BISERI

NIŠTA BEZ SMIJEHA: Smiješne video snimke za savršen vikend

Autor: Ljubica Šaran

Smijeh nam je potreban kako bi se nosili s psihofizičkim stresom, uznemirujućim osjećajima i kako bismo se oslobodili od negativne energije koja se s vremenom u nama nakupila. Najbolje vrijeme za “borbu” protiv stresa je vikend, kada većina od nas ima barem malo vremena za odahnuti. Stoga, evo male pomoći za vaše zdravlje i dobrostanje – smiješne video snimke koje će vam definitivno uljepšati dan.

Odavno znamo kako je svijet poprilično poludio, no da se to “ludilo” prebacilo dijelom i na životinje možemo vidjeti na primjeru koka “mišolovki” koje su miševe “otele” mačkama.

Koke mišolovke nisu jedine kradljivice, tu su i galebovi, koji također “teroriziraju” mačke i kradu im klopu tik pred nosom.

Kad nema “zločestih” ptica, tu je “zločesti” metronom koji straši dvije sasvim slatke mace.

Da ne bi ispalo kako su mačke glavne “žrtve” u današnjim smiješnim videima spremili smo cijeli niz vragolija s različitim “glavnim zvijezdama”.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.