BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Da je muškarac u pitanju bio bi u zatvoru

Autor: Ljubica Šaran

Maknemo li se iz otužne balkanske stvarnosti, shvatit ćemo kako niti u Europi nije puno bolje, naročito ako vidimo tko sve vodi “najveće” europske demokracije. Pogledajmo na primjer slučaj čovjeka zbog kojeg su Francuzi poništavali svoje glasačke listiće, no koji je na koncu postao novi francuski predsjednik, naravno riječ je o jednom od najomraženijih francuskih političara, Emmanuelu Macronu i njegovoj 24 godine starijoj ženi, koja ga je zavela kada je Macron još bio maloljetan.

Emmanuel Macron i njegova 24 godina starija žena Brigitte.

Par Macron možda ne bi bio toliko interesantan da nije riječ o predsjedniku Francuske i njegovoj puno starijoj ženi. Brigitte je zavela Emmanuela kada je on imao nepunih 16 godina. Europski zakoni su sasvim jasni glede pedofilije, svi oni koji zavode djecu i maloljetnike moraju za takvo nedjelo sudski odgovarati. Brigitte je odavno trebala biti u zatvoru zbog seksa s maloljetnikom, no umjesto toga ona je tek trač po žutom tisku.

Kakva je to Europa kada se pedofili ne diraju?

No krenimo od početka kako bismo dobili što bolji uvid u “ljubavnu priču” Macronovih.

Prvi poljubac Emmanuela i 24 godine starije Brigitte 1993. na kraju srednjoškolske dramske predstave u kojoj je nepunoljetni Macron uhvatio učiteljičino oko.

Brigitte Trogneux je bila Macronova učiteljica glume u srednjoj školi a od tada su nerazdvojni. Njih dvoje su zajedno od vremena kada je Macron bio maloljetnik, a ona njegova učiteljica. Ne treba govoriti koliko je tadašnja učiteljica Trogneux prekršila zakona te podsjećamo da je takvo što napravio muškarac – profesor, optužili bi ga i osudili za pedofiliju. Trogneuxova je predavala francuski jezik i glumu u privatnoj jezuitskoj srednjoj školi koju je Emmanuel pohađao u Amiensu.

Kada je Macron imao 16 godina njegovi roditelji su zaprijetili tada 40-to godišnjoj učiteljici da se kloni njihova sina barem dok ne postane punoljetan, pa ipak takvo što se nije dogodilo, već za jednu godinu nepunoljetni Macron je obećao Brigitti da će je oženiti. Naime, po najnovijoj objavljenoj biografiji francuskog predsjednika, njih dvoje su “počeli hodati” kada je Macron imao nepunih 15 godina, iako je sama Brigitta imala jednu od svojih kćeri u istoj školi i istom razredu s Emmanuelom.

Brigittine kćeri tijekom predizborne borbe.

Naime, Trogneuxova je bila udata kada je zavela Macrona. Emmanuelovi roditelji su ga izgnali u Pariz kako bi pokušali spriječiti Brigitte da seksualno iskorištava njihova sina, no takav plan nije uspio. Trogneuxova je na koncu je ostavila muža i tri kćeri te je krenula za Macronom u Pariz kako bi mu navodno pomogla u stvaranju političke karijere. Po njenim riječima ona je kao “ravnopravni partner” omogućila svojem ljubavniku što bolje pozicije i prilike u političkoj areni. Po nekima ona se stalno ponaša poput “lisice” koja ne pušta svoj plijen. Na koncu je Macron postao predsjednik Francuske, a ona prva dama iako se o nepravilnostima tijekom predizborne kampanje i samih izbora puno pisalo.

Emmanuel Macron dobija prvi javni poljubac od svoje ljubavnice učiteljice drame, nakon uspješne predstave.

Dr. Adriano Segatori, jedan od najpoznatijih europskih psihijatara i psihoterapeuta je Macrona okarakterizirao kao “opasnog psihopatu” koji kao i svaki psihopat ima visoko mišljenje o sebi, koji se ne brine i ne bori za interese Francuske već za svoje osobne interese, te koji se strahovito bori za umjetni prikaz sebe točnije masku normalnosti koju prikazuje medijima. Segatori smatra kako Macron i te kako može biti poguban za državu koju vodi i sve oko sebe ako izgubi kontrolu nad sobom.

Francuski glasači su dobivali uništene glasačke listiće naslovljene na Marine Le Pen.

Ako se pitate kako je takva osoba mogla pobijediti na predsjedničkim izborima, dovoljno je da se sjetimo kako su brojni birači dobivali nevažeće, uništene ili pak pocijepane glasačke listiće koji su se odnosili na Marine Le Pen. Sama Marine Le Pen je ukazala na izbornu prevaru jer je preko pola milijuna francuskih glasača izvan zemlje imalo priliku glasovati dva puta protiv nje.

Za svaku je osudu činjenica da se zapadnjačke “demokracije” ponašaju u potpunosti neodgovorno kada je riječ o pedofililima, naročito kada su ti pedofili na visokim pozicijama. Brigitte najvjerojatnije nikada neće odgovarati za seks s maloljetnikom niti će je mediji i javnost optužiti za sve što je počinila. Ona je postala prva dama Francuske i ima moć svoje nedjelo predstavljati kao “veliku ljubav”.

Vi sami prosudite je li takvo što u redu i bi li situacija bila drugačija da je u pitanju muškarac?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

New book reveals how Macron’s parents tried to stop his love affair

The chill behind Emmanuel Macron’s charm

Emmanuel Macron exiled to Paris ‘to escape Brigitte’

Marine Le Pen Exposes Huge Voter Fraud Scam In France

DIRTY TRICKS: French Voters Receive Invalid, Damaged Le Pen Ballots

A record number of French voters cast ballot for nobody

Macron Was Diagnosed As ‘Psychopath’ By Leading European Psychiatrist

TOP PSYCHIATRIST SAYS FRENCH PRESIDENT MACRON IS A “DANGEROUS PSYCHOPATH”

Leaders of Europe’s Top Four Economies Have Zero Children Between Them

From teacher to lover to France’s first lady: Meet ‘Madame Macron’

How Brigitte met Emmanuel Macron – when she was his (married) teacher – and what the French will make of it

Sealed with a kiss! Shock French Presidential favorite Emmanuel Macron, then 15, kisses the teacher, 40, who would later become his wife

Authorities vow to investigate hacking attack in French presidential campaign as voting begins Sunday