PONERIZACIJA DRUŠTVA

Zašto Amerikanci boje svoje vojne zrakoplove u ruske boje?

Autor: Ljubica Šaran

Prije nekoliko smo dana otkrili informaciju kako je Pentagon godinama plaćao jednoj od najpoznatijih britanskih PR tvrtki za stvaranje lažnih terorističkih videosnimaka koje su na koncu završavale u najvećim medijima kako bi širile strah od ISIS-a i Al-Qaede, opravdavajući time vojne akcije, uništenja i okupacije brojnih arapskih zemalja bogatima naftom, plinom i rudnim bogatstvima. Kao da takvo stanje nije sasvim dovoljno za alarmiranje javnosti, na svjetlo su dana izašli podaci o tome kako Pentagon maskira svoje vojne zrakoplove u boje vojnog zrakoplovstva Ruske Federacije. Nedugo su nakon toga mnogi zaključili da Amerikanci time uvježbavaju neke nove akcije pod lažnim zastavama kako bi krivicu prebacili (još jednom) na Ruse. 

Operacije pod lažnim zastavama

False flag operacije ili operacije pod lažnim zastavama nastaju u okviru “crnih operacija” koje imaju cilj odrađivanja prljavih rabota te pripisivanja krivice strani koja to nije počinila. Interesantan primjer operacija pod lažnim zastavama nedavno je “granatiranje” humanitarnog konvoja Crvenog križa i Crvenog polumjeseca u Siriji za čije su stradavanje Sjedinjene Države automatski okrivile Rusku Federaciju i snage predsjednika Assada.

Bijele kacige u propagandnoj akciji.

Bijele kacige u propagandnoj akciji.

Naravno, zapadnjački medijski oligopol koji u svojim rukama drži 90% medijskog prostora spremno je “raširio” užasavajuću vijest o ruskoj krivici. U nepunih 48 sati od napada raskrinkana je kampanja Bijelih kaciga koja se predstavljala kao sirijska civilna zaštita te je uništen njihov navod o tome kako je konvoj napadnut iz zraka.

Prljava rabota, još uvijek mislite kako bijele kacige zaslužuju Nobelovu nagradu za mir.

Prljava rabota: još uvijek mislite kako bijele kacige zaslužuju Nobelovu nagradu za mir?

U nevjerojatnom obratu, Bijele su kacige došle u fokus istraživačkih novinara koji su počeli razotkrivati stvarno lice navodnih humanitaraca i njihove veze s IS-om i teroristima koji ubijaju i muče ljude diljem Sirije. Jedan je od najboljih pokazatelja njihova dobročinstva “skupljanje tijela” netom pogubljenih pripadnika armije Sirije koje su po kratkom postupku ubili teroristi.

"Humanitarci" preko dana, ubojice i teroristi preko noći.

“Humanitarci” preko dana, ubojice i teroristi preko noći.

Osim ovakvih “humanitarnih akcija”, objavljene su i brojne snimke i fotografije u kojima “Bijele kacige” slave zajedno s pripadnicima IS-a.

Netom nakon toga, neovisni vojni eksperti jednoglasno su zaključili kako su snage Islamske države krive za uništenje humanitarnog konvoja, a Rusi su objavili satelitsku snimku koja pokazuje kako se uz konvoj kreću automobili koji na sebi imaju montirano teško naoružanje. Na koncu je objavljen podatak da uz konvoj nema kratera koji nastaju eksplozijom zrakoplovnih bombi, već da je isti uništen paljbom vatrenog oružja koje je djelovalo s tla i koje je bilo u neposrednoj blizini konvoja.

Lažne boje i stvarne namjere

Koliko su daleko spremni ići neokonzervativci u redovima vojske i politike SAD-a nitko zapravo ne zna, no prisjetimo li se načina na koji je George Bush lagao o navodnom oružju za masovno uništenje Saddama Husseina kako bi pokrenuo rat protiv Iraka te operacije pod lažnim zastavama poput isceniranog napada na američki ratni brod u zaljevu Tonkin kako bi se pokrenuo rat u Vijetnamu, tada više ništa ne može začuditi.

Uzimajući u obzir uništenje Libije, podržavanje agresivne izraelske politike, potporu teroristima i direktno uplitanje u stvaranje Islamske države, uništenje i eksploataciju Iraka, suradnju s talibanima u Afganistanu i naoružavanje Al-Qaede s prisnim vezama s Osamom bin Ladenom, pretpostavljamo da će se takve crne operacije samo nastaviti, zajedno s “terorističkim napadima” po Europi i SAD-u.

Kome trebaju lažne boje na zrakoplovima i operacije pod lažnim zastavama?

Kome trebaju lažne boje na zrakoplovima i operacije pod lažnim zastavama?

Stoga zaista nije čudo da Pentagon priprema i boji svoje vojne zrakoplove u boje Ruske Federacije.

Takvi “posebno” pripremljeni zrakoplovi na sebi imaju oznake ruskog zrakoplovstva i jedva vidljive oznake SAD-a. Skeptici su zaključili kako takve stvari nisu nimalo čudne jer američka vojska ima aktivni “Aggressor squadron” program, točnije, eskadrile koje izigravaju potencijalne agresore u zrakoplovnom prostoru Amerike te da se uz pomoć takvih eskadrila obučavaju mladi piloti. Poznato je kako trenutačno Pentagon održava sedam takvih eskadrona, s time da je u glavnom fokusu “borba s Rusima”.

Savršeno za operacija pod lažnim zastavama.

Savršeno za operaciju pod lažnim zastavama.

Ovakav bi zaključak “držao vodu” da nije poznato kako je takav način obuke pilota zastario te da je Pentagon tijekom godina ukinuo ili spojio brojne “agresorske eskadrile” jer nisu imale nikakav pozitivan učinak na bojevu spremnost. Drugi je, i možda najvažniji razlog, taj da se današnje teritorijalno nebo svake zemlje brani različitim elektroničkim i tehnološkim čudima za programe Identify Friend-Foe (IFF) ili identificiranje prijatelja od neprijatelja te da nema potrebe za maskiranjem zrakoplova u tuđe boje kako bi vojni piloti znali s čim imaju posla.

U slučaju operacije pod lažnim zastavama, "lažne boje" bi mogle prikriti "prave najere" psihopata.

U slučaju operacije pod lažnim zastavama, “lažne boje” mogle bi prikriti “prave namjere” psihopata.

Treći je razlog činjenica kako glavešine Sjedinjenih Država i vojne starješine NATO-a smatraju kako je Rusija glavna vojna prijetnja, a utjecaj se Ruske Federacije na Bliskom istoku na sve moguće načine želi spriječiti i umanjiti. Zadnja i zaključna stavka je da su Sjedinjene Države sklone crnim operacijama i operacijama pod lažnim zastavama kako bi upravljale javnim mnijenjem.

Jedna od rijetkih fotografija američke vojske koja pokazuje posebno "obojan" zrakoplov nalik na onog koji je udario u Pentagon.

Jedna od rijetkih fotografija američke vojske koja, čini se, pokazuje posebno “obojenu” bespilotnu letjelicu nalik “zrakoplovu” koji je udario u Pentagon.

Prisjetimo li se ne tako davne prošlosti, dovoljno je sjetiti se slučajeva “udara putničkog zrakoplova u Pentagon” ili “napada na blizance Svjetskog trgovačkog centra u New Yorku” kako bismo shvatili što su sve neki u stanju napraviti kako bi dobili ono što žele. Što takve sprječava da svoje odvratne nakane ponovo i nanovo provode bez obzira na nevine žrtve i laži koje šire?

Neki će od naših čitatelja pomisliti kako su naši zaključci u nivou teorija zavjera, a takvima bismo poručili da se u mnogo čemu teorije zavjera pokažu istinitima te da se teoretičarima zavjera uglavnom nazivaju osobe koje propitkuju zaključke mainstream medija. Prozivanje nekoga da je teoretičar zavjera krilatica je smišljena od strane onih koji žele diskreditirati kritičko razmišljanje, a koja se uglavnom profilira kroz rad profesionalnih trolova plaćenika.

Hoće li se posebno “pripremljeni” američki vojni zrakoplovi ikada okušati na “terenima od iznimne važnosti” poput Sirije, Libije, Iraka ili Afganistana mi zaista ne možemo reći, no, vrijeme će zasigurno otkriti još poneku crnu operaciju koja otkriva namjere moćnih psihopata “preko bare”.

Ne morate nam vjerovati niti jednu jedinu riječ, dapače, mi to od vas niti ne tražimo, ali od srca vam preporučamo da sami istražujete i otkrivate nove podatke.

Sretno u potrazi!

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

US fighter jets painted in Russian colors – precursor to a false flag attack?

Aggressor squadron? Pics of US jets painted in Russian colors spark Syria false flag conspiracy

U.S. Caught Repainting Fighter Jets to RUSSIAN COLORS – False Flag Bombing Imminent!

Debunked: US “Caught Repainting Fighter Jets” for False Flag [2014 Training]

Aggressor squadron

Видеозапись с БПЛА передвижения гум.конвоя на подконтрольной боевикам территории в провинции Алеппо

US admits it has no idea who attacked Aleppo UN humanitarian convoy

‘Massive evidence shows ‘White Helmets’ are a foreign-funded group set up to support terrorist entities in Syria’

Volunteers by day, terrorists by night: The double life of White Helmets

Putin: We know who destroyed aid convoy in Aleppo, US whips up anti-Russian hysteria

Secrecy, cover-ups, and crafted perceptions: False Flags