BISERI

Malo smijeha uz najbolje životinjske vragolije

Autor: Ljubica Šaran

Danima smo se fokusirali na istraživanja i pisanja članaka o poprilično teškim temama, većina članaka je bila vezana za ponerizaciju društva, neki za klimatske promjene, a neki za naše kolektivno zdravlje, točnije nedostatak istoga. Čini se da čitatelje sve više interesiraju takvi problemi, stoga smatramo da je vrijeme za malo zabave i opuštanja. Uživajte, zaslužili ste. 

Problemi sa štiklama na sve strane, ovaj video je svojevrsni podsjetnik kako izgleda kada se “modni statusni simbol” uroti protiv ženskoga roda.

U sljedećem videu vidimo koliko su neke kokoši dobre u lovu na miševe, točnije da su u stanju uloviti miša pred mačkom. Jedan naš čitatelj nas je pitao; kakvog su ukusa jaja od koka koje jedu miševe. Ne bismo znali, no znamo da su kokoši svejedi i da vole imati na meniju: kukce, crviće, gusjenice i malene glodavce.

I na koncu, začinimo današnju zabavu sa psima koji vole šminku i to doslovno.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.