PONERIZACIJA DRUŠTVA

Hillary Clinton ili Donald Trump: Princip je isti, sve su ostalo nijanse

Autor: Ljubica Šaran

Po trenutačnim rezultatima, Hillary Clinton i Donald Trump su najizgledniji kandidati na sljedećem američkom psihopatskom festivalu demokracije. Dok s jedne strane imamo fašistoidnog klauna Donalda Trumpa protiv kojeg se okrenula većina vodećih republikanaca, Bernie Sanders sa svojim socijal-demokratskim programom za rješavanje gorućih problema nema gotovo nikakve šanse protiv Hillary Clinton i milijardi dolara potpore koja se njoj u džepove, sliva iz otvorenih “kasica prasica” najžeščih bankara, magnata i mešetara s Wall Streeta. Tko god pobijedi u utrci za predsjednika Sjedinjenih Država, nama se crno piše. 

Pažljivim promatračima cirkusa “s onu stranu bare” ne može promaći činjenica da se medijski oligopol već odlučio kako im Donald Trump nikako ne odgovara jer se ponaša poput “zvijeri puštene s lanca“. Trump se ne čini idealan kandidat za većinu republikanaca, no spomenuti milijunaš se ne sviđa niti onima koji zaista “vuku sve konce” i koji još od ubojstva J.F. Kennedyja upravljaju s unutarnjom i vanjskom politikom SAD-a i koji imaju potpune psihopatske predodžbe o svijetu, kojeg vide kao američku koloniju ili pak igralište za njihove bolesne ideje.

Nemojte nikako misliti kako branimo Donalda Trumpa, to nam uopće ne pada na pamet jer su njegova stanovišta i program u najmanju ruku narcisoidni, o čemu smo već pisali, ali otvoreni republikanski rat protiv Trumpa samo daje do znanja da pravi i skriveni vlastodršci u SAD-u ne trebaju neovisnu figuru u Ovalnom uredu, već im je potreban netko tko će braniti njihova stanovišta i tko će bespogovorno, uz dobru naplatu, slušati sve što se naredi. Dakako takva osoba bi trebala biti beskrupulozna, sklona vojno industrijskom kompleksu, takva osoba bi trebala imati potpuni prezir prema međunarodnim institucijama i zakonima, trebala bi biti sposobna lagati bez da trepne, trebala bi braniti sve američke interese uz “krvave ruke”, uglađenu komunikaciju s medijima i plastičan osmijeh kojeg ne može skinuti niti kongresna ispitivanje niti istraga FBI-ja.

smrtni grijesi hillary clinton

Malo tko je u stanju prepoznati dobro kamuflirane psihopate poput Hillary Clinton.

Vjerovali ili ne takva osoba postoji, u stvari takva se osoba već od 2013. godine, nakon napuštanja pozicije državne tajnice SAD-a svim snagama i novcem najvećih bogatuna, sprema na pohod ulaska u Bijelu kuću, dakako riječ je o Killary Hillary Clinton, ženi koja se hvalila kako je nagovorila svog neodlučnog muža, tadašnjeg predsjednika Billa Clintona da napadne položaje Srba u Bosni i Hecegovini 1994., a uskoro je i “uredila” bombardiranje Srbije i Crne Gore 1999. godine. Ta ista Hillary Clinton je poznata po ucjenjivanju, maltretiranju, zastrašivanju i ušutkivanju ljubavnica Billa Clintona, jer se bojala kako će njegove seksualne afere onemogućiti dalje djelovanje Clintonovih u visokoj politici. U biti Hillary je već tada pokazala neutaživu ambiciju za političkim foteljama, no morala je igrati ulogu brižne žene i pratilje muža Billa. Nakon njegova sramotna izlaska iz Bijele kuće gospođa Clinton počinje sve više pokazivati svoje pravo lice.

Troškovi američkih baza diljem svijeta su zaista golemi, no Hillary Clinton i Donald Trump smatraju da se isti trebaju dodatno povećati zbog američkih nacionalnih interesa , točnije bolesnog imperijalizma.

Troškovi američkih baza diljem svijeta su zaista golemi, no Hillary Clinton i Donald Trump smatraju da se isti trebaju dodatno povećati zbog američkih nacionalnih interesa , točnije bolesnog imperijalizma.

Hillary Clinton je odgovorna za nastavak hladnoratovske politike i svekolikih provokacija Rusije, te je poznata po svojim stanovištima kako NATO mora okružiti Rusku Federaciju i izolirati njen utjecaj u Aziji, a naročito Bliskom istoku. Kao senatorica New Yorka bila je jedan od glavnih zagovarača napada na Irak i pljačkanja njegova zemnog blaga, a poznato je i koliko je energije uložila kako bi se u Ukrajini postavile nacističke snage koje su trebale Rusiju uvući u otvoreni rat s NATO-m. Clinton je također bila zagovornik vojne pomoći “umjerenih” pobunjenika u Siriji koji su se na koncu pokazali kao teroristi Islamske države, a njen stav o bespogovornoj i apsolutnoj potpori izraelskom režimu i uništavanju Palestinaca govori više od svega. Hillary Clinton je direktno sudjelovala u puču na legalno izabranog predsjednika Hondurasa Manuela Zelaye 2009., te je isprovocirala Kinu stajući na stranu Japana u sporu oko otoka Senkaku/ Daioyutai, tvrdeći da imaju iste nacionalne interese jer je Japan jedan od glavnih saveznika SAD-a. Osramotila je japanskog premijera Yukio Hatoyamu koji je 2009. obećao kako će maknuti američku bazu na Okinawi iz centra Ginowan citya, te se na koncu premijer trebao javno ispričati Japancima jer je Hillary nakon osobnog sastanka s premijerom izjavila da se Amerikanci ne miču iz tog strateškog položaja, ukazujući kako su Japanci još uvijek pod američkim protektoratom i okupacijom.

Prisna rukom pisana zahvalnica Henryja Kissingera, tadašnjoj državnoj tajnici Hillary Clinton.

Prisna rukom pisana zahvalnica Henryja Kissingera, tadašnjoj državnoj tajnici Hillary Clinton.

Koliko Hillary Clinton visoko kotira u ratnohuškačkim bogatunskim psihopatskim krugovima, najbolje pokazuje činjenica da joj je najbolji politički prijatelj i savjetnik Henry Kissinger, nekadašnji državni tajnik predsjednika Richarda Nixona, čovjek koji je osmislio Vijetnamski rat i tajno bombardiranje Kambodže kako bi Crvene Kmere ponukao na svrgavanje ondašnje vlasti i strahovita zvjerstva koja su trebala zastrašiti sve zemlje koje su imale na umu socijalizam i približavanje Vijetnamu ili SSSR-u. Kissinger je također kriv za katastrofalne političke odluke koje su završile s krvoproličem i zločinima u: Laosu, Istočnom Timoru, Cipru, Čileu, Bangladešu, Sjevernom Iraku, Iranu, Angoli, i drugim zemljama. Henry Kissinger je svoju političku aktivnost objasnio sljedećim riječima;

“Ilegalne radnje ćemo odmah početi obavljati, za protustavne radnje nam treba malo vremena.”

Unatoč tome Hillary smatra kako je Henry Kissinger veliki čovjek i političar:

“Zadužen za američko vodstvo u svijetu, Henry je prijatelj koji me je svojim savjetima i mudrošću naučio puno toga, a najviše kako njegov politički jezik osigurava diplomatske i druge pobjede. Taj jezik sam ja u potpunosti usvojila.”

Nećemo navoditi sve financijske malverzacije koje su Clintonovi ostvarili uz pomoć The Clinton Foundationniti ćemo se baviti problemom otuđivanja, deklasificiranja i čuvanja elektroničke pošte iz Bijele kuće kao privatne prepiske na osobnom serveru, zbog koje je FBI protiv Hillary pokrenuo istragu. Nećemo se baviti niti činjenicom kako je Hillary izbrisala sav dokazni materijal, točnije mailove Bijele kuće sa svog servera, niti ćemo obraćati pažnju na njeno otvoreno laganje glede ubojstva američkih diplomata u Bengaziju koje je ona direktno skrivila s izbjegavanjem povećanja osiguranja ili pak povlačenjem diplomata iz Libije. Sve te stvari i puno drugih nedjela vodeće demokratske kandidatkinje možete pronaći na internetu, Hillary je toliko puta prekršila savezne zakone i međunarodne odredbe, da mi jednostavno nemamo mogućnosti i vremena sve pojedinačno prevesti.

PSIHOPPATSKE OSOBINE HILLARY I DONALDA

Pogledamo li malo bolje što nam nude najpopularniji republikanski kandidat i demokratska kandidatkinja na budućim američkim predsjedničkim izborima vidjet ćemo kako oboje imaju slične karakterne nedostatke. Oba kandidata su rasisti i narcisi s mesijanskim kompleksom koji smatraju da su bogom dani lideri koje nitko i ništa ne može zamijeniti. Kod Hillary se to najbolje vidi jer tvrdi da brani prava žena, te smatra da bi se sve žene koje ne glasuju za nju trebale sramiti, iako je najpoznatiji slučaj iz njene odvjetničke karijere bio onoj u kojemu je uspješno oslobodila krivice višestrukog silovatelja jedne tinejdžerice koju je Hillary slomila na sudu. Donald Trump je pak “čovjek” koji smatra da na južnim granicama SAD-a treba izgraditi zid kojeg će platiti Meksiko, a ako Meksiko to ne napravi tada na njega treba baciti atomsku bombu.

Oba kandidata pokazuju prijezir prema drugim rasama i nacionalnostima, Trumpova kompletna politika je zasnovana na mržnji prema svemu što nije američko (iako je on unuk ilegalnog useljenika) i prema svakome koji nije bijelac i Amerikanac. Hillary je tijekom 90-tih izjavila kako su Afroamerikanci “super-predatori bez savjesti i empatije“, a Obami je pomogla u osmišljavanju zakona o “odvajanju obitelji i deportaciji onih članova obitelji koji su ilegalni useljenici”.

I Donald i Hillary se zalažu za više zatvora, teže kazne, prisilni rad zatvorenika, više policajaca uz upotrebu visoke vojne tehnologije u okviru policijskih snaga, poput oklopnih vozila, tenkova, automatskih pušaka, sačmarica, oboje se zalažu za povećanje vojnog budžeta, više profesionalnih vojnika, otvaranje novih vojnih baza, širenje postojećih vojnih baza, oboje smatraju kako američka vojska mora biti još jača i obimnija kako bi lakše osigurali pljačkanje drugih država održavanje američkih interesa u svijetu. Oboje smatraju da je Izrael najbliži američki saveznik kojega treba čuvati kao “zjenicu oka svoga”, te političke i ekonomske interese izraelskog režima smatraju američkim nacionalnim interesima.

Oboje su arogantni, drski, osorni, netrpeljivi, osvetoljubivi, koristoljubivi, isključivi, agresivni i ambiciozni, no sve to poprilično maskiraju s karizmom.

Ništa bolji nisu niti drugi kandidati, no ovo dvoje smo izdvojili jer prednjače u trenutačnoj utrci. Pobijedi li Trump ne znamo što možemo očekivati jer je on prava enigma, pobijedi li Clinton možemo očekivati rat s Rusijom i nemire po svijetu uz dodatnu “demokratizaciju” zemalja bogatih naftom i rudnim bogatstvima, no čiji će spin doktori lagati i muljati o svim mogućim temama.

Tko god pobijedi, gadno nam se piše, jer Sjedinjene Američke Države nisu “perjanica demokracije” već militaristička imperijalistička sila koja se želi dalje širiti, bez obzira što pri tom “širenju” uništava sve živo.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World. 

Izvori:

Političari unajmljuju publiku i “obožavatelje” za svoja okupljanja!

Donald Trump je patološki lažov, prevarant i manipulator opasnih namjera

Trump od pristaša tražio prisegu uz podignutu desnicu!

Zbog čega se Amerikanci stavljaju na crne liste tajnih službi?

Is Hillary Clinton America’s Most Ambitious Sociopath?

Hillary Clinton – War Criminal

The Warmongering Record of Hillary Clinton

Hillary Clinton and Henry Kissinger: It’s Personal. Very Personal

Emails expose close ties between Hillary Clinton and accused war criminal Henry Kissinger

The Danger of Hillary Clinton: She Is Not the ‘Safer’ Candidate

The horror: Thanks to Republican party’s civil war, every scenario ends with Killary winning election

Is Hillary Clinton a compulsive liar?

Trump is America without a mask

This is a ‘love fest’? Trump sees no violence at his rallies

Ben Carson confession: I endorsed Trump because he promised me a job

Secret Service agents: Hillary is a nightmare to work with

Who, me? Trump retracts claim he’d pay legal fees for man who sucker-punched protester

Selective memory? Clinton says US ‘didn’t lose a single person’ in Libya (VIDEO)

1 in 4 Americans consider fleeing US if Trump wins – poll