PONERIZACIJA DRUŠTVA

Prva javna kuća s robotima prostitutkama obasuta zahtjevima za silovanjem i pedofilijom

Autor: Ljubica Šaran

Nakon što je u Barceloni otvorena prva javna kuća s robotima prostitutkama, vlasnik Sergi Prieto je preplavljen bolesnim zahtjevima mušterija koje žele da im roboti omoguće uživanje u fantaziji silovanja ili seksa s djecom.

Jedan od robotskih modela tvrtke Lumidolls pod imenom Lily.

Prieto je tvrdio kako njegova javna kuća omogućava svaku seksualnu fantaziju mušterija, jer se roboti prostitutke mogu programirati na sve moguće načine. Isprva je klijentela najviše tražila “pokorne” seks robote, no uskoro su sa svih strana svijeta počeli stizati zahtjevi za simulacijom silovanja i seksa s djecom, točnije robota koji nalikuju na što mlađu djecu. Prieto je naglasio kako je morao odbiti takve zahtjeve:

“Neki od mušterija nam dolaze jer imaju fantazije o silovanju. Naravno mi ne želimo promovirati takve aktivnosti. Velika je potražnja i za robotima koji nalikuju na djecu, bolesne zahtjeve ne ispunjavamo iako je tržište puno takvih “lutaka”. Za nas je to pitanje etike i mi ne pružamo takve usluge iako bismo to mogli.”

Neki proizvođači seks robota tvrde da bi pedofili trebali koristiti iste kako ne bi napadali pravu djecu. Ovu ideju je odbio profesor Noel Sharkey iz sveučilišta Sheffield tražeći da se u Ujedinjenom Kraljevstvu zabrani prodaja robota nalik na djecu jer smatra kako korištenje istih pojačava želje pedofila za silovanjem djece te da ih se na takav način pomaže u bolesnim nakanama. On je nedavno naglasio u izvješću Fondacije za odgovornu robotiku kako pokorni roboti promoviraju “seks bez odgovornosti i kajanja za radnje koje su kažnjive u ljudskom svijetu” te da takvi roboti pojačavaju želju za silovanjem žena, djece, tinejdžera i njihovim povređivanjem.

Katy – najpoznatiji model robotske prostitutke koju proizvodi tvrtka Lumidolls.

Sharkey je ekspert na polju umjetne inteligencije i robotike te drži kako neetično korištenje robota može imati poguban učinak na društvo.

Tvrtka Lumidolls je prvotno otvorila javnu kuću u španjolskom turističkom središtu Las Ramblas no od tamo je protjerana to se konačno odlučila za Barcelonu. Lokacija ove javne kuće je inače tajna i otkriva se tek nakon što mušterije plate određeno vrijeme s nekim od modela robota prostitutki.

Katy je najtraženija seks “lutkica” u prvoj robotskoj javnoj kući na svijetu.

Sudeći po mnoštvu rezervacija, za klijentelu je cijena seksa s robotima od 127 dolara, prava sitnica. Najviše se rezervira plavokosi seks robot Katy zbog “nevinog lica i pozamašnog poprsja”.

Seks robot Aki se poprilično traži jer izgleda najmlađe od sva četiri Lumidoll modela.

Pored Katy iznajmljuju se i azijska Lili, tamnputa Leiza i anima Aki koja se čini najviše odgovara pedofilima zbog svog mladolikog izgleda.

Lumidolls je omogućio seks s robotima u četiri poze. Klijent samo treba zatražiti posebno programiranje kako bi dobio “sve što želi”.

Lumidoll tvrdi kako njihovi modeli nalikuju na prave žive žene zbog posebne “umjetne kože” te da mogu oponašati karakter kakav god mušterije žele. Nakon svake upotrebe seks roboti i apartmani se dezinficiraju, a klijenti se obavezuju na korištenje kondoma.

Iako Prieto tvrdi da se nenormalni zahtjevi mušterija odbijaju, činjenica je kako Lumidolls tvrdi da ispunjava sve pa čak i divlje seksualne fantazije koje mušterije ne mogu ostvariti s nekom ženom. Prieto planira otvaranje novih javnih kuća s robotima prostitutkama, a sljedeće na redu je Ujedinjeno Kraljevstvo.

Kanda jedan od novijih modela Lumidollsa.

Neki smatraju kako seks s robotima može smanjiti potrebu za prostitucijom žena od krvi i mesa, dok drugi smatraju da je bolje da se “luđaci” naslađuju s robotima negoli s živim ljudima, pa ipak mogli bismo reći kako ogromna potražnja za “silovanjem i seksa s djecom” u prvoj robotskoj javnoj kući definitivno govori u kakvom je stanju naše društvo i koliko je ono ponerizirano. Pravi znak vremena koji bi nas i te kako trebao zamisliti.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Mogu li seksi lutke nalik djevojčicama pomoći pedofilima u suzbijanju nagona?

Absolutely disgusting: World’s first sex doll brothel is being bombarded with requests for paedophile and rape sessions by twisted perverts

World’s first sex doll brothel is being bombarded with requests for paedophile and rape sessions by twisted pervs, owner claims

Sex robot revolution could encourage rape and paedophilia, says artificial intelligence expert

Owner of world’s first sex doll brothel says he has been inundated with requests for paedophile and rape sessions

Sex doll brothel owner who says “we cater for all fantasies” reveals which requests you can NEVER ask for

First Western sex doll brothel where customers can fulfil their wildest fantasies for £100 an hour