PONERIZACIJA DRUŠTVA

Lider ISIS-a u Libiji je MOSSAD-ov agent Benjamin Efraim

Autor: Ljubica Šaran

Libijske vlasti su su zatočile agenta izraelskog MOSSAD-a koji se pretvarao da je propovjednik u jednoj džamiji Bengazija. Ime uhićenog izraelskog špijuna je Benjamin Efraim, no on je na tlu Libije bio poznat kao Abu Hafsa, imam i voditelj ogranka ISIS-a s 200 aktivnih terorističkih boraca.

Prema izvješću libijskih vlasti, uhićen je i ispitan izraelski špijun Benjamin Efraim koji je izigravao Abu Hafsa, jednog od lidera ISIS-a u Libiji i gorljivog radikalnog propovijednika.

Benjamin Efraim tijekom uhićenja u Libiji.

Abna24. otkriva kako je Efraim započeo karijeru u Libiji s komandom nad grupom od 200 terorista bliskih ISIS-u te da je svoj položaj “lidera” učvrstio nakon preseljenja u Bengazi i izigravanja propovjednika.

Benjamin Efraim je pokušao infiltraciju terorista ISIS-a u Egipat, a pod njegovom komandom su počinjeni nizovi najokrutnijih zločina na području Libije. Efraim je izraelski državljanin treniran u elitnim MOSSAD-ovm trupama koje se bave špijunažom po arapskim državama.

Ovakva vijest dolazi nakon brojnih napisa o tome kako je glavni zapovjednik ISIS-a Abu Bakr al-Bagdadi također MOSSAD-ov agent. Iako takvo što još uvijek nije poduprto čvrstim dokazima, činjenica je da je MOSSAD punih godinu dana trenirao al-Bagdadija u naprednim vojnim vještinama, teologiji i govorništvu. Ovu nevjerojatnu informaciju je javnosti predočio najpoznatiji svjetski zviždač Edward Snowden uz dodatak kako su britanske i američke obavještajne službe radile zajednički kako bi stvorile Islamsku državu Iraka i Sirije (ISIS).

Naši čitatelji bi mogli misliti kako je ovo obična laž te da je takvo što nemoguće no mi smo već imali priliku izvješćivati o izraelskim agentima u okviru ISIS-a.

Krajem 2015. Iranska novinska agencija je citirala izjavu višeg iračkog obavještajca o hvatanju pukovnika izraelske vojske pod imenom Yusi Oulen Shahak, koji je bio u vezi s IS-ovom Golanskom bojnom zaduženom za djelovanje u Iraku u dijelu bojišnice Salahuddin.

Zapovjednik iračke vojske je izjavio sljedeće za Fars News Agency (FNA):

Slika izraelskog pukovnika Yusi Oulen Shakaka je obišla svijet.

“Sigurnosne i milicijske snage drže u zatočeništvu izraelskog pukovnika”. Dodao je još da je pukovnik IDF-a “sudjelovao u terorističkim operacijama IS grupe Takfiri. Također je rekao kako je pukovnik uhićen zajedno s brojnim teroristima IS-a, dodajući detalje: “Izraelski pukovnik se zove Yusi Oulen Shakak, te također ima pukovnički čin u brigadi Golani… sa sigurnosnim i vojnim kodom Re34356578765az231434.

U daljnjem izvješću FNA stoji:

Nadležna tijela sada ispituju izraelskog pukovnika kako bi razumjela razloge zbog kojih se on bori na strani snaga IS-a i kako bi saznala za prisutnost drugih cionističkih agenata među teroristima ISIL-a.  Iračke snage sigurnosti su izjavile da je izraelski pukovnik već dao šokantna priznanja.

Nekoliko militanata IS-a, uhićenih u protekloj godini, je već priznalo da su izraelski agenti iz Mossada i drugih izraelskih špijunskih i obavještajnih tijela bili prisutni u prvom valu IS-ovih napada na Irak kada je zauzet Mosul u ljeto 2014., ali niti jedan od izraelskih agenata do sada nije bio uhićen.

Politički i vojni eksperti su rekli FNA-i kako će uhićenje izraelskog pukovnika ostaviti teške posljedice na iračku ratnu strategiju, uključujući i partnerstvo s izraelskim saveznicima.

O poveznicama između ISIS-a i Izraela više možete pročitati ovdje i ovdje.

Mainstream mediji ne prenose ovakve vijesti iako su one “zlata vrijedne” jer pokazuju pravo lice i naličje patokracije – vladavine psihopata.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Israeli Mossad officer Benjamin Efraim unmasked as ISIS leader In Libya

Israeli Mossad Officer Unmasked As ISIS Leader In Libya

Mossad officer leading ISIS as mosque Imam arrested in Libya

NSA docs reveal ISIS leader Abu Bakr Al Baghdadi trained by Israeli Mossad

Mossad Agent Benjamin Efraim unmasked as ISIS Leader in Lybia

Mossad Agent Arrested While Disguised as ISIS Preacher

Libyan Officer: Arrested ISIS Preacher in Libya Was a Mossad Officer