PRIZMA DRUŠTVA

Vozač se zabio u skupinu protestanata na autocesti u Brazilu

Autor: Anamarija Vukojević

Policija u Sao Paulu (Brazil) je uhapsila vozača koji se zabio u skupinu protestanata koji protestiraju protiv štednje vlade. Naime brazilska vlada je, kako bi izvukla zemlju iz recesije, odlučila srezati mirovine i povisiti dob za odlazak u mirovinu. Ovo su prvi protesti nakon 20 godina, posljednji štrajk se dogodio 1996. godine.

Šokantan incident se dogodio u petak dok su protestanti štrajkali na autocesti Dutra. Svom srećom, bilo je puno promatrača koji su snimali protest te su tako uspjeli snimiti i ovaj nehumani čin.

Na snimci možete vidjeti vozila koja čekaju u redu, dok se jedan nadobudni vozač nije provukao među njih te nakon par trenutaka zastajanja zabio u skupinu od 30-ak ljudi.

Iako se na trenutak čini kako je vozač pokušao navigirao između protestanata očevidno je da je izgubio živce i jednostavno prošao među njih te čak i prešao preko nekoliko ljudi.

Pogledajte šokantan snimak:

Nakon što je vozač odjurio dvije ozlijeđene žene su završile u bolnici.

Kratko netom vozača (44 godina) je uhitila patrola policajaca na autoputu. Kad je upitan zašto je projurio na takav način među skupinu ljudi rekao je da mu je baka hospitalizirana u bolnici te je žurio ju vidjeti.

Na drugoj snimci možete vidjeti izbližega cijeli događaj:

S obzirom na zemaljske promjene i događanja u svijetu bojimo se da će ovakvih događaja biti sve više.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Car ploughs through anti-austerity protesters on Brazilian highway

Motorista acelera contra manifestantes e deixa 2 mulheres feridas na Dutra

Car ploughs through anti-austerity protesters on Brazilian highway (GRAPHIC VIDEO) — RT Viral