BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Talijanski svećenik i pukovnik uhićeni jer su seksom istjerivali demone iz žena i djece

Autor: Ljubica Šaran

Neki čitatelji smatraju kakao napadamo Katoličku crkvu, no zapravo želimo pokazati koliko su psihopati uzeli maha u okviru najmoćnije i najbogatije organizirane religije na svijetu. Svi oni koji osjete bijes zbog toga što objavljujemo činjenice molimo da se zapitaju kako bi se osjećali da su žrtve svećeničkih silovanja njihove majke, žene, sestre ili pak maloljetna djeca?

Fotografija snimljena od strane talijanskih karabinjera tijekom uhićenja pukovnika Salvatorea.

Fotografija snimljena od strane talijanskih karabinjera tijekom uhićenja pukovnika Salvatora Muratora.

Krajem listopada u Palermu na Siciliji uhićen je kapucinski svećenik Salvatore Anello star 59 godina i pukovnik talijanske vojske Salvatore Muratore zbog višestrukog seksualnog napastovanja žena i maloljetne djece tijekom navodnih egzorcizama i “oslobađanja od grijeha požude”.

Svećenik i pukovnik “operirali” su u okrugu Palerma uvjeravajući žrtve kako će ih osloboditi od demona prisiljavajući ih na seksualne igre koje su uključivale samozadovoljavanje pred istima i diranje genitalija žrtava kako bi se dodatno seksualno uzbudili.

Svećenik Anello snimljen tijekom uhićenja od strane talijanskih karabinjera.

Svećenik Anello snimljen tijekom uhićenja od strane talijanskih karabinjera.

Za sada se zna da je “padre” Anello tijekom lokalnih zajedničkih molitvi potpirivao uvjerenje kako su određene žene i djeca zaposjednuti demonima te je predlagao “osobne seanse” egzorcizma. Tijekom šestomjesečne policijske istrage Anello je silovao dvije žene i troje maloljetnih dječaka.

Pukovnik Muratore silovao je najmanje četiri žene i jednu djevojčicu.

Okružna tužiteljica Giorgia Righi tvrdi kako je Muratore “iskorištavao psihički labilne žrtve” te da je masturbaciju pred njima objašnjavao “napadom demona požude”. Glasnogovornik vrhovnog stožera talijanske vojske rekao je kako je pukovnik dobio automatsku suspenziju iz vojske te da su njegov čin i ovlasti zamrznute jednako kao i pukovnička plaća. Pukovnik je bio član religijskog reda ‘Rinnovamento dello Spirit Santo’ ili “Obnova Duha svetoga” koji je poznat po zajedničkim molitvama i laičkim duhovnim intervencijama za one koji smatraju kako su “klonuli u vjeri i Duhu svetome”.

Muratore je odlučio u potpunosti surađivati s talijanskim policijskim istražiteljima dok je Crkva odlučila šutjeti u slučaju svećenika Anella.

Fra Salvatore Anello snimljen tijekom jedne mise.

Fra Salvatore Anello snimljen tijekom jedne mise.

Anello je izvršavao navodne egzorcizme bez dozvole lokalnog biskupa te nikada nije obučavan za iste rituale. Ovaj svećenik se također predstavljao kao čudotvorni liječnik koji je sve psihičke i fizičke probleme rješava s posebno osmišljenim molitvama. Anello je više od desetljeća služio kao vojni kapelan.

Oba su seksualna predatora zadržana u pritvoru, a istražitelji tragaju za njihovim žrtvama jer su obojica “istjerivali demone” u zadnjih nekoliko godina.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Exorcist priest and soldier arrested for sex abuse carried out under guise of ‘spiritual healing’ and exorcism in Italy

Exorcist priest and soldier arrested for sex abuse in Italy

Italian priest is arrested on suspicion of molesting women and a 12-year-old girl while carrying out EXORCISMS 

Exorcist priest arrested ‘for sexual violence’

Exorcist priest who promised to free girls from ‘demon of lust’ arrested on sex abuse charges

Priest charged with sex abuse after ‘performing exorcisms by touching genitals’

Palermo, arrestato l’esorcista dei Cappuccini: “Mi toccava dopo avere pregato”

Abusi sessuali, arrestati a Palermo prete esorcista e un militare

Palermo, prete esorcista e colonnello arrestati per violenza sessuale