PONERIZACIJA DRUŠTVA

Irački vojnici spasili dječaka kojeg je ISIS poslao u bombaški samoubilački napad

Autor: Ljubica Šaran

Tijekom operacije oslobađanja Mosula teroristi ISIS-a su u rijeku izbjeglica ubacili sedmogodišnjeg dječaka opasanoga eksplozivom s naredbom da se što više približi iračkim vojnicima. Srećom, izbjeglice su primijetile nepoznatog i usamljenog dječaka koji se držao za trbuh, nakon toga irački specijalci su pažljivo odstranili eksplozivnu napravu s dječaka. Kakvi su to “ljudi” koji u smrt šalju nevinu djecu?

Kakav je to otac koji svoju djecu šalje u smrt? Jedino psihopati mogu napraviti takve zločine.

23. prosinca 2016. smo pisali o sirijskom pripadniku ISIS-a Abu Nimru koji je u smrt posalo svoje dvije malene kćeri nakon što ih je opasao eksplozivnim pojasom s detonatorom na daljinsko upravljanje. Šok i nevjerica naših čitatelja je bila tolika da smo tog dana izgubili 48 čitatelja, dok nas je četvero prijavilo na Facebooku s navodom da širimo lažne vijesti i spam, a jedna osoba nas je uz prijavu na istoj društvenoj mreži “zamolila” da skinemo sporni članak jer “ga se ne može čitati”. Članak nismo skinuli, jer bi to značilo skrivanje od istine, ma kakva ona bila. Činjenice ostaju, da na Bliskom istoku psihopate u smrt šalju djecu, a da zapadnjački mainstream mediji o tome gotovo šute. Zbog toga, kao i uvjerenja da svi imaju empatije prema slabima i nemoćnima, malo tko može prihvatiti da se djeca ubijaju na najsvirepije načine.

Jedno dijete je spašeno, no koliko je mališana ubijeno ili će biti ubijeno na ovakav način?

18.03.2017. tijekom oslobađanja Mosula, irački vojnici su, zahvaljujući dojavi izbjeglica, otkrili sedmogodišnjeg dječaka Udaya koji je poslan u samoubilački bombaški napad opasan eksplozivnim pojasom s detonatorom na daljinsko upravljanje. Irački specijalci su pažljivo odstranili eksplozivni pojas s dječaka.

Pogledajmo snimku zajedno.

Prijevod video snimke:

Vojnik: Neka je blagoslovljen Allah i njegov sveti prorok i njegova obitelj. Draga braćo, zovem se Hassan Blaise, ekspert sam za eksploziv, danas je 18.03.2017. Pogledajte ovog malog dječaka, pogledajte kakav je ološ ISIS jer su u eksplozivnu zamku stavili ovog malog dječaka. On je star sedam ili osam godina.

ISIS ga je opasao pojasom s eksplozivom te ga je poslao među izbjeglice koje bježe te su tražili da stane što bliže iračkim vojnicima.

Kako se zoveš dječače?

Dječak: Uday.

Vojnik: Tko te je poslao?

Dječak: Stric. (Iračka djeca nazivaju nepoznate muškarce stričevima.)

Vojnik: Stric ISIS mu je rekao da stane što bliže iračkim vojnicima kako bi ga mogli dignuti u zrak. (Dječak potvrđuje priču.)

Koliko psihopata će proći nekažnjeno za zločine protiv najmanjih?

Vojnik: Podigni ruke i nemoj ih spustiti. Pogledajte kako su ga zapojasali eksplozivom. Pogledajte što je ološ ISIS-a smislio. Drži ruke podignutima, okreni se. Tako izgleda eksplozivni pojas.

Vojnik: Je li došao s tobom?

Nepoznata osoba: Ne došao je sam samcat.

Vojnik: Bog te blagoslovio. Zahvaljujem se vojnim snagama i mobilizacijskim snagama koje se časno bore.

Zahvaljujem se i izbjeglicama koje bježe, koje su nas informirale o ovom malom dječaku koji je sam bježao i koji im je bio nepoznat.

Izbjeglice su bile sumnjičave jer je dječak stajao sam te se držao za trbuh.

Dječak: Ne, striče, nemoj!

Vojnik: Ne brini se sine, neću ti nauditi, maknut ću ovo s tebe da te ne bi povrijedili, ne brini se sine.

Vojnik: Ne brini se sine, ne boj se.

Tako sine, samo tako, ne boj se.

Vojnik: Pogledate ovaj eksplozivni pojas. Pogledajte što ISIS čini dječacima koji nisu stariji od sedam godina?

Još jednom se zahvaljujem izbjeglicama koje su nas informirale o dječaku, koje su same nemoćne i nedužne.

U Mosulu ih nije puno ostalo, hvala bogu. Ja sam Hassan Blaise, ekspert za eksploziv.

Bojimo se da je ovakvih slučajeva puno više, no da na žalost djeca budu žrtvovana i raskomadana s eksplozivom te da se nikada niti ne otkrije tko ih je poslao u smrt.

O patokraciji – vladavini psihopata smo puno puta pisali, mnogi smatraju kako je u pitanju obična teorija zavjere, te da je narod sam kriv tko ga vodi i jer je sam izabrao lopuže i prevarante u institucije vlasti. Na žalost, psihopate su predatori, a svi smo mi njihov plijen, jer nismo u stanju prepoznati njihovu pravu prirodu. Kada bismo se educirali o patokraciji i ponerologiji – podrijetlu zla među ljudima, tada bismo mogli aplicirati to znanje na štetu predatora koji nalikuju na ljude.

Zamolili bismo svakog čitatelja za provjeru izvora ovoga članka. Jasno nam je da će biti onih koji će ponovno misliti kako izmišljamo bombastične vijesti zbog vlastite koristi, no mi nemamo razloga za takvim uracima, volonteri smo, ne zarađujemo od Matrix Worlda, nemamo reklama, nemamo glavnog urednika, nemamo sponzora i cenzora, jedino što želimo je podijeliti otkrivene djeliće istine kako bismo se naoružali znanjem, kako bi shvatili u kakvom svijetu živimo. Istina je danas često užasavajuća, šokantna i “ledi krv u žilama” no bili bismo suučesnici onih koji vladaju svijetom ako bismo prešućivali činjenice.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

7-year-old suicide bomber caught in full Eden Hazard Chelsea kit

Video: ISIS suicide bomb strapped to boy near Mosul disarmed by Iraqi Army officer

WATCH: Iraqi soldier disarms suicide belt strapped to 7-year-old boy

VIDEO: Iraqi forces dismantle suicide bomb strapped by ISIS onto a child in Mosul

Shocking moment terrified ‘ISIS child bomber is found with a SUICIDE VEST under his Chelsea football top while fleeing Mosul’

Child ‘suicide bomber’, 7, dressed in full ‘Hazard’ Chelsea football kit is caught by Iraqi troops who disarm him after finding explosives strapped to his chest