkin je svoja stanovišta osnažio sa šest navodno znanstvenih studija u kojima je lijepo objašnjeno ne samo da žena pod stresom ne može zatrudnjeti već kako silovanje koje je dosta stresno sprječava njenu ovulaciju.

Sjedinjene Američke Države imaju najveći broj incestuoznih silovanja i silovanja maloljetnica, obično takve žrtve prolaze kroz kalvariju te se prisiljavaju na izdržavanje trudnoće i rađanje djeteta nastalog u takvom užasnom činu.

Dodatan udarac na osnovna ljudska prava i na prava žrtve silovanja je nanio republikanac Rick Santorum koji je izjavio kako je silovanje užasan čin no da svaka žena treba biti sretna ako nakon toga ostane trudna jer je svako dijete dar od boga. On je naglasio kako žrtve silovanja trebaju biti sretne jer je život svetinja.

Predsjednički kandidat Herman Cain je bio još direktniji u psihopatskim stanovištoma jer je jasno rekao:

„Ja se zalažem za život, čak i ako je riječ o silovanju i incestuoznom silovanju, žene ne smiju napraviti abortus. Takvih slučajeva je iznimno malo, općenito govoreći oni su marginalni, a ako je život žene u opasnosti zbog trudnoće, tada njena obitelj treba donijeti odluku o istome.“

Republikanac Richard Murdock je također pokazao svoje pravo lice kada je rekao slijedeće:

„Trudnoće nastale silovanjem su odobrene od strane samog boga, unatoč strašnoj situaciji žena treba prihvatiti ono što joj je bog dao.“

Ako mislite da su muškarci psihopati jedini koji se zalažu za ovakvu nenormalnu politiku tada vas moramo razočarati, naime političarka Sarah Palin je izjavila kako bi se žrtve incestuoznog silovanja trebale založiti za izdržavanje i očuvanje trudnoće, te ako neće same izdržavati to dijete da ga daju na usvajanje, ona je nekoliko puta rekla kako se zalaže za ženska prava, te da je incestuozno silovanje situacija koja je daleko od idealne ali da se svaka PRAVA žena bila ona i petnaestogodišnjakinja koju je silovao otac treba založiti za život, a ne za smrt djeteta.

Psihopati u američkoj politici imaju niz „znanstvenika“ koji podupiru njihove sulude ideje, jedan od takvih pametnjakovića je dr. John C. Willke koji je sa svojom suprugom napravio knjigu pod nazivom „Why Can’t We Love Them Both“ ili „Zašto ih oboje ne možemo voljeti?“ u kojoj objašnjava kako žene imaju prirodnu kontracepciju pri silovanju koja je psihičke i fizičke naravi te da žene rijetko točnije gotovo nikada ne zatrudne ako su silovane. Ovaj zločinac, pardon znanstvenik je zapravo ginekolog te je svojim silovanim žrtvama pokušavao naturiti osjećaj sreće što su ostale trudne jer im je bog podario najveće blago bez obzira od koga to blago dolazi.

On svoju teoriju objašnjava na slijedeći način:

„Nema veće traume od silovanja, žena zbog toga stopira svoju ovulaciju, oplođavanje i implantaciju jajašca, ona čak sprječava i trudnoću u svojoj fizičkoj prirodi. Postoje različite vrste silovanja, a od legalnih slučajeva silovanja samo 6,4% žena ostane trudno. Zapravo tek toliko trudnoća je neželjeno. Žene su pri silovanju ustrašene, ustegnute i stisnute, to je traumatično iskustvo. Netko je u njenu vaginu položio spermije, pri takvom stanju puno je manje mogućnosti da će doći do trudnoće. Zapravo ako je riječ o pravom legalnom silovanju vrlo je malo mogućnosti da će doći do prave penetracije s time i trudnoće. Žena ima sve mehanizme da se obrani od silovanja.“

Ovu nevjerojatnu psihopatološku izjavu su oborile sve ginekološke i medicinske udruge u SAD-u i svijetu, a Američko udruženje ginekologa je oborilo s tvrdnjom kako:

„Djevojčice, djevojke i žene nemaju nikakvu kontrolu nad time hoće li ili neće ostati trudne za vrijeme silovanja. Willkijeve tvrdnje su potpuno neznanstvene te su u potpunoj suprotnosti s biološkim činjenicama koje su iznimno dobro poznate.“

Jedan od najpoznatijih medicinskih fakulteta na svijetu – Harvard je izdao zajedničku izjavu u kojoj se na slijedeći način ograđuje od gore navedene knjige:

„Nemamo riječi, zapravo Willke govori potpune gluposti.“

Na žalost i neki su naši pametnjakovići iskoristili krajnje neljudske republikanske izjave, najpoznatiji slučaj se dogodio nedavno, a zabilježen je i od strane naše nacionalne televizije.

Sigurni smo kako će Amerika nastaviti s progonom osnovnih ženskih prava pod krinkom očuvanja života, no mi se otvoreno pitamo, što je pravima silovanih? Imaju li te nesretne djevojčice i žene ikakvo pravo na vlastitu sreću i slobodu da ih nitko ne siluje kako tjelesno, tako psihički?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World. 

Izvori:

The Hypocrisy of ‘Pro-Life’ and the GOP

The GOP has a cynical plan to slowly turn you pro-life

Rick Santorum thinks pregnancy through rape is God’s gift? Seriously?

Here We Go Again: GOP Lawmaker Says Rape Can Make Beautiful Children

West Virginia Republican Says Rape Can Be ‘Beautiful’ if It Produces a Child

Todd Akin’s Pathetic Attempt To Defend ‘Legitimate Rape’ Goes Down In Flames

Liberia: License to Kill? Raping Women Amid Impunity Reigns

Turkey rallies over murder of woman who ‘resisted rape

Bravely Go Ahead, Have the Baby,’ Court Tells Gang-Rape Survivor Who Wanted Abortion

Should rape victims be forced to carry their rapists’ babies to term?

Should the baby resulting from a rape be aborted?