SVIJET POD LUPOM

Teroristi IS-a uživaju u Pentagonovim cjelodnevnim suhim obrocima

Autor: Ljubica Šaran

U zadnje vrijeme na vidjelo izlazi sve više pokazatelja da su veze između SAD-a i Islamske države toliko jake da ih je nemoguće ignorirati, zadnji “čavao” u lijesu NATO propagande je otkriće američkih vojnih paketića s hranom u rovovima IS-a, da stvar bude bolja, na svakom paketiću je jasno vidljiv natpis kako su isti namijenjeni Ministarstvu obrane, te da su vlasništvo vlade Sjedinjenih Američkih Država.

Teroristi isa uživaju u vojnim obrocima Pentagona, kako je to moguće?

Teroristi IS-a uživaju u vojnim obrocima Pentagona, kako je to moguće?

Cjelodnevni suhi obroci (CSO) su uobičajeni dio svake moderne vojske na svijetu, njihovi standardi variraju od države do države, a plaćaju se direktno iz budžeta dotične zemlje, namijenjenoga za obranu. Stoga je, u neovisnim medijima, poput male “atomske bombe” odjeknula vijest koju je nedavno objavio FARS nakon što je ekipa za snimanje dokumentarca o oslobađanju iračkoga grada Beija snimila američke vojne CSO-e u rovovima terorista IS-a.

Uz CSO-e je pronađena i američka kola, šibice, maramice za ruke, te druge "sitnice" koje se dijele američkim vojnicima na terenu.

Uz CSO-e je pronađena i američka kola, šibice, maramice za ruke, te druge “sitnice” koje se dijele američkim vojnicima na terenu.

Područje sjeverno od Bagdada je godinama napadala i osvajala IS grupa terorista pod nazivom Takfiri. Mediji su krajem 2015. otkrili javnosti nevjerojatnu vijest o uhićenju pukovnika izraelske vojske pod imenom Yusi Oulen Shahak, koji je bio u vezi s IS-ovom Golanskom bojnom zaduženom za djelovanje u Iraku u dijelu bojišnice Salahuddin. Baš u tom dijelu bojišnice su i pronađeni američki vojni CSO-i.

Uredno posložena i tovrena hrana američkih CSO-a, prezentirana nakon otkrića iranskih novinara.

Uredno posložena i otvorena hrana američkih CSO-a, prezentirana nakon otkrića iranskih novinara.

Filmska ekipa dokumentarca pod nazivom “Oslobađanje Beija” je podrobno dokumentirala otkriće neobičnih “menija” takfirskih terorista, te je osim hrane s oznakom Pentagona zabilježila i američko streljivo. Tima Vahida Farahanija je fotografirao CSO-e te je hrana otpakirana i prezentirana kako bi se izbjegla svaka sumnja o mogućoj namještaljki ili varci.

Pored američkih CSO-a, na području Sirije i Iraka također pronađeni i vojni paketići: Izraela, Saudijske Arabije, Katara i drugih zemalja iz Perzijskog zaljeva.

Terorista IA-a u brižnim izraelskim rukama.

Terorista IA-a u brižnim izraelskim rukama.

Promislimo li malo, takvo što nas ne bi trebalo čuditi, izraelski režim je prikazao snimke i fotografije IDF-ovih komandosa koji riskiraju svoje živote, prelazeći u Siriju kako bi spasili teško ranjene teroriste IS-a te su ih s najvećom hitnošću prenosili u izraelske bolnice gdje su se liječili o trošku vlasti iz Tel Aviva.

Medijske prostitutke su također prenijele snimku izraelskog premijera Benjamina Netanjahua koji posjećuje ranjenog teroristu IS-a u izraelskoj bolnici. Tel Aviv je spasio preko 2000 “zakletih neprijatelja”, a sve kako bi uništio Hezbollah i Bashara al-Assada.

I rovovima terorista IS-a, su pored američke vojne hrane i streljiva, pronađeni i propagandni materijali Islamske države.

U rovovima terorista IS-a, su pored američke vojne hrane i streljiva, pronađeni i propagandni materijali Islamske države.

Iranski novinari su također otkrili kako CSO-i na tlo Iraka i Sirije, zajedno s oružjem i streljivom, dolaze preko izraelskih i katarskih i turskih posrednika koji djeluju u dogovoru sa svojim vladama i s blagoslovom najvažnijih NATO članica, poglavito SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva, no ako je suditi po nedavnom dogovoru francuskih i saudijskih vlasti o prodaji oružja, tada moramo dodati i te dvije zemlje ovoj pokvarenoj raboti.

Na žalost zapadnjački mediji su još jednom pokazali svoju pristranost i odsutnost želje za objavljivanjem istine, te su jednostavno prešutjeli dotičnu vijest.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World. 

Izvori:

Jasni dokazi da Izrael, Turska, Saudijska Arabija i SAD blisko surađuju s Islamskom državom

Iranian documentary crew discovers Pentagon food parcels in liberated Daesh trenches

US aid found in Daesh positions in Iraq

Pentagon’s Food Parcels Discovered in ISIL Trenches in Iraq

Pentagon’s Food Parcels Discovered in ISIL Trenches in Iraq’s Beiji

Pentagon’s Food Parcels Discovered in ISIL Trenches in Beiji