PRIZMA DRUŠTVA

Matematički simbol postao teroristička prijetnja

Autor: Anamarija Vukojević

Kad matematički simbol ‘korijen’ postane dio rasprave između učenika koji se pitaju radi li se zapravo o pištolju vrijeme je da postanemo svjesniji što se događa s našim društvom. Upravo to se dogodilo u srednjoj školi u Louisiani, a cijela rasprava dovela je do policijske istrage i pretrage sobe učenika koji je sudjelovao u raspravi oko ovog matematičkog simbola.

20. veljače ove godine u popodnevnim satima detektivi su istraživali prijavu protiv terorističke prijetnje u školi. Kad su došli u školu saznali su da je jedan od učenika riješavao matematički problem koji je uključivao crtanje matematičkog simbola, korijen. Problem je nastao kad su ostali učenici počeli komentirati ovaj simbol da izgleda kao pištolj.

Policija je pretražila njegovu sobu u studentskom domu no nigdje nisu pronašli pištolje niti dokaze da je imao pristup istima. Iako je policija izjavila da je očigledno da učenik nije imao namjeru počiniti štetu, čitava stvar je doista čudna.

Pa ipak, koliko god cijela stvar zvučala prenapuhana očigledno je da niz masovnih pucnjava po različitim državama u Americi utječe na društvo i kondicionira ih na način kako psihopatskoj eliti to odgovara. Time nije potrebno tražiti njihove skrivene agende već je dovoljno pratiti posljedice takvih organiziranih masovnih ubojstava.

Da se podsjetimo:

Bivši učenik optužen za pucnjavu u školu na Floridi, najmanje 17 ubijenih

Pucnjava u crkvi u Teksasu, najmanje 27 mrtvih

Colorado: Ubijene 3 osobe u pucnjavi u trgovačkom centru

Napad kamionetom u NY: 8 poginulih, osumnjičenik upucan i pritvoren

Pucnjava na koncertu u Las Vegasu, strahuje se da ima mnogo žrtava

Ovo su samo slučajevi posljednjih par mjeseci, no dokaza je dovoljno koji pokazuju što se stvarno događa u Americi.

Dok istovremeno, njihova policija konstantno ubija svoje vlastite sugrađane koje bi zapravo trebala štititi:

Policajci drže 11-godišnju djevojčicu na nišanu i stavljaju lisice jer su je zamijenili sa 40-godišnjom ženom

Od demokracije do policijske države

Policijski službenik ostao je vani i “nije učinio ništa” tijekom pucnjave u školi na Floridi

SAD: Bostonska policija špijunirala muslimane i Afroamerikance

Video pokazuje kako sadistička američka policija lomi čovjeku nogu i udara glavom u pločnik

Još jedno policijsko ubojstvo u Kaliforniji

Za 2 policajaca NYPD-a podignute optužnice zbog silovanja djevojke u lisicama tvrdeći da je bila suglasna

Užasavajući video pokazuje kako američki policajci ubijaju čovjeka s podignutim rukama

Ako se pitate zašto se policija SAD-a ponaša kao okupacijska sila koja širi strah i beznađe odgovor možete naći u ovom članku: Zašto se policija SAD-a ponaša kao okupacijska sila koja širi strah i beznađe?:

Mogli bismo nastaviti s brojnim primjerima kršenja građanskih prava i sloboda od strane sve agresivnije policije SAD-a. Iako postoje zemlje čija se policija ponaša jednako nenormalno, nama je SAD posebno interesantna zbog svojeg ogromnog utjecaja na ostatak svijeta. Pogledamo li u prošlost, vidjet ćemo da je zapadnjačka civilizacija uvijek kopirala američke standarde i „kulturu.“ Bojimo se da ćemo uskoro početi preuzimati i modus operandi „rata protiv vanjskog i unutrašnjeg terorizma“ koje je svijetu predstavio George Bush Jr., dok je Barack Obama svesrdno produbio ovu nesuvislu politiku zbog koje se većina zemalja svijeta osjeća prozvana reagirati ili kao saveznici koji svesrdno koriste naputke iz SAD-a ili kao neprijatelji koji se otvoreno protive takvoj „demokraciji“ koja sve više poprima oblike patokracije – vladavine psihopata.

S obzirom na povijest američke policije koja je nastala na temeljima organizacija za lov odbjeglih robova ne može biti pravedna:

Zakon je na strani policajaca, dok životi nevinih ljudi ne znače ama baš ništa. Nije ni čudo da je sociopatsko ponašanje toliko uzelo maha među policajcima SAD-a, kada znamo kako su nastali „plavci“ u toj zemlji.

Pitanje je samo, hoće li naša policija uskoro prihvatiti takve norme ponašanja, s obzira da Amerika ima tendenciju ponerizacije drugih država?

Iako policija, logično, nije pronašla nikakve inkriminirajuće dokaze protiv učenika koji je slučajno ‘stvorio terorističku prijetnju’ rekavši da mu matematički simbol korijen liči na pištolj, slučaj je vrlo brzo postao viralan:

Andy Jakcsy je na Twitteru izrazio svoje čuđenje u svezi ovog bizarnog slučaja.

Pogledamo li i druge zastrašujuće znakove vremena možemo samo zaključiti da se društvo survava u sve goru ponerizaciju i da je jedini način na koji se kao pojedinac možemo izvući iz toga, ili barem držati po strani i promatrati to iz perspektive učenja lekcija učiti o ponerizaciji i patokraciji, te o psihopatiji, prehrani i zdravlju. Hoćete li učiti o ponerizaciji s ovakvim slučajevima ipak ostaje na vama.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Students in Louisiana thought this math symbol looked like a gun. Police were called

Police Were Called After Louisiana Students Thought This Math Symbol Looked Like a Gun

The victims of the Douglas High mass shooting