PONERIZACIJA DRUŠTVA

VAMPIRSKI ELIKSIR MLADOSTI: Krv tinejdžera serum dugovječnosti pohlepne elite!

Autor: Ljubica Šaran

Godinama internet obiluje člancima u kojima se navodi kako je krv maloljetnika (pa čak i djece) glavni izvor mladosti i dugovječnosti psihopatske elite. Internet je preplavljen člancima o ljudskom žrtvovanju, kanibalizmu i sve češćim skandalima povezanih za elitne pedofile te one čija je ‘razonoda’ nalik najgorim horor pričama. Mainstream mediji takve članke obično prozivaju teorijama zavjere koje nemaju veze s istinom. No jedna “teorija zavjere” je postala činjenica i to zahvaljujući objavljivanju znanstvenog rada za čiju aplikaciju super-bogata i vremešna elita plaća velike novce jer smatra da je konačno na dohvat eliksira mladosti. Riječ je o procesu parabioze točnije ubacivanja krvi što mlađe osobe u tijelo staraca.

U Hrvatskoj enciklopediji stoji kako je parabioza zajednički život dvaju organizama koji su povezani umjetnim (operativnim) putem, najčešće uspostavljanjem → anastomoza između krvnih žila. Parabioza se osobito primjenjuje u imunologiji i eksperimentalnoj endokrinologiji, radi proučavanja međusobnoga utjecaja dvaju organizama. Najuspješniji takvi pokusi bili su izvršeni na bijelim štakorima, a poslužili su razjašnjenju nekih hormonskih mehanizama te problema prihvaćanja, odnosno odbacivanja presađenih tumora. – U prirodi se anatomska i fiziološka povezanost dvaju organizama susreće kod → sijamskih blizanaca.

Pa ipak moderna parabioza je došla pod povećalo pohlepne elite tek nakon 2014. kada je neuroznanstvenik Tony Wyss-Coray objavio znanstvenu studiju u žurnalu Science i Nature Medicine pod nazivom: Young blood reverses age-related impairments in cognitive function and synaptic plasticity in mice, u kojoj se otkriva kako se transfuzijom krvi mladih miševa u tijelo starog miša umanjuju pa čak i poništavaju efekti starosti i gerijatrijske bolesti. Dodatnim istraživanjima se otkrilo kako stalne transfuzije krvi kod starih miševa izazivaju podmlađivanje, obnovu tkiva, povratak normalnih kognicijskih funkcija i svekoliku vitalnost.

Trumpov savjetnik Jesse Karmazin već zarađuje na prodaji krvi tinejdžera, te opskrbljuje moderne vampire s njihovim eliksirom mladosti.

Nakon objave ove studije, Jesse Karmazin je pokrenuo tvrtku Ambrosia LLC koja je počela provoditi klinička istraživanja transfuzije krvi tinejdžera na starce te već sada ima cijeli niz nestrpljivih super-bogataša koji čekaju u redu za svoju dozu krvi.

Vanity Fair je izvijestio kako Ambrozia dobija krv tinejdžera iz legalnih banka krvi te da za sada posluje sa stotinjak super-bogataša koji krvni eliksir mladosti dobivaju svakih nekoliko mjeseci uz plaćanje velike količine novca.

Peter Thiel – moderni super bogati “vampir” kojeg interesira produljenje života i sprječavanje starenja uz pomoć parabioze točnije transfuzija krvi tinejdžera u njegovo tijelo.

Peter Thiel, milijarder, osnivač PayPala i savjetnik trenutačnog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa je o krvnom eliksiru mladosti rekao sljedeće za Inc magazin:

“Zanima me parabioza za koju smatram da je iznimno interesantna. Znanstvenici su prebacili krv mladih miševa u stare miševe te su otkrili da takva krv ima podmlađujući efekt. Mislim da je puno takvih stvari začudo nedovoljno istraženo.”

Prvi medij koji se ozbiljno pozabavio mračnom stranom parabioze je bio Viceov Tonic, u njihovom kratkom video uratku je jasno dano do znanja kako bogati stari ljudi koriste krv tinejdžera kako bi živjeli dulje.

Pogledajmo video.

Novinar Voxa Jeff Bercovici je također napravio vlastito istraživanje te je došao do istog zaključka. On je intervjuirao tehnološku elitu Silikonske doline u Kaliforniji koja je priznala kako im je opsesija pomlađivanje i produljenje života. Peter Thiel je bez imalo ustručavanja objasnio Bercovicu koliko parabioza ima “velikih mogućnosti”. Evo isječka iz njegova članka:

“U Silikonskoj dolini na široko kolaju glasine kako je znanost o produljenju života popularna opsesija, te da su brojne bogate osobe iz svijeta tehnologije već započele s prakticiranjem parabioze, trošeći pri tome na desetke tisuća dolara kako bi se dočepale krvi tinejdžera, te da ponavljaju ovu praksu nekoliko puta na godinu.”

Bercovici je zaključio svoje istraživanje s otvorenom sumnjom kako velika potražnja za krvi tinejdžera omogućava crno tržište krvi, te da bi raznorazni gangsteri i mračne organizacije mogle posegnuti za “isisavanjem” svake kapi krvi iz djece i tinejdžera koji im dođu pod ruku.

S obzirom na rastuću potražnju krvi sve mlađih donatora, gdje je granica ljudskoj pohlepi, hoće li moderni vampiri stvoriti još jednu industriju smrti u kojoj će se djeca beskućnici i izbjeglice isisavati do zadnje kapi krvi kako bi psihopatska elita proživjela još koju godinu?

Naravno da nema ništa loše u tome, ako tinejdžeri odluče dragovoljno ili uz pristanak roditelja dati svoju krv, to je plemenit potez koji spašava živote, no upitajmo se: u kakvom svijetu živimo i koliko stvari se čini protiv slobodne ljudske volje, od prodavanja djece i žena u ljudsko roblje, do prisiljavanja djece na prostituciju te sve veći trend ubijanja djece i mladih kako bi se njihovi organi prodali na crnom tržištu?

Ponerizirano ljudsko društvo te psihopatska elita ne preza od ljudskog žrtvovanja, najviše u formi ratovanja, a sve kako bi dobila više moći i novca, takvo što se naravno događalo i u prošlosti, a u nekim slučajevim povijesne činjenice nalikuju na horor priče. Poznato je da su mnogi britanski monarsi koristili takozvane “mrtvačke lijekove” kako bi se izliječili i obnovili vitalnost. Karlo II (Charles drugi) je čak sam spravljao kanibalske napitke, dok su liječnici mrtvačke lijekove spravljali Franji I (Francisu prvom), Elizabeti prvoj, Vilimu III (William treći) te kraljici Meri (Mary). Slične stravi su upražnjavali španjolski i austrougarski monarsi i njihovo plemstvo. O nekromaniji, nekrofiliji, kanibalizmu i mrtvačkim lijekovima među plemstvom Europe možete više saznati iz rada dr. Richard Sugga sa sveučilišta Durham:

“Ljudsko tijelo se na dugo i na široko koristilo kao terapeutski agens u najpopularnijim tretmanima koji su koristili ljudsko meso, kosti i krv. Kanibalizam nije samo pronalažen u Novome svijetu, već je bio sasvim čest i u Europi.”

Razmislimo li malo o ovim riječima tada nas nimalo ne čudi da je današnja britanska kraljevska obitelj u direktnom srodstvu s originalnim “Drakulom” točnije kraljem Vlaške (dijela srednjevjekovne Rumunjske) Vlada Tepeša Drakula, a gotovo svi američki predsjednici su u srodstvu s najomraženijim britanskim kraljem – Ivanom bez Zemlje.

Unatoč pomami modernih vampira za eliksirom mladosti točnije krvlju tinejdžera, Tony Wyss-Coray koji je napravio istraživanje krvne parabioze na miševima smatra kako ne postoji klinički dokazi o tome da je tretman djelotvoran točnije da ima ikakvih pozitivnih učinaka, te da se u biti izrabljuje ljudsko povjerenje uz povećanje pomame za istim.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

No longer a conspiracy theory: Elite openly paying to ingest the blood of the young to live longer

No Longer a Conspiracy Theory: Elite Openly Paying to Ingest the Blood of the Young

Hey, Silicon Valley: you might not want to inject yourself with the blood of the young just yet

Young blood reverses age-related impairments in cognitive function and synaptic plasticity in mice

Young blood antiaging trial raises questions

A startup is buying teenagers’ blood and selling it to the rich so they can live forever

Questionable “Young Blood” Transfusions Offered in U.S. as Anti-Aging Remedy

THIS ANTI-AGING START-UP IS CHARGING THOUSANDS OF DOLLARS FOR TEEN BLOOD