PRIZMA DRUŠTVA

Jesam li dovoljno djevojka da bi me društvo prihvatilo?

Autor: Anamarija Vukojević

Matrix World

Iako je politika Matrix Worlda da nikoga ne reklamiramo naišli smo na jednu reklamu koja nas je dotakla na najdubljim razinama našeg bića. Objavljujemo je samo zbog sadržaja i konteksta, na trenutak ćemo zanemariti psihopatsku i dobro osmišljenu marketinšku strategiju da probudi u vama najdublje skrivene osjećaje koji bi trebali biti okidači da kupite njihov proizvod.

Možete li se poistovjetiti sa djevojčicama/djevojkama iz videa? Možete li osjećati koliko je duboko ukorijenjen osjećaj da morate biti ono što vam je nametnuto rođenjem, spolom? Koliko ste slobodni da činite ono što želite, a koliko samo stihijski radite ono što vam na određeno/naređeno? Zapitajte se i podijelite s nama Vaše mišljenje, osim ako ne mislite da bi to bilo previše otvoreno i direktno za jednu djevojku/ženu.

Sigurno se pitate, nakon pogledanog videa, što možete učiniti da promijenite sve te teške osjećaje u sebi? Učite o sebi, o svijetu u kojem živite, osviještavajte svoje programe svaki put kad se oni pojave. Promatrajte što i tko su okidači. I uživajte u svom progresu.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.