PONERIZACIJA DRUŠTVA

Psihopate IS-a izdali naputke o pravilnom silovanju zarobljenih djevojčica i žena

Autor: Ljubica Šaran

Matrix World

Smiju li se zarobljavati djevojčice i žene koje nisu islamske vjere? Da, tvrdi IS. Smiju li se silovati žene? IS smatra da je to sasvim u redu. Smiju li se silovati djevojčice? IS smatra da smiju. Smiju li se djevojčice i žene prodavati, preprodavati i darivati drugim džihadistima? Odgovor je još jednom potvrdan. Ovo nije scenarij nekog horora, ovo nije novinska patka ili glupost novinara zaluđenih islamofobijom. Teroristi IS-a opravdavaju silovanje i pedofiliju sa šerijatskim zakonom te uspostavlja fatwe za neke teme poput analnog seksa, seksa sa zatočenicama dok imaju menstruaciju i seks s majkom i kćeri ili s dvije sestre. Najtužnije od svega je što se u rukama ovih čudovišta nalazi na stotine tisuća djevojčica i žena koje se konstantno siluju dok zapadnjački svijet o tom užasu ne želi znati ništa.

Prošla je godina dana nakon što je Angelina Jolie s Williamom Hagueom održala konferenciju o žrtvama seksualnih zločina, preprodaji žena i djevojčica te trgovini robljem u okviru modernih ratova s naglaskom na IS. Na žalost, politika i mediji su se potrudili da ovu temu što god moguće više ignoriraju jer previše uznemiruje prosječnog zapadnjaka koji nema vremena razmišljati o tisućama djevojčica mlađih od 12 godina koje se sustavno siluju ili pak o desetogodišnjakinjama koje umiru pri porodu ili pak ostaju doživotni invalidi jer njihova nedorasla tijela nisu mogla podnijeti takve užase ili pak o devetogodišnjakinji koja je oteta od obitelji te je nakon serija silovanja od strane džihadista ostala trudna, no koja je “srećom” na koncu oslobođena u poznoj trudnoći. Globalni samit o seksualnom nasilju i konfliktima u našim medijima nije dobio niti jedno jedino slovo. Na koncu konca mi smo zapadnjaci, mi ne volimo izlaziti iz naše komforne zone i rado zatvaramo uši i oči pred strahotama koje se događaju drugima, tamo daleko u Africi ili na Bliskom istoku, gdje žive divljaci strane vjere i luđačkih svjetonazora.

No vremena se mijenjaju, mediji više ne mogu šutjeti o temi o kojoj stalno pišu savjesni i pošteni portali, poput Sott-a ili RT-ja i blogovi osoba koje znaju koliko je ponerizacija društva uzela maha i kojima je istina, ma kakva ona bila draža od najšarenije laži umotane u celofan iluzije.

Vrijeme je za istinu, te vas pozivamo, podijelite ovaj tekst jer zlo s kojim se za sada jedino uspješno bore Rusi i Sirijci, neće nestati ako mi nastavimo okretati glavu. Zamislite samo kako bi se osjećali da je u pitanju vaše dijete, vaša sestra, vaša majka ili baka, vaša teta, vaša prijateljica, zaručnica, žena? Biste li onda šutjeli? Ako se u vama sada stvorio bijes, ako ste ljuti da vam se čini kao da ćete puknuti po svim šavovima, tada znajte da ste ljudsko biće s empatijom prema drugima i da samo takva osjećajna ljudska bića mogu dignuti glas protiv nepravde i najgoreg sociopatskog izričaja poput silovanja djevojčica i žena i njihovo ropstvo samo zato što su one druge vjere.

Ovaj tekst posvećen je svakoj ženi i djevojčici koja je psihički ili fizički uznemiravana i silovana, kojoj je uskraćena sloboda, koja je postala tuđe vlasništvo, kojoj je uskraćeno pravo na slobodan život, na pravo glasa, na školovanje, zdravstvenu zaštitu, na život s vlastitom obitelji, na pravo izbora i na ljudsko dostojanstvo.

NE PONOVILO SE!

Predstavljamo vam kompletni prijevod dokumenta koji pokazuje kako se u redovima džihadista nalaze isključivo psihopati i sadisti koji siluju djevojčice i žene opravdavajući to s Kuranom i pravom muslimana nad nemuslimanskim zatočenicama.

ISIL ODBOR ZA ISTRAŽIVANJE I FATWE

FATWE broj: 61, 62, i 64-68

Fatwa broj 64

Datum: 29. siječnja, 2015.

Pitanja: Neki od braće su počinili prekršaje u načinu na koji su postupali sa svojim ženskim robljem. Ove prekršaje ne dozvoljava šerijatsko pravo, a takvi se zakoni nisu izvršavali vjekovima. Ima li ikakvih upozorenja koja se odnose na ovu problematiku? Neka vas Allah štiti.

Blagoslovljen neka bude Allah, neka bude molitva i mir nad prorokom Muhamedom i njegovom kućom, i svim njegovim sljedbenicima.

Jedan od milosti koju je Allah dodijelio državi kalifatu je osvajanje velikih dijelova zemlje te je jedan od neizbježnih dijelova džihada bio i uspostava ropstva nad ženama i djecom nevjernika koje su postale zatočenice muslimana. Zbog toga je potrebno pojasniti neka pravila o zarobljenim zatočenicama kako bi se izbjegli prekršaji u radu s njima.

 • Ne dozvoljava se vlasniku zatočenice da s njom ima seksualni odnos sve dok njoj ne prođe prva menstruacija i dok ne postane čista.
 • Ako nema menstruaciju i ako je trudna, njemu se ne dozvoljava da s njom seksualno opći sve dok ona ne rodi.
 • Nije dozvoljeno uzrokovati abortus ako je zatočenica trudna.
 • Ako vlasnik zatočenice pusti istu na slobodu, samo on može imati seksualni odnos sa svojim bivšim vlasništvom, on ne smije dozvoliti da itko drugi s njom ima seksualni odnos.
 • Ako vlasnikova zatočenica ima kćer koja je pogodna za seksualni odnos, a već je imao seksualni odnos s majkom tada je kćer zabranjena za njega, ako je već imao seksualni odnos s kćeri tada ne smije imati seksualni odnos s majkom.
 • Vlasnik dviju sestara ne smije imati seksualne odnose s obje sestre, umjesto toga mora odabrati jednu sestru da s njom ima seksualne odnose. Drugu sestru može imati samo ako proda prvu sestru da je netko drugi posjeduje ili ako je oslobodi.
 • Ako otac posjeduje zatočenicu, njegov sin ne može imati seksualne odnose sa zatočenicom i obrnuto. Također je važno reći da ne može imati seksualni odnos sa zatočenicom njegove žene.
 • Ako otac ima seksualni odnos sa svojom zatočenicom te ako je da ili proda svom sinu, tada mu je zabranjeno da ima seksualne odnose s istom.
 • Ako zatočenica zatrudni s vlasnikom, tada je vlasnik ne smije prodati i ona se mora otpustiti nakon njegove smrti.
 • Ako vlasnik pusti svoju zatočenicu, tada on više nema prava na seksualni odnos s njom jer je ona postala slobodna i više nije njegovo vlasništvo.
 • Ako dvoje ili više osoba kupi jednu zatočenicu, oni ne mogu imati seks s njom jer je ona dio zajedničkog vlasništva.
 • Ne dozvoljava se seks sa zatočenicama dok one imaju menstruaciju.
 • Ne dozvoljava se analni seks sa zatočenicama.
 • Vlasnik zatočenice treba prema njoj pokazati samilost, treba biti dobar prema njoj, ne smije je ponižavati, te joj ne smije davati poslove koje ona ne može obavljati.
 • Vlasnik zatočenice ne smije prodati svoje vlasništvo osobi za koju se zna da će loše postupati s njom ili da će joj s njom raditi stvari koje Allah zabranjuje.
1 originali prijevd fatwe

Prijevod psihopatske fatwe koja daje naputke kako pravilno silovati žene i djevojčice.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World. 

Izvori:

Slaves Fatwa

Children escaping the wrath of Islamic State: Yazidi survivor camp in Syria

Yazidi girl tells of horrific ordeal as sex slave to Western-sponsored ISIL group

British women run ISIS sex-slave brothels

Iraq’s horror: Hundreds of Yazidi women taken captive by ISIS after US carries out limited airstrikes

‘They cut off heads and kidnap girls’: Syrians speak to RT about ISIS atrocities

‘Victims of ISIS’: RT documentary of a man hunted for rescuing Yazidi slaves

Isis releases ‘abhorrent’ sex slaves pamphlet with 27 tips for militants on taking, punishing and raping female captives

ISIS: Enslaving, having sex with ‘unbelieving’ women, girls is OK

ISIS issues guidelines for rape of sex slaves… read the regulations

How Isis has established a bureaucracy of rape

Isis sex slaves: UN official says jihadi group peddles girls ‘like barrels of petrol’

Girl aged 9 pregnant after being raped by twisted Islamic State militants