PRIZMA DRUŠTVA

Citati koje bi svi ljudi trebali znati i razumjeti – dio: 53

Autor: Ljubica Šaran

Pogledamo li malo u prošlost, vidjet ćemo da su sve vođe nenasilnih pokreta eliminirani, gotovo na isti način, pucnjem iz vatrenog oružja, iz neposredne blizine. Tako su nastradali: John Lennon, Martin Luther King, Mahatma Gandhi, Malcolm X i drugi. Njihove poruke  bile su jasne: legalna i mirna borba protiv nepravde, korupcije i psihopatije u tijelima vlasti, svrgavanje nesposobnih i kriminalnih političara, sudaca, generala i službenika vlasti, poštivanje zakona, jednakost za sve, besplatna i kvalitetna edukacija, pravo na stalan posao, odgovarajuću plaću i zdravstveni sustav koji će nas liječiti, a ne novčano i zdravstveno upropaštavati, sigurnu i dovoljnu starosnu mirovinu i život dostojan ljudskoga bića, no najvažnije od svega zagovarali su globalni mir i prestanak ratova. Niti jedan od spomenutih velikana nije se dao militarizirati, upravo to i smatramo razlogom njihova ubojstva. Koliko su njihove riječi snažne prosudite sami.

Posebno nas je dojmio sljedeći citat:

Jedno od najboljih objašnjenja djelovanja poneriziranih vlasti koje smo do sada imali prilike pročitati.

Jedno od najboljih objašnjenja djelovanja poneriziranih vlasti koje smo do sada imali prilike pročitati.

Zatim:

parsons izboriu i kriminalna carstva

Nakon toga:

warren zlo i dobro

I na koncu:

spurgeon dva zla

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, posuđivanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Želite li pregledati citate preko cijelog ekrana, kliknite na bilo koju sliku.

Koliko psihopati na vlasti ne trpe mirne i poštene lidere i kako su ih ubijali (i još uvijek ubijaju), saznajte više ovdje:

Tiha eliminacija nepoželjnih vođa

A kako psihopati na vlasti pokušavaju izazvati “željenu reakaciju” kod javnosti, pročitajte ovdje:

Epidemija američke policijske brutalnosti

Kako se mirni prosvjedi pretvaraju u bojna polja, pogledajte ovdje:

SRAMOTNO: Policijski agenti po zapovijedi isceniraju nasilje „maskirani“ u prosvjednike kako bi eskalirali sukobe na velikim skupovima i prosvjedima!?

i ovdje:

ŠOKANTNO: Policija i tajne služne ubacuju agente u prosvjede “Anonimusa”, hoće li 1% psihopata srušiti napore 99% svjetske populacije??!!