BISERI

Malo smijeha

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Probudili ste se namrgođeni, umorni, neispavani, pod stresom, razmišljate o životnim problemima, glava vam puca od briga, ne znate kako se izvući iz negative u kojoj se nalazite, dosta vam je svega. Imamo rješenje za vas, sve što vam je, za početak potrebno, je malo smijeha i opuštanja. Dan će nakon toga izgledati puno bolje. Uživajte. 🙂

Prvo ćemo započeti s malenom pustinjskom lisicom koja gunđa jer joj se spava, dok je “mama” budi. Vjerojatno će mnoge spavalice prepoznati sebe u ovom slatkom video snimku.

Pretpostavljamo da se mnogi od naših čitatelja vole valjati po krevetu nakon što se probude, evo kako to radi jedna mala slatka američka vjeverica, obratite pažnju da je već napunila obraščiće s orašidima, no to je nimalo ne sprječava da se rasteže i uživa u svježe napravljenoj postelji.

Dobro, probudili ste se, rastegnuli i sada je vrijeme za malo maženja.

Sigurni smo da vam nije dovoljno maženja, evo još jedne runde.

Opustili ste se i izmazili vrijeme je za klopu.

Ako ste još gladni možda vam je ležeći položaj bolji za klopanje.

Ugodan vam dan.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.