BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Obnažene petogodišnje curice zvijezde seksi modne revije – san svakog pedofila!

Autor: Ljubica Šaran

Godinama promatramo kako modne revije sve više nalikuju na “cirkus” koji nema veze s dobrim ukusom, elegancijom i praktičnim kreativnim idejama. Imali smo prilike vidjeti kako se manekenke pretvaraju u bulimične i anoreksične “vješalice” koje su izgubile svoje ženske atribute, dok se od muškaraca stvaraju “princeze” i “kraljice” u štiklama, suknjama i haljinama. Taman kada smo pomislili da nas više ništa ne može iznenaditi i užasnuti, jedna kineska robna kuća je postala poruku da nam više ništa nije sveto, te da je na redu zadovoljavanje pedofila i to s modnom revijom koja do krajnjih granica seksualizira malene djevojčice. 

Ima li kraja pedofilskim užasima?

U modnoj reviji prezentiranoj u robnoj kući u kineskom gradu Chengdu City djevojčice, od kojih su najmlađe imale pet godina, su nosile seksi obleku sa šljokicama, perjem i laganim materijalima koji su ih jedva pokrivali. Modeli su nalikovali na Victoria Secret – znamenitu marku intimne i seksi odjeće namijenjenu odraslim ženama.

Modna revija s obnaženim djevojčicama u navodno seksi obleci je san svakog pedofila.

Tijekom same revije su primijećeni odrasli muškarci koji su uživali u fotografiranju obnaženih djevojčica na modnoj pisti. Nakon što su ovu vijest prenijeli samo hrabri i neovisni mediji, društvene mreže su eksplodirale s negativnim komentarima, a neki su s pravom zaključili kako moderna pop “kultura” na čelu s američkim Hollywoodom na sve načine želi normalizirati i legalizirati pedofiliju.

Ako naša civilizacija nije u stanju zaštititi djecu, tada mi nemamo budućnosti. Ovakve modne revije pokazuju kako društvom zaista upravljaju psihopati koji su u većini slučajeva i pedofili.

Bojimo se da bi ovakve “modne” revije mogle postati svakodnevnica diljem svijeta, naročito ako se zna kako se već prodaju nenormalne i krajnje uznemirujući proizvodi, poput štiklica za bebe, koje su postale modni hit u SAD-u.

“Lažne” štiklice za bebe, same po sebi nisu direktan problem za bebe koje još uvijek ne hodaju i koje se ne oslanjaju na svoje noge, problem leži u seksualizaciji djece, točnije u ovom slučaju beba, koje očigledno bolesna kampanja pretvara u predmete seksualnih želja. Ista stvar je i s kineskom “Victoria Secret” modnom revijom s modelima koji jedva idu u prvi razred osnovne škole.

Odvratno do bola.

Najutjecajniji svjetski mediji nisu napisali niti jednu jedinu riječ protiv ove pomame, uspjeli smo naći samo jedan članak i TV prilog kanala Fox 5 koji je ustvrdio kako su roditelji i korisnici na društvenim mrežama pobjesnjeli zbog neprikladne kampanje za reklamiranje dječjih štiklica, dok je o kineskoj pedofilskoj modnoj reviji pisao samo Sott, The Free Thought Project i Yahoo News.

Kome trebaju predpubertetske curice obučene u oskudnu odjeću s perjem i šljokicama?

Ako mislite da ovakve stvari treba osuditi, te da se o istima treba raspravljati po društvenim mrežama, tada podijelite ovaj članak uz svoje osobno mišljenje.

Šutnjom i ignoriranjem postajemo sudionici u zločinu protiv djece.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Little girls model lingerie in ‘Victoria Secret’ style show

Mainstream media normalizes pedophilia with ‘Victoria’s Secret’-style lingerie show featuring 5 year old girls

Internet outraged over fake high heels for babies

Mainstream Normalizes Pedophilia with ‘Victoria Secret’-Style Lingerie Show Featuring 5yo Girls