PONERIZACIJA DRUŠTVA

SEKS U RAJU: Obećanje, ludom radovanje

Autor: Ljubica Šaran

Povijest je prepuna primjera u kojima su vjernici “s oltara” zastrašivani, ucjenjivani, nasmijavani ili su im se obećavale rajske divote ako naprave i misle ono što se od njih traži. Iako bi svatko pomislio da su vremena “obećanja” itekako prošla, kamere su zabilježile propovijed jednog saudijskog imama koji ima rješenje za svakog bogobojaznog muslimana koji završi u raju – bezbrojne djevice koje će im ispunjavati sve seksualne želje.

Middle East Media Research Institute ili MEMRI često ima priliku objavljivati uratke raznoraznih vahabijskih klerika čiji uraci se, u najmanju ruku, mogu nazvati zadrtima ili pak opasnima. Osim slučajeva u kojima se otvoreno poziva sve muslimane na fizičko kažnjavanje “neposlušnih žena”, MEMRI donosi i snimke koje najbolje oslikavaju ekstremizam unutar okvira vahabijskog militarizma koji na sve moguće načine izvozi Saudijska Arabija, kako preko gradnje stotina džamija diljem svijeta (uključujući BiH) i postavljanjem vlastitih imama, tako preko svojih marioneta u hordama Islamske države.

Pa, ipak, neke su od snimaka koje je objavio MEMRI toliko tragikomične da ih jednostavno moramo objaviti.

Prijevod govora imama s donje snimke:

Svaki muslimanski muškarac u raju dobija barem dvije crnooke djevice. Svaka djevica dolazi u pratnji sedamdeset sluškinja. Vama se dozvoljava imati seksualne odnose s djevicama i sluškinjama. Za svaku ženu iz ovoga svijeta, koja uđe u raj, vi dobivate 70 crnookih djevica. Postoje četiri vrste žena u raju. 

Prva vrsta su žene s ovoga svijeta koje uđu u raj. Svaka dolazi sa sedamdeset crnookih djevica. 

Druga vrsta žene u raju su crnooke djevice. Svaka dolazi sa sedamdeset sluškinja.

Treća vrsta žene u raju su sluškinje.

Ispričavam se, postoje samo tri vrste žena u raju. 

Ako se oženite na ovom svijetu, tada u raju dobijete vašu ženu s ovoga svijeta, zajedno sa sedamdeset crnookih djevica, s kojima vam je dozvoljeno imati seksualne odnose. Svaka od ovih sedamdeset djevica dolazi sa sedamdeset sluškinja. 

I koliko ih onda dobivate?

To je minimum.

(Smijeh.)

E, sada, pretpostavimo da ste oženjeni s četiri žene. Svaka od njih dolazi sa sedamdeset crnookih djevica, a svaka od djevica dolazi sa sedamdeset sluškinja. 

Koliko ih je to sve skupa?

Neka vam je bog na pomoći.

(Smijeh.)

Ponovno sjedinjene s vašom ženom traje najmanje 70 zemaljskih godina. Kada se tih 70 godina približi kraju, druga crnooka djevica vas zaziva odozgora, s riječima:

“O Allahova slugo, nemamo li mjesto za tebe?”

Kada se vi okrenete k njoj vidjet ćete kako je ljepša od žene s kojom ste. Pitat ćete je:

“Tko si ti?”

A ona će odgovoriti:

“Ja sam tvoja djevica u raju. Allah ti je govorio o meni; ‘Ima ih više s nama’. Ja sam jedna od mnogih.”

Tako ostavite jednu i idete na drugu.

Neka vam je bog na pomoći.

Nakon što provedete 70 godina s njom doći će treća, koja će vam reći:

“O Allahova slugo, nemamo li mjesto za tebe?”

Vi ćete pogledati u nju i vidjet ćete kako je ova još ljepša od prethodne.

Pogledajmo snimku.

Imam koji bi trebao širiti duhovnost i odvraćati vjernike od tjelesnih užitaka, nalikuje na svodnika koji svoju vjeru prodaje zahvaljujući luđačkim megalomanskim seksualnim obećanjima. Ne samo da spomenuti imam pravi greške u navodnom poznavanju “vrsta žena u raju” (teško mu je izbrojati do tri pa se zbuni i kaže “četiri”), već otvoreno propagira kako su žene u raju obične seksualne sluge muškarcima.

Koliko je cijela propovijed nenormalna prepuštamo vama na razmatranje, a mi se pitamo: koliko imama diljem svijeta propovijeda slične baljezgarije puneći vjernicima uši seksualnim perverzijama svake vrste?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.