PONERIZACIJA DRUŠTVA

Amerika je velika jer je Amerika dobra?

Autor: Ljubica Šaran

Killary Hillary Clinton  postala je prva žena predsjednički kandidat na predstojećim američkim izborima. Tijekom objave kandidatske nominacije izrekla je riječi koje, uz njenu facijalnu ekspresiju, savršeno odgovaraju iluziji u kojoj žive svi oni koji služe kao karike duboko poneriziranog društva maskiranog u “boje” korporativne demokracije.

Hillary Clinton svoj je proboj u političku sferu zapečatila odvjetničkom pobjedom  oslobodivši silovatelja maloljetnice uz potpuno uništenje žrtve pred sudom. Iako je kasnije priznala kako je znala da je optuženi zaista kriv za brutalno silovanje dvanaestogodišnjakinje, smatrala je da odvjetnica treba pobijediti bez obzira na istinu ili strahovite činjenice. Takva je bila i njena politička karijera, držala se uz svog muža, bivšeg predsjednika čak i kada je uništavala živote njegovih ljubavnica, no to zaista i nije “važno”. Važno je što Hillary zastupa bankare (DOK JE ONI FINANCIRAJU), i vojno industrijski kompleks na sve moguće načine, a da pri tome laže čim otvori usta.

Buduća predsjednica Amerike  uspješno je onemogućila sudski proces za prenošenje (na privatne servere) i brisanje elektroničke pošte koju je slala i primala dok je bila državna tajnica iako su neke slovile kao ‘above top secret’ ili “iznad vrhunske tajne”. Ismijala je dokaze o tome kako je organizirala uništavanje Libije i potporu militantnim islamistima koji su kasnije postali ISIL. Iako je dokaza o njenoj upletenosti o masakru u Bengaziju i više negoli dovoljno, kao i namještanja krvavog ubojstva Gaddafija, malo koga u SAD-u takvo što zanima.

Takva žena je tijekom svoje predsjedničke nominacije, pred kamerama izjavila sljedeće:

“Amerika je velika jer je Amerika dobra!”

Amerika je sve osim dobra, no “velika” je u mnogo toga:

Znamo li sve te činjenice, tada nam je jasno kako Amerika nije nimalo dobra, a riječi Hillary Clinton bi nam trebale služiti kao podsjetnik kako s nama upravljaju psihopati koji uz pomoć stvaranja iluzorne stvarnosti, kroz rad  tajnih službi, kroz propagandu, ubijanja, nasilja, laži i spletke upravljaju ovim svijetom.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, posuđivanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Dodatni izvori:

America Is Great… When America Is Good

‘America is great because it’s good:’ Clinton mixes Sanders’ ideas with some sweet words

Hilary Clinton “America is great because america is good” democratic convention

President Killary: Would the World Survive Hillary Clinton?

US Has Killed More Than 20 Million People in 37 “Victim Nations” Since World War II

The American Indian Holocaust, known as the “500 year war” and the “World’s Longest Holocaust In The History Of Mankind And Loss Of Human Lives.”

Corbett Report: Hillary Clinton’s hypocrisy on rape victims

The big, fat, stinking lies of Hillary Clinton

Hillary Clinton’s role in Libya war exposed

Hillary running for president in 2016 – God help us all

H is for Hypocrisy – Hillary’s sordid past

Flawed perception: Hillary Clinton declares ‘I’ve always tried’ to tell the truth

Hillary Clinton’s foreign policy in four words: ‘One bloodbath after another’

Pepe Escobar: Wall Street’s golden girl is Killary, Goddess of War