PONERIZACIJA DRUŠTVA

Javna knjižnica Michelle Obama pozvala demonsku drag queen da djeci čita priče

Autor: Ljubica Šaran

Javna knjižnica Michelle Obama iz Long Beacha u Kaliforniji je došla u centar medijske pozornosti nakon što je ugostila drag queen čiji je izgled “odobrila” Sotonistička crkva, s namjerom “zabavljanja i edukacije” najmlađe djece kroz čitanje priča.

Demonska drag queen u trenutku čitanja priča najmlađoj djeci u javnoj knjižnici Long Beacha.

Ovaj događaj u najpoznatijoj javnoj knjižnici u Long Beachu je organiziran u sklopu mjeseca povijesti LGBTQ-a, pa ipak organizatori nisu objasnili zašto je najmlađoj djeci čitao muškarac odjeven u ženu, okićen s rogovima, crnim ružem i šminkom, bijelim puderom po cijelom licu, razbarušenom crvenom kosom i zacrnjenim očnim lećama pod umjetničkim imenom Xochi Mochi.

Sotonsitička crkva je “odobrila” izgled i nastup drag queen u Long Beachu.

Knjižnica i organizatori su ovaj događaj podijelili s javnošću na najpopularnijim društvenim mrežama, no ubrzo su zbog negativnih komentara i skanjivanja javnosti morali izbrisati sve tragove Xochi Mochijevog susreta s djecom.

Kratki opis Hochi MOchija na Twitteru.

U kratkom životopisu Xochi Mochija na Twitteru stoji sljedeće:

Pozdrav zemljani, govori Xochi Mochi, vaš mjesni ubojica klaun koji dolazi iz svemira. Volim se oblačiti poput draga i volim takose.”

Izjava Xochi Mochija nakon čitanja najmanjoj djeci u javnoj knjižnici Long Beacha.

Unatoč tome “osebujna” drag queen je objavila sljedeće nakon susreta s djecom:

“Danas sam čitao/čitala djeci i to je bio jedan od najboljih iskustava od kada sam postao/postala drag queen. Jako je važno održavati reprezentacije kako bi se normalizirala sva slova LGBTQIA+ u svakodnevnom životu. Vidio/vidjela sam toliko razdraganih lica da je moje srce ispunjeno s toliko puno radosti i nade da ću se uskoro vratiti! Još jednom zahvaljujem svima koji su ovu mogućnost pretvorili u stvarnost i koji su ostvarili tako uspješan događaj za LGBT.”

Što djecu učimo, upitao se Omar Navarro.

Među prvima koji je reagirao na ovakav događaj je bio republikanski kongresni kandidat Omar Navarro koji je izjavio sljedeće:

Što djecu učimo u školi? Demonska učenja uživo u Long Beachu. Sablažnjen sam kako se ovakvo što moglo dozvoliti.

Rogovi, razbarušena crvena kosa, bijela boja lica i crne leće nalikuju na kakvu masku iz horor filma, a ne čitanja priča za najmlađu djecu.

Cijeli mjesečni događaj je naširoko reklamiran, naročito po internetu. Pogledajmo jednu od reklama sa satnicom događaja.

Reklama objavljena na Twitteru.

U dodatnom pozivu javne knjižnice Long Beach je stajalo sljedeće:

“Pridružite nam se u mjesecu povijesti LGBTQ-a! Svi uzrasti su dobrodošli! Proslava će uključivati sat čitanja dječjih priča drag queen Xochi Mochi u podne, zajednički sat umjetnosti u jedan poslijepodne i radionicu LGBTQ povijesti koja počinje u dva poslijepodne. Ovi događaji su priređeni u kolaboraciji između javne knjižnice Long Beach, LQBTQ centra Long Beach, GSA mreže i The Imperial Court Long Beach.

Kakva poruka se šalje djeci s ovakvim “čitanjima” i prezentacijama?

Uprava knjižnice Michelle Obama do danas nije dala izjavu za medije. Poprilično je interesantno kako je sam materijal vezan za ovaj događaj uklonjen s društvenih mreža, osim na profilu Xochi Mochija.

Kakva poruka se šalje najmlađima s ovakvim “čitanjima priča” i prezentacijama?

Je li u pitanju kondicioniranje?

Je li u pitanju indoktrinacija?

Traumatiziraju li se djeca s ovakvim “susretima”?

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Michelle Obama Public Library invites ‘Satan approved’ drag queen to read to young children

Satanic looking drag queen with horns reads to little kids at Michelle Obama public library

Satanic Looking Drag Queen with Horns Reads to Little Kids at Michelle Obama Public Library in Long Beach