PONERIZACIJA DRUŠTVA

UDARNA VIJEST: Banke Rothschilda pod kriminalnom istragom!

Autor: Ljubica Šaran

Nakon godina pažljivog ispitivanja i praćenja tragova, banke super bogatih Rothschilda su se našle u fokusu policije EU-a, te je protiv njih pokrenuta internacionalna kriminalna istraga.

Baron David de Rothschild, jedan od najbogatijih članova famozne obitelji Rothschild je optužen na zahtjev francuskih vlasti nakon što se otkrila financijska malverzacija i pronevjera ogromne količine novca koje su britanski umirovljenici povjerili bankarskim institucijama ove obitelji.

Sigurni smo da baron Davidu de Rothschildu danas nije do smijeha, jer se poprvi put u povijesti obiteljsko ime povezuje s kriminalnom istragom.

Sigurni smo da baron Davidu de Rothschildu danas nije do smijeha, jer se po prvi put u povijesti obiteljsko ime povezuje s kriminalnom istragom.

Nadobudni baron upravlja s investicijskom kompanijom pod nazivom Rothschild Financial Services Group, koja je prevarila na stotine umirovljenika uvlačeći ih u lažne i financijski opasne posudbe novca uz predočenje krivih i netočnih podataka o samim poslovima te uz marketing koji je otvoreno varao klijente. Sve to se događalo između 2005. i 2008. godine. Nakon toga je jedan od prevarenih umirovljenika odlučio potražiti pravdu te se obratio nadležnim organima koji su pokrenuli predistražne radnje.

S druge strane Alpa, u bankarskoj oazi Švicarskoj, je pokrenuta međunarodna kriminalna istraga protiv švicarske podružnice banke Edmond de Rothschilda (Susisse) SA koja trenutačno raspolaže s otprilike 150 milijardi eura, a čije poslove vode baron Benjamin de Rothschild i njegova žena Ariane.

Benjamin de Rothschild i njegova žena Ariane su također meta policijske istrage.

Benjamin de Rothschild i njegova žena Ariane su također meta policijske istrage.

Za sada je poznato kako je švicarski klan Rothschilda priopćio javnosti da ništa od policijskih navoda nije istinito te da njihova banka odbija sve optužbe, dok francuski klan Rothschilda odbija razgovor s tiskom sve dok se “ne završi istraga”.

SOTT se otvoreno pita zašto bi netko sa stotinama milijardi eura bogatstva varao i krao novac, osim ako nije psihopat. Na, žalost moramo se složiti s urednicima SOTT-a jer cijela povijesti spomenute bankarske obitelji nalikuje na psihopatsku distopiju kojoj nikako nema kraja. Želite li više saznati na koje su sve nemoralne i pokvarene načine Rothschildi priskrbili basnoslovno bogatstvo i utjecaj pročitajte naš tekst pod nazivom: “Društveni sustav se nije „pokvario“ već je tako napravljen!”.

Bez obzira hoće li se ova istraga završiti na sudu ili uz pomoć izvansudske nagodbe, ne smijemo zaboraviti kako bankarske institucije obitelji Rothschild danas uglavnom služe svjetskoj eliti za prebacivanje novca iz zemalja s višim stopama poreza, u takozvane besporezne oaze, poput: Bahama, Švicarske, Britanskih Djevičanskih otoka i drugih država u kojima je novac siguran od državnog aparata.

Ovo je velika vijest, jer se dotična obitelj nalazi u samom vrhu globalnog bankarstva, do sada su Rothschildi bili nedodirljivi za policiju i zakone, upravljali su političkim događajima, držali su političare u “svom džepu”, vladali su brojnim domenima iz sjene nekoliko stoljeća, a sada su se na neki način promijenile stvari. Protiv njih se otvoreno vodi istraga za pronevjeru novca.

Iako zapravo ne znamo tko stoji iza pokretanja optužbe protiv Rothschilda, to zasigurno nije neki umirovljenik iz Ujedinjenog Kraljevstva, unatoč izjavama medija, usudili bi se reći da vjerojatno postoje još bogatije i još moćnije rivalske figure u sjeni koje se mogu usprotiviti tako bogatoj bankarskoj obitelji i koje mogu pokrenuti međunarodnu istragu. SOTT zaključuje kako je u našem poneriziranom svijetu u kojem vladaju psihopati, tako nešto sasvim vjerojatno.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World. 

Izvori:

There is a God!: After Baron David De Rothschild indictment, Rothschild Bank is now under criminal investigation

Rothschild Bank Now Under Criminal Investigation After Baron David De Rothschild Indictment

Edmond de Rothschild in Geneva Targeted by French Criminal Probe

Famous Rothschild Banking Dynasty Facing Fraud Charges In France

SOMETHING IS HAPPENING: Rothschild Bank under criminal investigation

The Times they are a Changin’ — Rothschild Banker Actually Indicted for Illegal Banking Activities