BORBA PROTIV PEDOFILIJE

PIZZAGATE: Pedofilija i sotonizam u srcu Washingtona, dio drugi

Autori: Anamarija Vukojević i Ljubica Šaran

U prošlom smo vas dijelu teksta uveli u “svijet” Pizzagatea elektroničkom poštom, objavama i fotografijama na društvenim mrežama te smo djelomično opisali glavne aktere. Iskreno se nadamo kako ćemo u ovome dijelu uspjeti baciti dodatno svjetlo na mračno srce Washingtona. Nije nam namjera šokirati čitatelje, no neki podaci koji su isplivali u ovoj aferi za svaku su osudu tako da vas unaprijed moramo upozoriti. Psihopatija u svim svojim oblicima potpuno je nepodnošljiva empatičnim ljudskim bićima, a naročito ako su u psihopatsko djelovanje uvučena nevina djeca.

[UPOZORENJE: Tekst sadrži šokantne informacije i fotografije neprimjerene maloljetnim osobama.]

Kako biste mogli pratiti ovaj tekst, molimo vas da pročitate prvi dio.

Informacije koje vam prenosimo objavljene su od perioda 2011. do danas. Pokušali smo objediniti što više dostupnog materijala kako biste donijeli vlastite zaključke. Molimo vas da sami provjerite dane izvore.

Prošli mjesec, par dana prije izabiranja novog predsjednika Amerike, direktor FBI-a James Comey bio je prisiljen ponovo otvoriti kriminalnu istragu protiv Hillary Clinton temeljem novootkrivenih dokaza pronađenih na laptopu Anthonyja Weinera, bivšeg kongresmena New Yorka i supruga Hillaryne pobočnice, kontroverzne Hume Abedin. U datoteci pod nazivom Životno osiguranje pronašli su popis 26  zrakoplovnih letova Lolita Expressom Billa Clintona i dvanaest Hillary Clinton na Karipske otoke gdje ih se direktno povezalo s Jeffreyjem Edwardom Epsteinom koji je 2008. godine osuđen za podvođenje maloljetne djevojčice na prostituciju za što je odslužio 13 mjeseci zatvora. Druga otkrivena datoteka na Wienerovom laptopu naziva DNC nuklearni arsenal sadrži prljavštinu o Podesti i o DNC-u (Nacionalna konvencija demokratske stranke). Treća, koja je označena Intimno, sadrži svakakve obscene fotografije s još uvijek nepoznatim akterima iz svijeta politike.

Anthony Weiner pozira pored svojeg sina s erekcijom.

Anthony Weiner pozira pored svojeg sina s erekcijom. Fotografija je bila objavljena na Twitteru s navodom “Netko se upravo popeo na moj krevet”.

Anthony Weiner morao je odustati od političke karijere u demokratskoj stranci i mjesta u Kongresu (Donji dom američkog parlamenta) nakon što se otkrilo kako je više puta maloljetnicama slao svoje golišave fotografije uz razgovore s očiglednim pozivom na seks. No, jedna je od najgorih stvari otkriće njegovog selfija pored uspavanog sina starog četiri godine dok je Weiner imao erekciju. Fotografija je snimljena 31.07.2015. godine, dok su prve perverzije Abedininoga muža objavljene na internetu još davne 2011.

Najbenigniji Weinerov selfie, ostali nisu primjereni našoj stranici.

Najbenigniji Weinerov selfie.

U rujnu 2016. Weiner je ponovno upao u probleme zbog slanja razgolićenih fotografija 15-togodišnjoj tinejdžerki s navodima o fantaziji vezanoj za silovanje. Njegova prepiska s maloljetnicom trajala je od siječnja 2016. sve do otkrića krajem ljeta.

Weiner se godinama pravdao kako nije znao da komunicira s maloljetnicama. Također, tvrdio je da mu je “sve namješteno” no nakon što se pokazalo da laže, ispričao se biračima, stranci i svojoj ženi te je odlučio krenuti na terapiju “jahanja konja” kako bi suzbio svoj libido. Sve se ovo događalo dok je njegova žena bila pobočnica Hillary Clinton u predsjedničkoj utrci. Sott.net je s pravom primjetio kako bi prije 20 godina ovakav pedofilski skandal automatski izbacio Hillary iz utrke, no čini se kako je danas takvo što “normalno”.

Američka služba za zaštitu djece pokrenula je istragu u svezi Weinerove fotografije uz usnulog sina, a Huma Abedin konačno se odlučila rastati od njega. FBI direktor James Comey nedavno je Kongresu poslao poruku kako se otvara istraga glede elektroničke pošte na Weinerovom računalu uz objašnjenje kako “ti mailovi prije nisu bili poznati” te da ured otvara istragu.

Mnogi blogeri i neovisni mediji ne povezuju ovaj slučaj sa samim Pizzagateom, no zapravo bi trebali jer je riječ o pedofiliji i to u krugovima najbližima Hillary Clinton. Veza između Hume Abedin i Clintonove najbolje se može opisati Hillarynim riječima koja je tijekom vjenčanja Weinera s Abedinovom izgovorila sljedeću zdravicu:

“Imam jednu kćer, no da imam drugu kćer, to bi bila Huma.”

Bill CLinton na popisu putnika u Epsteinovom "Lolita Expressu". Clitnon je u tri godine 26 puta letio Lolita Expressom.

Bill Clinton na popisu putnika u Epsteinovom “Lolita Expressu”. Cliton je u tri godine 26 puta letio Lolita Expressom.

Ako mislite kako su Clintonovi “čisti” od direktnog uplitanja u pedofilske krugove, tada vas moramo razočarati. Dovoljno se sjetiti njihove povezanosti s Jeffreyem Edwardom Epsteinom, koji je, osim posjedovanja karipskog utočišta koji se naziva Otok orgija i zrakoplova pod nazivom Lolita Express također bio jedan od donatora Clintonove fondacije o čemu možete više pročitati i vidjeti dokazne fotografije ovdje. Epstein je na koncu odslužio 13 mjeseci zatvora zbog navođenja maloljetnica na prostituciju. U pismu njegovih odvjetnika otkriva se prijateljevanje i komunikacija s Clintonovima te brojne donacije famoznoj Clintonovoj fondaciji.

Iako je James Comey netom prije izbora otvorio i zatvorio slučaj Clintonove, čini se da su dokazi o pedofiliji, državnim mailovima na privatnom serveru, pronevjeri novca u Clintonovoj fondaciji i drugim skandalima vezanim za Billa (ponajviše navodi o njegovim silovanjima) te dokazi o Hillary i ljudima oko njih jako dobro dokumentirani i prije pojave slučaja Pizzagate. No, na žalost, najvažniji ih mediji konstantno “stavljaju pod tepih”.

Natpis: Njemačko dijete 1.200 dolara. Ne diraj ovo!

Jedan od nebuloznih objava “Jimmyjacometa”, točnije, Jamesa Alefantisa, vlasnika Comet Ping Ponga, pizzerije koja je ponajviše fokusirana na služenje jela djeci i njihovim obiteljima. Alefantis je objavio sliku na kojoj stoji: “Njemačko dijete (na prodaju) cijena 1200 dolara. Molim, ne dirajte!”

Pa, ipak, u centru je ovog još uvijek nerazriješenog slučaja 41-ogodišnji James Achilles Alefantis, vlasnik pizzerije Comet Ping Pong. Na gore spomenutoj listi GQ Magazina iz nekog doista neobičnog razloga ovaj je vlasnik pizzerije na 49. mjestu najmoćnijih ljudi u Washingtonu. On je poznat po krajnje neobičnim fotografijama na Instagramu te inkriminirajućim komentarima koji su išli uz fotografije (nedavno je njegov profil prebačen na privatni), zajedno s desetcima Johnovih i Tonyevih Podestinih prepiski i iz njihovog intimnog unutrašnjeg kruga prijatelja koji uključuju Hillary i Bill Cinton.

Alefantis je skupljao novac za Hillarynu kampanju.

Alefantis je skupljao novac za Hillarynu kampanju. Na slici vidite kako je Alefantis uskladio Hillaryn logo s komadom pizze koji je stavio na kutije za dostavu pizze.

Alefantis je očigledni Hillaryn pobornik te je čak i na Instagramu promijenio logo Hillaryne kampanje dodajući famozni komad pizze na kutije za dostavu.

Poziv za skupljanje novca za Hillary Clinton u organizaciji Jamesa Alefantisa.

Poziv za skupljanje novca za Hillary Clinton u organizaciji Jamesa Alefantisa.

Iako mainstream mediji tvrde kako je veza između Alefantisa i Clintonove toliko minorna da se ne mora niti spomenuti uz tvrdnju kako je Pizzagate obična izmišljotina teoretičara zavjere, zaboravljaju organizaciju prikupljanja novca za Hillarynu kampanju koju je vodio James Alefantis. U jednom takvom događaju glavnu je riječ imao John Podesta kao Clintoničin menadžer kampanje, dok je “specijalni gost” bio James Alefantis.

Obratite pažnju na plakate unutar Comet Ping Ponga.

Obratite pažnju na plakate unutar Comet Ping Ponga.

Pogledamo li uređenje Comet Ping Ponga, ta se pizzerija čini kao mjesto u potpunosti neprikladno za djecu i mlade. Na zidovima se ove ugostiteljske i obiteljske “ustanove” nalaze plakati i radovi koji su u najmanju ruku alarmantni.

Poster za zabavu u Comet Ping Pongu napravljenog za sve uzraste. Slika prikazuje djevojčicu koja se particira na podvoijena "ja" koji nastaju tijekom trauma poput silovanja, psihičkih i fizičkih mučenja..

Poster za zabavu u Comet Ping Pongu napravljen za sve uzraste. Slika prikazuje djevojčicu koja se particira na podvojene ličnosti koje nastaju tijekom trauma poput silovanja, psihičkih i fizičkih mučenja.

Na gornoj slici vidite rad Kim Noble, točnije jedne od njenih osobnosti (pod imenom Ria Pratt) nastalih ritualiziranim mučenjem i silovanjem. Kim Noble poznata je po radovima koji detaljno objašnjavaju način na koji se dijete psihički i fizički muči i siluje kako bi se od njega napravilo bezvoljnog i poslušnog roba. Vlasnik Comet Ping Ponga očigledno nema ništa protiv takvih radova.

O ovoj smo praksi podrobno pisali u tekstovima pod nazivom:

Kontrola uma, hipnoza i ritualno zlostavljanje – povijesno i moćno predavanje o Greenbaumu

Kontrola uma, hipnoza i ritualno zlostavljanje – povijesno i moćno predavanje o Greenbaumu, dio: 2

Kontrola uma, hipnoza i ritualno zlostavljanje – povijesno i moćno predavanje o Greenbaumu, dio: 3

Kontrola uma, hipnoza i ritualno zlostavljanje – povijesno i moćno predavanje o Greenbaumu, dio: 4

U sljedećoj mini galeriji možete vidjeti neke od radova Kim Noble – Rije Pratt uz objašnjenje što oni znače.

Na nekoliko se slika vidi kako se djeca siluju dok leže na maramici. Pitamo se ima li veze to s jednom od Podestinih mailova u kojima se piše o “zaboravljenoj maramici”.

Ovo je jedna od definitivno najčudnijih prepiski ako ju se ne gleda u kontekstu kodnih izraza pedofila. Ovdje 'Susaner' pita Johna Podestu je li ostavio 'handkerchief' (maramica) na kojoj ima sjemena povezanog s djevojčicom?

Ovo je jedna od definitivno najčudnijih prepiski ako ju se ne gleda u kontekstu kodnih izraza pedofila. “Susaner” pita Johna Podestu je li ostavio “handkerchief” (maramica) na kojoj ima sjemena povezanog s djevojčicom.

No, vratimo se na Jamesa Alefantisa. Njegova je pizzerija poznata i po muralima, a nama je najinteresantniji mural pored toaleta na kojemu piše: “Šuti i jebi. Amen”.

Primjereno za djecu?

Primjereno za djecu?

Mural pored toaleta na kojem vidimo kako odrasla osoba igra ping pong s manjom osobom koja nalikuje na tipičnu predstavu sivog izvanzemaljca. U kranjem desnom kutu fotografije nalazi se sporni natpis. Uz isti se nalaze hashtagovi poput “tako umjetnički”, no s greškom tako da izgleda “tako guzno” te “prljaviguzoglavci”.

James je objavljivao jako puno poruka na Instagramu koje zvuče neobično. Evo jedne.

cgpti2

U ovoj objavi s fotografijom vidi se kako James Alefantis slavi “obiteljsku rođendansku tradiciju” te je istu okarakterizirao kao “lijepu” uz hashtag Podesta. Mjesto objave je Kalorama, jedan od domova Tonyja Podeste. No najbizarnija je torta u obliku vrha muškog spolovila. Kakve su to “obiteljske tradicije” koje vezuju Alefantisa s Podestom?

Clintonova fundacija, Bijela kuća i Comet Ping Pong

Kakve veze ima pizzerija Comet Ping Pong s ovim “uvaženim” institucijama? Dobro pitanje! Činjenica je da se novac za Clintonovu prikupljao zajedno s Obamom tijekom njegove kampanje ponovnog kandidiranja za predsjednika Amerike, čiji je pokrovitelj bila i pizzerija Jamesa Alefantisa Comet Ping Pong.

Alefantis je nekoliko puta bio u Bijeloj kući. Čini se da je ovaj pizza majstor puno važniji negoli mi to možemo shvatiti. Ako je suditi po njegovim objavama na Instagramu, s predsjednikom Obamom sretao se u poprilično opuštenoj atmosferi.

Posjetitelji u Bijeloj kući inače ne bi smijeli nositi mobitel ili kameru, pa ipak James Alefantis očigledno nije običan posjetitelj.

Posjetitelji u Bijeloj kući inače ne bi smjeli nositi mobitel ili kameru, no James Alefantis očigledno nije običan posjetitelj.

Pogledajmo službene zapise o njegovim posjetima Bijeloj kući:

ia1llqk

I na koncu nemojmo zaboraviti kako je obitelj Alefantis, točnije brat James i sestra Suzan, donator Hillaryne političke utrke, uz mnoge druge naravno, no ovim se još jednom pokazuje koliko su isti bliski.

visestruke-novcane-transakcije-alefantis-clinton

Na gornjoj slici možete vidjeti službene zapise o mnogostrukim donacijama koje su James i Suzan Alefantis davali Hillary Clinton za njenu predsjedničku utrku. Stoga uopće ne čudi Hillaryn stav prema Jamesu Alefantisu.

hillaryno-pisamo-zahvale

U znak zahvale za “rad” i “prijateljstvo” Hillary Clinton je Jamesu Alefantisu poslala pismo zahvale. Naravno, Alefantis je to pismo objavio na Instagramu. U njemu piše:

“Dragi James,

Zahvaljujem ti što si uložio svoje vrijeme i nevjerojatni talent kako bi sudjelovao u događaju Kuhanje s braćom Podesta koje su vodili Tony i John Podesta, a koji je poslužio za prikupljanje novčanih sredstava za moju predsjedničku kampanju. Čula sam kako je događaj bio nevjerojatno uspješan, te sam zahvalna za sve što si učinio kako bi se isti omogućio. 

U predsjedničkoj sam utrci jer obični Amerikanci i njihove obitelji trebaju šampiona, a ja želim biti njihov šampion. Želim pomoći svim ljudima da dosegnu svoje potencijale, ne samo da napreduju, već i da ostanu napredni. Energizirana sam potporom i dobrim željama koje sam dobila na putu te se radujem nastavku razgovora o našoj budućnosti te o izgradnji temelja za kampanju širom nacije kojom ću dobiti svaki glas potreban za pobjedu.

Hvala ti što stojiš sa mnom tijekom ove borbe i molim te znaj da ja navijam za tebe u budućem uspjehu. Naprijed!

S toplim pozdravima,

iskreno tvoja,

Hillary Rodham Clinton”

Dodajmo još neke objave Jamesa Alefantisa te plakate za raznorazne partije u Comet Ping Pongu. Vi sami odlučite o porukama i značenju slika.

Podsjećamo kako je cijela rasprava o #pizzagate krenula na društvenoj mreži Reddit koja je vrlo brzo morala ukloniti grupu i sadržaj. Grupa samostalnih istraživača i blogera nakon toga se prebacila na Voat gdje i sami možete pratiti i istraživati ponuđene informacije.

Ukidanje grupe na Redditu, kao i mnogobrojne druge stranice i blogove pokazuje da je establišment u panici zbog nezaustavljivog širenja istine o njihovim najcrnjim grijesima. Ako ste ovih dana upisali “pizzagate” na Googleu mogli ste vidjeti još jedan pokušaj da lažnom viješću zbune i poremete eventualnog individualno istraživanje. Ova lažna vijest vas navodi da je pizzagate zapravo slučaj vezan uz novog gradonačelnika New Yorka Mayor de Blasia o tome kako jede pizzu vilicom i nožem. Ako se sjetite velike pompe oko “fake news” o kojima smo i mi pisali i popisa onih koji su cenzurirani i plaćeni od strane 5 medijskih oligopola vidjet ćete da su takve i slične vijesti objavili upravo oni. Doista je nevjerojatno na koji način radi psihopatski um. Ako danas upišete pizzagate vidjet ćete da je objavljena vijest na mnogim medijima o upadu 28-ogodišnjeg Edgara Maddisona Welcha iz New Yorka. On je vatrenim oružjem upao u Comet Ping Pong kako bi sam istražio navode o pedofilskim radnjama koje se odvijaju unutar ove pizzerije. Odjednom su nove informacije koje stižu o ovoj istrazi u potpunosti zatrpane tom, novom viješću. Dobro poznata strategija medija i establišmenta – kad si satjeran u kut napravi od sebe žrtvu.

Unutar Commet Ping Ponga se nalaze neobični murali potpuno neprimjereni za djecu koja su glavne mušterije ove pizzerije.

Unutar Comet Ping Ponga nalaze se neobični murali potpuno neprimjereni za djecu koja su glavne mušterije ove pizzerije.

Za pizzeriju koja se reklamira kao obiteljski ugostiteljski objekt za druženje gdje roditelji mogu dijeliti pizzu sa svojom djecom i slušati glazbu ili djeca mogu igrati ping pong u prilagođenim igraonicama na donjem katu ovo doista izgleda bizarno.

Kao stvoreno za djecu?

Kao stvoreno za djecu?

Još jedan dokaz koji ide u prilog da s pizzerijom Comet Ping Pong doista nešto nije u redu je i zabavljačka grupa koja svira u pizzeriji za vrijeme proslava rođendana i slično. Da biste dobili uvid kakvu atmosferu stvara Heavy Breathing grupa evo snimke u kojoj to možete doživjeti (nakon 0:32 sekunde):

Par sekundi nakon što započinje slavlje i uvodni govor Majestic Apea (frontmana Heavy Breathinga) možete čuti kako naglašava riječ “pizza”. Ako se sjećate, u prošlom smo, uvodnom, dijelu prikazali što određena hrana u pedofilskom jeziku znači. “Pizza” znači djevojčica. Zatim Majestic Ape pita: “Jel’ netko od vas večeras uživao u specijalnoj “pizzi”?”, a nakon toga slijede uvrnute rečenice za koje očigledno moraš biti upućen u situaciju da bi ih shvatio. Pošto se publika smije i dobacuje pedofilske komentare, čini se da oni razumiju o čemu je riječ. U 1:19 čudna priča o djeci koja plaču iznova i iznova.

Oko Jamesa Alefantisa okuplja se šaroliko društvo čije objave na društvenim mrežama najbolje govore o kakvim je ljudima riječ.

Još jedan dokaz o povezanosti je e-mail Doug Banda naslovljen na John Podestu, Humu Abedin i Clintonove uz priloženu fotografiju:

doug-band

Doug Band bio je osoba koja je pomogla kroz Clintonovu fondaciju da Bill i Hillary postanu multimilijunaši nakon što je Bill završio s predsjedavanjem u Bijeloj kući. Na gornjoj slici vidite dvije azijatkinje koje su zapravo bile novinarke na tajnom zadatku otkrivanja seksualnog trafficking djecom koje su slučajno prešle u Sjevernu Koreju gdje su uhvaćene od strane vojske. Nakon što su provele 140 dana zatvorene u zatvoru u Sjevernoj Koreji, Bill Clinton sudjelovao je u pregovorima da se one puste natrag u Ameriku. Na tom je putu Billu društvo pravio John Podesta i suradnik Demokratske stranke Steve Bing. Bill i Bing koristili su Epsteinove privatne letove koji se “sasvim slučajno” zovu Lolita Express u kojima poslužuju male djevojčice. Zbog toga je Bill Clinton tražio da ga ne prate zaštitari na tim putovanjima.

Sljedeća anomalija dvije su fotografija koje je Alefantis objavio na svojoj društvenoj mreži na kojima se vidi uređenje podrumskih prostorija ispod pizzerije. Iako je radio ovakve renovacije, ne postoji zapis u službenim knjigama tijekom deset godina koliko postoji njegov biznis koji potvrđuje dozvolu za ovakve radnje. Pa, ipak, nitko to ne istražuje.

Uređenje podruma

Na sljedećoj fotografiji Alefantisa pita jedan od komentatora gdje je ta rupa, a on ponovo ne otkriva gdje je već kaže da traži da mu ovaj koji pita pokaže svoju rupu.

podrumsko-uredenje

Naši su čitatelji jako dobro upoznati s fenomenom pedofilije među poznatima i moćnima jer smo o tome nekoliko puta pisali i pri tome ukazali da se ovakvim aktivnostima, kako su dokazi pokazali, najviše bave u visokom društvu, u crkvenim krugovima i među političarima. Ako se sjećate Jimmy Savilea koji je bio zaštićen od engleskog kraljevstva, sudaca na visokim pozicijama, pa čak je i otac Princa Charlesa Princ Philip i Charlesov mentor Lord Mountbatten bio dugogodišnji blizak prijatelj Jimmyja. Također se šuškalo da je to prijateljstvo bilo osnovano upravo na istim seksualnim preferencijama, ako se to tako može nazvati. Jimmy Saville je umro i nikada nije odgovarao za svoje zločine.

Ovaj se zid srama također odnosi i na Katoličku crkvu čiji su pedofilni grijesi skrivani i sasvim je logično međusobno pokrivanje i zakulisne koje igraju ovi vlastodršci. Samo u Americi godišnje nestane 800.000 djece.  U biti, na 92 djece u Sjedinjenim Državama, svake godine nestane jedno nevino dijete mlađe od 14 godina.

Ovi su podaci iz Sjedinjenih Država strašni, no pokušajte si onda dočarati što se događa s djecom u Indiji na Haitiju, u Kolumbiji i Africi. Ovo je epidemija, a Pizzagate je samo jedan od slučajeva koji nas tjera da ga istjeramo načistac, ako već ne možemo zajednički uništiti sve elemente psihopatije iz našega društva.

Skandali o pedofiliji jesu rastući fenomen zbog moderne tehnologije koja je sve dostupnija, no 1980-ih u Americi je nastao tzv. Franklin skandal koji je otkrio trgovanje stotinama maloljetnim dječacima i djevojčima s područja Boys Town Nebraska u Washingtonu. O ovom skandalu možete pogledati britanski dokumentarac s nazivom Conspiracy of Silence koji je bio zakazan za prikazivanje na Discovery Channelu, no u posljednji je trenutak povučen kako bi se sakrio problem pedofilije od javnosti. Na sreću, jednu je kopiju hrabro uspio sačuvati prošli senator države Nebraska koji je dokumentirao ovu uznemirujuću priču u svojoj knjizi i redistribuirao ju po internetu kako bi što više ljudi znalo istinu.

Zbog toga što su pedofilija i trgovanje djecom tako usko povezane i kriju se ispod moćne zaštite elite toliko dugo, internacionalni kriminalni krug otimanja djece, zlostavljanja djece, pa čak i žrtvovanje djece u ritualima i kanibalizam u ritualima posvećenim Luciferu koji se prakticiraju stoljećima od strane tajnih društava cijelo vrijeme ostaju neistraženi, a njihove aktivnosti postaju zbog toga još arogantnije i bahatije.

Jeste li ikada čuli za Michaela Aquina? Njegovo se ime povezuje sa skandalom Presidio military post. Poznati je pedofil koji je proveo 22 godine u Američkoj vojsci zlostavljajući stotine djece. Bio je vođa Sotonističke crkve od 1969. do 1975., a onda se sam proglasio visokim svećenikom vlastite crkve Satanic Set Temple u San Franciscu. Također je bio uključen i u Franklin skandal i poznato je da je naručio otimačinu Johhnyja Goscha o čemu možete pročitati ovdje. Na gore navedenom linku možete pogledati video gdje su suočili Aquina na javnoj televiziji. On je ostao mrtvački miran i pitao ih je zašto ne navedu imena tih ljudi koji žrtvuju bebe u ritualima i zašto ih ne uhite. Dodao je da su te neke žene izašle iz grupe i da inzistiraju da znaju ljude iz grupe, ali ih ipak ne identificiraju. Ted Gunderson je u tom intervju rekao doista tužnu i depresivnu istinu:

“Da bi se ovakav jedan slučaj istražio, potrebno je da napravite tajnu operaciju s policajcima koji su spremni infiltrirati se u takav jedan kult. Da bi postali dio kulta moraju sudjelovati u užasnim zločinima, ubojstvima, zlostavljanjima i žrtvovanjima što ih automatski stavlja u položaj zločinca. Drugo, većina  je policajaca apatično i ne žele sudjelovati u tako nečemu zahtjevnom. To je jednostavno previše posla i previše prepreka koje je nemoguće nadvladati kako bi došli do istine.”

Čini se da je i u slučaju Pizzagate ista stvar. The Washington Post (koji je na pravoj listi širitelja “lažnih informacija”) objavio je 5. prosinca komentar Michael T. Flynna, savjetnika sigurnosti u Bijeloj kući, umirovljenog generala u Američkoj vojsci:

“Dok se Pizzagate ne dokaže kao istina, ostaje samo priča.”

Budući da nitko od vlasti ne istražuje ovaj slučaj, čini se da će Pizzagate i ostati samo priča.

Protiv Michaela Aquia nikada se nije vodila niti istraga, a kamoli da je osuđen. Vojska ga je prisilila na ostavku 1990. godine i do današnjeg dana Aquino se i dalje bavi svojom sotonističkom praksom što možete vidjeti ovdje.

Kako su se lako zaboravili Podesta e-mailovi?

Tijekom dogovora u svezi večeri koje su služile za prikupljanje donacija Clintoničinoj kampanji Tony, John Podesta i James Alefantis dogovarali su se oko gostiju o čemu možete više pročitati na WikiLeaksu pod “Podestini e-mailovi”. Tony Podesta bio je posebno oduševljen idejom da jedna od gošća bude wikanska visoka svećenica Marina Abramovic (Marina Abramović).

Marina Abramović dizajner spiritualnog kuhanja.

Marina Abramović – dizajner spiritualnog kuhanja.

Njen brand spiritualnog kuhanja u kojima koristi čudnovate sastojke kao što su svježe mlijeko iz ženskih grudi, muškarčevo sjeme i svinjska krv (u kojoj zapravo svinjska krv simulira ljudsku krv iako se zna jako dobro da koristi i menstrualnu krv).

Jedna od poruka Marininog spiritualnog kuhanja.

Jedna od poruka Marininog spiritualnog kuhanja.

U sljedećem videu možete pogledati kako Marina snima sebe dok krvlju piše po zidu sljedeće riječi: “Oštrim nožem režem duboko po srednjem prstu tvoje lijeve ruke” i ispod piše “jedi bol.”

kakve su to poruke Marine Abramović?

Kakve su to poruke Marine Abramović?

 

Marina je, čini se, bliski prijatelj braće Podesta jer ih na seansu s krvlju i spremom (sprititualno kuhanje) poziva prijateljskim i krajnje prisnim tonom.

Prijateljski poziv.

Prijateljski poziv.

Prijevod maila:

Od Marina Abramović, za Tony Podesta

Dragi Tony,

Radujem se večeri spiritualnog kuhanja u mom domu. Jesi li u mogućnosti saznati hoće li nam se pridružiti i tvoj brat?

Sa svom mojom ljubavlju, Marina

"Prijatelji" Marine abramović, Lady Gaga i Jay Z su ljubitelji pizzerije Comet Ping Pong. Čini se da su svi sudionici ovog skandala prijatelji ili poznanici.

“Prijatelji” Marine Abramović, Lady Gaga i Jay Z ljubitelji su pizzerije Comet Ping Pong. Čini se da su svi sudionici ovog skandala prijatelji ili poznanici.

Marina Abramović smatra se “majkom performansa”, no njeni ljubitelji uglavnom su superbogati i poznati ljudi iz Sjedinjenih Država. Osim braće Podesta, nju obožavaju i Jay Z, Lady Gaga, Debbie Harry i mnogi drugi. Kako god bilo, predstavit ćemo vam dio njenog repertoara, a mi se pitamo koliko je zapravo štovatelja njenog “spiritualnog kuhanja”.

U Podestinim domovima vise “umjetnička djela” obnaženih tinejdžera “umjetnice” Katy Grannon. Nažalost, na internetu su dostupne samo slike u kojima su tinejdžerice relativno obnažene. Ostalo očigledno nije dostupno javnosti.

 

Katy Grannon fotografije možete vidjeti ovdje. Nevjerojatno je da je ovoj ženi dopušteno da fotografira takve slike.

Tonyjev je dom prepun čudnovatih “umjetničkih dostignuća” U lobiju njegova doma stoji fotografija djeteta u pelenama.

Dijete u pelenama.

Dijete u pelenama.

Tony Podesta ljubitelj je umjetnice Biljane Đurđević. Posjeduje nekoliko njezinih slika, a jedna se zove “sinkronizirano plivanje”.

kolekcija-tonyja-podeste

Drugi uradak iste umjetnice nalazi se u Podestinoj dnevnoj sobi.

podestin-dnevni

Pogledajmo tu sliku uvećanu.

Umjetnost ili "ljubav" prema djeci?

Umjetnost?

Pogledajmo i druge radove Biljane Đurđević, a vi sami donesite prosudbu o njima i njihovoj poruci.

Tony Podesta u vlasništvu je mini skulpture pod imenom “Raskomadana”.

Minijature Julie Roberts pod nazivom "Rasporena" je u vlasništvu Tonyja Podeste.

Minijatura Julie Roberts pod nazivom “Raskomadana”, vlasništvo Tonyja Podeste.

Jedno od Tonyjevih umjetničkih djela prikazuje dječaka kojeg stvara stariji čovjek uz pomoć šivaće mašine.

Kakva je ovo umjetnost?

Kakva je ovo umjetnost?

Skulptura Arch of Hysteria koja visi u kući Tony Podesta zapravo je gotovo prekopirana s jezive fotografije serijskog ubojice Jeffrey Dahmersa koji je sjekao glave svojim žrtvama i stavljao ih u ovo postmortem pozu.

Tony Podesta ponosno pozira uz Arch of Hysteria.

Tony Podesta ponosno pozira uz Arch of Hysteria.

Kako netko može uživati u “umjetničkom” djelu nastalom na jezivim zločinima serijskog ubojice?

je li ovaj svijet skroz prolupao kada se prave "umjetnička" djela na osnovu zločina serijskih ubojica?

Što reći za svijet u kojem se stvaraju “umjetnička” djela na osnovu zločina serijskih ubojica?

U tekstu pod naslovom Vjenčani s umjetnošću, bivši bračni par Podesta objašnjava svoju vezu s “Umjetnošću”. Bivša je službenica u Clintonovoj administraciji Sally Katzen rekla na godišnjoj večeri za prikupljanje sredstava za Fond za žene kako je večera u domu Tonyja Podeste bila pravi probijač leda te da takva umjetnost “opušta ljude”.

Dio članka o bračnom paru Podesta.

Dio članka o bračnom paru Podesta.

No, urednik istog teksta tvrdi da to nije uvijek tako te da su raniji posjetitelji njihova doma izrogačili oči kada su u Podestinoj sobi ugledali razgolićene portrete tinejdžera koje je napravila Katy Grannan. Bivša supruga Tonyja Podeste s osmijehom se prisjeća:

“Bili su zaprepašteni.”

John Podesta također ima “interesantan” umjetnički ukus. Tijekom vođenja Hillaryne kampanje, u njegovom je uredu visjelo “umjetničko” djelo na kojemu se vidi kako dva muškarca opremljena tanjurima i priborom za jelo stoje nad čovjekom koji leži na stolu. John je objasnio kako je bolje biti onaj koji se sprema “pojesti” žrtvu nego obrnuto, odnosno, biti pojeden.

John Podesta us vom uredu, obratite pažnju na sliku u krajnjem desnom gornjem kutu.

John Podesta u svom uredu. Obratite pažnju na sliku u krajnjem desnom gornjem kutu.

Kako slika s prikazom kanibalizma može biti umjetničko djelo? Braća Podesta očigledno imaju krajnje interesantan pogled na umjetnost.

Kakva je ovo umjetnost?

Kakva je ovo umjetnost?

Osim Alefantisa, John i Tony Podesta održali su dugogodišnja prijateljstva s barem tri poznata osuđena pedofila – Dennis Hastert, Jeffrey Epstein i Clement Freud. I to su samo oni za koje se zna i koji su uhvaćeni.

Obamin i Hillaryin ideološki mentor je Saul Alinsky koji je posvetio svoju knjigu, napisanu 1971. godine, Pravila Radikala prvom pravom radikalu – Luciferu. Hillary je odala štovanje svom guru u svojoj tezi od 92 stranice na Wellesley Collegeu.

Za kraj vam želimo predočiti još jedan dokaz koji ne možemo zanemariti: Heavy Breathing i Sex Stains. To su grupe koji često sviraju u pizzeriji Comet Ping Pong, i pred djecom, budući da su sve proslave za djecu svih uzrasta i odrasle. Stranicu Heavy Breathinga možete pogledati ovdje, a video grupe Sex Stains ovdje. Ako pažljivo promotrite, vidjet ćete pedofilski znak za ljubitelje dječaka na crvenoj kutiji s plavim poklopcem:

logo-simbol-u-pedofiliji

Sigurni smo da podataka o Pizzagateu ima još te da će oni vremenom postati dostupni javnosti. No, nažalost bojimo se da policija, FBI i druge službe nikada neće ispitati ovaj slučaj jer se radi o “ljudima” bliskim političkom vrhu SAD-a. Ako je suditi prema podacima koje smo vam predstavili, tada smo sigurni kako je pedofilija dio trakavice u globalnoj vrhuški te da je ona očigledan dokaz ponerizacije društva koje je stvoreno na lik i nalik psihopata, a na uštrb normalnih i empatičnih ljudi.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Anthony Weiner Pulls Out – Deletes Twitter Account After New Sexting Scandal

State Department begins cover up of Hillary’s “pay-to-play” Clinton Foundation scandal

Clinton rape accuser drops twitter bomb on Chelsea: “Your father was, and probably still is, a sexual predator”

Analyst predicts Western nations will come under pressure to probe Clinton Foundation spending

State Dept ‘cleared’ reports on Clinton emails while in close touch with her team

WeinerGate: Former US lawmaker busted sexting again, wife Abedin announces separation

Yet another Anthony Weiner ‘sexting’ scandal: This time New York politician is caught grooming 15-year-old girl

Anthony Weiner could soon be indicted in sexting scandal

The Anthony Weiner, Huma Abedin and Hillary Clinton connection: From sexting scandal to FBI email probe

Bill Clinton, Billionaire Jeffrey Epstein, and Holidays at “Orgy Island”

Bill Clinton jumped aboard disgraced sex offender Jeffrey Epstein’s ‘Lolita Express’ plane for junkets 26 TIMES in just three years

Billionaire sex offender Epstein once claimed he co-founded Clinton Foundation

Pizzagate – Sott.net

Comet Pizza

Besta Pizza

Pizzagate Podesta pedo perps and Clintons International child sex trafficking ring exposed

Huge breakthrough in D.C. pedophilia ring

Going down the rabbit hole Understanding PizzaGate

PIZZA i PEDO

The Disturbing disgusting pedophile code hidden in the john podesta emails

WikiLeaks Podesta emails

Pizzagate

Bill Clinton jumped aboard disgraced sex offender Jeffrey Epstein s Lolita Express plane junkets 26 TIMES just three years

Reddit bans pizzagate we dont want witchhunts our site

Voat

Gunman detained at Comet pizza restaurant was self investigating fake news reports

Global pedophile rings hiding in plain sight

Above Top Secret

Pizzagate

Billionare sex offender Jeffrey Epstein claimed helped Clinton Foundation touted close relationship former president plea bargain negotiations

Want to understand Hillary Clinton read Saul Alinsky

Designated national security adviser and his son are among those pushing Clinton conspiracy theory

Michael Aquino mind wars and the nsa video all coverage

Spirit Cooking Clinton Campaign chairman invited to bizzare satanic performance

Satanic Set Temple

Child Sexual Abuse at the Presidio and Westpoint

Election woman investigating Clinton foundation crimes found dead

James Achilles Alefantis aka jimmycomet at Comet Ping Pong