PRIZMA DRUŠTVA

Jeste li znali? Dio 5.

Autor: Ljubica Šaran

Bliže se izbori. Svaka stranka, svaki političar obećava med i mlijeko, a mi to, po tko zna koji put pušimo. Oni najkuražniji  ići će glasati samo zato da na vlast ne bi ponovno došli isti oni koji su nas pokrali, lagali i uništili, dajući tako šansu nekim novim tajkunima i muljatorima političkim opcijama koje će nas pokušati odvesti u bolju budućnost. Oni kojima je dosta svega i koji više ne vjeruju nikome, ići će poništiti svoj listić da njime ne bi glasali kojekakvi pokojnici i njihova rodbina.

Političarem danas može postati bilo tko, čak i one osobe koje su ubijale, mučile, krale i lagale, te koje bi to, da im se pruži prilika, ponovno napravile. Lijepa je naša  postala “opljačkana njihova”, a mi po tko zna koji put gledamo u budućnost nespremni prihvatiti što se događalo u prošlosti i što se događa sada. Ako već ne volite čitati duge i kompleksne tekstove o ponerizaciji društva i vladavini psihopata, možda vam pomognemo s kratkim vijestima i pitanjem: jeste li znali?

Zbog toga izdvajamo:

Jeste li znali?

Jeste li znali?

Te:

Jeste li znali?

Jeste li znali?

Još jedna mozgalica:

Jeste li znali?

Jeste li znali?

I na koncu:

Jeste li znali?

Jeste li znali?

Želite li pregledati galeriju preko cijelog ekrana, kliknite na bilo koju sliku.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.