PONERIZACIJA DRUŠTVA

AMERIKA PODUPIRE TERORIZAM: Za zakon o zabrani naoružavanja terorista glasovalo samo 13 zastupnika!

Autor: Ljubica Šaran

Čini se da su Sjedinjene Američke Države konačno pokazale svoje pravo lice, te da se više ne boje negativnog PR-a i eventualne međunarodne osude. Naime, Kongres SAD-a je odbacio prijedlog zakona koji bi zabranio američkim vlastima naoružavanje i potporu različitim terorističkim grupacijama po svijetu, za taj zakon glasovalo je samo 13 parlamentaraca. Drugim riječima, SAD su zaista najveći sponzor teroristima po svijetu, a samo 13 američkih političara ima moralni integritet. Ova zastrašujuća vijest je pravi dokaz ponerizacije “Velikog brata” preko bare i njegovog pogubnog utjecaja na globalno društvo. 

Krajem siječnja 2017. kongresnica Tulsi Gabbard je podnijela prijedlog zakona H.R.608 – Stop Arming Terrorists Act ili “Zakon o zabrani naoružavanja terorista”, s čijim izglasavanjem bi se spriječilo podupiranje raznoraznih ubojica, silovatelja, bombaša, delikvenata i psihopata svih vrsta i boja koji djeluju unutar organizacija poput: Al-Qaede, ISIS-a, Boko Harama i sličnih, protiv kojih se navodno Amerika bori, a koje zapravo financira i potpomaže CIA- i američka vojska.

Gabbardova je objasnila prijedlog zakona sa sljedećim riječima:

Godinama naša vlada direktno i indirektno pomaže takvim naoružanim grupacijama koje su pod direktnom kontrolom Al-Qaede i ISIS-a, a sve s namjerom kako bi se zbacile trenutačne sirijske vlasti.

Sam prijedlog zakona je jednostavan i ne ostavlja mjesta za političke špekulacije i eventualne rupe, u njemu se s par rečenica zabranjuje financiranje i potpora terorističkim organizacijama:

  1. Al-Qaeda, Jabhat Fateh al-Sham, Islamska država Iraka i Levanta (ISIL) ili bilo koje osobe i grupacije koje su povezane, koje surađuju i koje imaju kontakta s istima se ne smiju podupirati i financirati od strane SAD-a.
  2. Vlasti bilo koje zemlje koje imaju ikakve veze i doticaje s ovakvim organizacijama i osobama će se prestati financirati i podupirati u okviru od najmanje 12 mjeseci. Voditelj nacionalne obavještajne zajednice treba omogućiti takve informacije američkim vlastima te one trebaju djelovati u skladu s istima.

Prijedlog zakona je toliko efikasno sročen da je trebao u potpunosti onemogućiti naoružavanje i preživljavanje svih najvećih terorističkih organizacija na svijetu koje su u zadnjih 25 godina počinile strahovite zločine, uključujući i destabilizaciju Bliskog istoka i Afrike. Psihopate iz Washingtona bi na takav način bile spriječene u otvorenoj potpori daljnjoj destabilizaciji svijeta.

Američki Kongres je ukrašen fašističkim glavosjecima, vrstom sjekira koje su se koristile za egzekuciju u starom Rimu, a čiji simbol su preuzeli talijanski fašisti. Inače glavosjek se naziva “fascio”, po tome su fašistii dobili ime.

Da podsjetimo, američki Kongres ili donji dom parlamenta SAD-a ima 535 članova, pa ipak samo njih 13 je u doticaju s realnošću te je glasovalo za zakon H.R.608, dok su ostali očigledno samo obični ponerizirani aparatčiki koji djeluju u skladu sa željama psihopatskih vlasti u sjeni.

Samo 13 američkih političara su empatična ljudska bića s moralnim i etičkim vrijednostima, dok je ostatak od 522 kongresnika sudionik u globalnom zlu i trakavici.

Dok se u Kongresu odvijala drama milenija, senator Rand Paul je pokušao provući isti prijedlog zakona u Senatu ili gornjem domu američkog parlamenta, na žalost tamo je situacija još gora, do glasovanja niti neće doći jer se ni jedan senator nije složio sa stavljanjem istoga na dnevni red.

Trump je u nedavnoj posjeti Rijadu potpisao vojni ugovor o prodaji američkog oružja kući Saud koji teži na desetke milijardi dolara. Nakon potpisivanja ugovora napravila se ova znakovita fotografija. Amerikanci i Saudijci s rukom na svijetlećem globusu. Što reći, fotografija govori više od tisuću riječi.

Ubijanje nevinih donosi novac, nedavno je Donald Trump potpisao ugovor sa Saudijskom Arabijom o prodaji američkoh naoružanja kraljevskoj vojsci Sauda iako je Saudijska Arabija, zajedno sa ostalim zaljevskim monarhijama najveći otvoreni sponzor terorista i ISIL-a točnije Daeša, dok Saudijci već godinama ubijaju i izgladnjuju Jemence uz potpuni prešutni blagoslov međunarodne zajednice.

Da je kojim čudom prošao predloženi zakon, ni jedan američki predsjednik ne bi mogao potpisati takav ugovor.

Propast zakona H.R.608 je dokaz da Sjedinjenim Državama mir nije isplativ, da ratovi donose novac, te da je američka vanjska politika sve osim poštena i miroljubiva.

Sljedeći put ako čujete kako američke vlasti ili pak američki političari osuđuju terorizam i tvrde kako se bore protiv terorizma, sjetite se ovog članka i informacija koje ste u njemu dobili. Ne dozvolite da vas mediji obmanjuju.

Znanje je moć, “naoružajte se do zuba” znanjem!

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

US Government Proves “Love for ISIS” as Bill to ‘Stop Arming Terrorists’ Gets Only 13 Supporters

H.R.608 – Stop Arming Terrorists Act

Stop Arming Terrorists

Congresswoman Tulsi Gabbard blasts Obama for funding ISIS

Only 2% Of Lawmakers Support The ‘Stop Arming Terrorists Act’

Petition · Paul Ryan: Stop Arming Terrorists Act

Support Rep. Tulsi Gabbard’s “Stop Arming Terrorists Act”

Support Builds for Gabbard-Paul ‘Stop Arming Terrorists Act’