BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Prodaja umjetnih spolovila djeci mlađoj od pet godina starosti – gdje to vodi?

Autor: Anamarija Vukojević

Vlasnica seksi shopa “TransKids” prodaje različita ‘pomagala’ za djecu mlađu od pet godina, koja se osjećaju da su u pogrešnom spolu. Njezina stranica nudi vrlo male penise u različitim bojama, od kojih možete izabrati želite li obrezanu ili neobrezanu opciju. Također u ponudi imate i spravu za uriniranje u stojećem položaju namijenjenu djevojčicama koje se osjećaju kao ‘dječaci’ i koje žele stajati dok uriniraju. Je li neoliberalizam postao ključni faktor u seksualizaciji naše djece i kakvu budućnost možemo očekivati s takvim “društvenim” tekovinama?

[UPOZORENJE: Članak sadrži šokantne informacije i fotografije neprimjerene maloljetnim osobama.]

U dobra stara vremena, kojih se mnogi od nas sjećaju s nostalgijom, roditelji su bili posebno pažljivi kad bi smatrali da je vrijeme da sa svojom djecom razgovaraju o seksu. Danas, s velikim sramom, možemo reći da je seksualizacija djece stalna i goruća tema i svaki put kad mislimo da nas više ništa ne može iznenaditi pojavi se novi trend koji nas prestravi.

Starije generacije su u mnogočemu bile bolje od ovih današnjih. Negdje usput izgubio se moral, dostojanstvo, poštenje i savjest. Pa ipak, zbog vrlo uskog pristupa informacijama naši roditelji nisu puno znali. Razvojem tehnologije svakodnevno dolazimo do informacija koje nam otkrivaju pravu sliku svijeta i društva. Po uzoru na staru školu možete to ‘strpati pod tepih’ ili se suočavati svaki dan iznova s bespovratnim smjerom kojim idemo, ruku pod ruku s našim starijim i mlađim generacijama. Izbor ostavljamo na vama.

Drag queen Lactatia – devetogodišnji dječak obučen u seksi badiće i odjeću je naslovno lice sado mazo modne gay kuće House of Mann. Što je sljedeće?

TransKids

Searah Deysachm, vlasnica trgovine je također vlasnica i web trgovine za odrasle trans muškarce _https://www.ftmessentials.com/ i _http://www.early2bedshop.com/. Na njenoj stranici stoji:

Nakon godina pomaganja odraslima u pronalaženju njihove visokokvalitetne opreme za spolnu ekspresiju, Searah je shvatila da postoji potreba za trgovinom koja će biti fokusirana više na djecu i njihove potrebe.

Searah se nada da će se svi roditelji, koji dolaze u njenu trgovinu, osjećati da dolaze na sigurno i pozitivno mjesto gdje je pomaganje djeci u potpunosti njen jedini cilj.

U njenoj ponudi na stranici možete vidjeti tzv. ‘The Teeny Tiny’ silikonske pakete koji su namijenjeni za djecu koja se identificiraju kao muško i kojima ovakva sprava, u predjelu spolovila, daje izgled izbočine.

Tvrtka Silicone Packers, koja također proizvodi pomogala za odrasle osmislila je, zbog potražnje na tržištu, i manju verziju za djecu do 10 godina.

Mali penisi su dostupni i u različitim bojama:

Djeca mogu dobiti svoje male penise i u različitim bojama.

Stranica također nudi male torbice/futrolice ukoliko dijete želi ‘opremu’ ponijeti sa sobom a ne na sebi. Dizajn je u dječjem stilu, Ninja kornjače i superheroji:

 

 

Za roditelje čije dijete se identificira kao muško i želi urinirati stojećki tvrtka Silicone Packers je osmislila napravu za uriniranje stojećki:

Uz ovaj model E Stp dobijete i uputu kako koristiti napravu:

Prva faza je uspostaviti puni kontakt s gornjim rubom. Zatim bi dijete trebalo naciljati. Konačno, trebalo bi stresti kad završi.

Sjetite se da se s vježbom usavršavamo.

Dodatna ponuda na stranici je prijedlog knjiga o djeci koja se ne osjećaju dobro u svom tijelu i koja se ne žele spolno odrediti, kao što je npr. Jacob’s New Dress, A Girl Like Any Other i Be Who You Are.

Priča o dječaku koji voli nositi haljine.

Očigledno je da kao zmija otrovnica neoliberalizam ulazi u svaku poru našeg društva. Stvaraju se grupe, organizacije pa čak i legalne trgovine koje propagiraju krajnje pogrešne liberalne ideje koje za cilj nemaju napredak i boljitak društva u cjelini, već degradaciju čovjeka na najniže i nama nezamislive grane.

The Daily Caller je pred kraj prošle godine objavio osvrt na kolumnu [koja je zbog zgražanja javnosti uklonjena] Ellen Scott koja tvrdi da bi roditelji trebali kupovati svojoj djeci igračke za masturbaciju. Dapače, ona smatra da je roditeljska dužnost i odgovornost da osiguraju svojoj djeci normalno, zdravo, ugodno i prirodno istraživanje njihove seksualnosti.

Kad je Ellen upitana u kojoj dobi bi roditelji trebali primjenjivati takvu praksu, ona je odgovorila:

U trenutku kad dijete počne izražavati interes za seks.

Ellen Scott je otišla čak i korak dalje i optužila roditelje koji ne kupuju svojoj djeci seksualne igračke da nisu dobri roditelji.

Sve u svemu, živimo u dobu seksualizacije žena, muškaraca pa sad i djece do krajnjih granica. Korumpiranje umova male djece još od ranog djetinjstva naslijeđe je kojemu ćemo svjedočiti u budućnosti.

Pogledajte također:

Zašto sve više djece mijenja spol uz blagoslov struke?

Kako se seksualiziraju naša djeca

Obnažene petogodišnje curice zvijezde seksi modne revije – san svakog pedofila!

Pokušava li Francuska normalizirati pedofiliju?

Najnovije zaštitno lice erotske gay odjeće je devetogodišnji dječak obučen kao ‘transvestit’

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Mum of ‘gender non-conforming’ child sells fake ‘extra-small’ penises for transgender kids aged under five

Left-wing media editor tells parents to buy sex toys for their children

_https://transkids.biz/

‘TransKids’ Website Sells ‘Gender Affirming Supplies’ (Like Fake Penises) For ‘Transgender’ Children

Searah Deysach

_http://www.early2bedshop.com/

Website Sells Fake Penises To Children As Young As Two-Years-Old And Liberals Cheer Them On

Columnist Says Parents Should Buy Their Kids Sex Toys