PRIZMA DRUŠTVA

Britanka se udala za psa u Splitu

Autor: Ljubica Šaran

O mučnoj temi zoofilije se jako malo piše, jer je tema odvratna i osjetljiva. Mnogi smatraju kako je zoofilija poput pedofilije iznimno rijetka, drugi smatraju da mediji svojim uracima daju “nenormalne” ideje svakakvim perveznjacima. Kako god bilo, zoofili čine što ih je volja, a ponekad bukvalno pred našim nosom. Ne tako davne 2012. Britanka se, pred 200 uzvanika u Splitu, vjenčala sa svojom kujicom. 

Kako je moguće da se u jednom Splitu održi vjenčanje između žene i kuje. Je li to normalno za jednu Hrvatsku? Na slici vidite Amandu Rogers u trenutku zaključenja vjenčanja s njenom kujicom Shebom. Rogers je poljubila kujicu u usta kako bi zapečatila “sretni čin”.

Britanka iz južnog Londona je prije šest godina postala kratkotrajna meta medija jer se u Splitu pred 200 uzvanika vjenčala sa svojim psom. Njena kujica Sheba je bila obučena u bijelu vjenčanicu, dok je Amanda Rogers bila obučena u crni komplet s minicom i halterima.

Nasmiješena gđa. Rogers i “izabranica njenog srca” kujica Sheba.

Nakon “dirljive” ceremonije, koja je usput u Republici Hrvatskoj ilegalna po slovu zakona, Rogers je poljubila psa u usta kako bi zapečatila “vjenčanje”.

Pet minuta slave zbog vjenčanja s kujicom. Amanda Rogers u ITV-jevoj jutarnjoj emisiji.

Nakon medenog mjeseca Amanda i Sheba su se vratile u Ujedinjeno Kraljevstvo te su gostovale u emisiji “This Morning” TV postaje ITV. Rogers je tada izrekla kako je ona u potpunosti “Shebina kuja”, no također je romantično zaključila:

“Sheba je godinama u mom životu, ona me nasmijava i tješi kada se osjećam tužno. Ne mogu smisliti boljeg životnog partnera. Ona je bila dva tjedna stara kada sam je upoznala, no odmah sam se u nju zaljubila. Znala sam da nam je suđeno.”

Amanda i Sheba tijekom medenog mjeseca.

Voditelj ITV-jeve emisije Phillip Schofield je želio znati zašto se Rogers odlučila na vjenčanje s kujicom:

“Poprilično je veliki korak od brige za životinjom do vjenčanja s psom – čemu takva odluka?”

Rogers je odgovorila:

“Da, u pravu ste. Postoje različite vrste ljubavi, moja ljubav za Shebu je duboka. Mi imamo duboku povezanost.”

Fotografija tek vjenčanog para, snimljena nakon prvog poljupca.

Da je kojim slučajem Rogers odlučila takvo što napraviti prije 20 godina, ne bi završila na javnoj TV već bi joj se ponudila profesionalna pomoć htjela to ona ili ne.

Za divno čudo, danas je to sasvim normalno, mediji o tome pišu pet minuta, nakon toga se ovakvi slučajevi zaboravljaju, a udruge za zaštitu životinja šute kao zalivene.

Selfie Amande i Shebe.

Tada 47-godišnja Amanda Rogers je obitelji i prijateljima objasnila kako se na vjenčanje s kujicom odlučila nakon nesretnog braka i rastave od muža prije 20 godina, također je zaključila kako nastavlja viđati muškarce i s njima izlaziti no da ih Sheba mora odobriti. Želite li vidjeti dio njenog intervju u emisiji “This Morning” to možete učiniti ovdje.

Inače Amanda Rogers je vlasnica noćnog kluba Stranger Than Paradise u Brixtonu pored Londona u kojemu se pušta romska, balkanska, kozačka i slična glazba.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

UK Woman Marries Dog in Croatia: ‘I am totally her b*tch’

‘I Am Totally Her Bitch’ Says Woman Who Married Dog

Do you take this POOCH…? Woman marries her pet DOG

UK woman ‘marries’ pet dog, gives a kiss to seal wedding

Woman ‘marries’ dog: ‘I couldn’t think of anything more I’d need from a life partner’

Dismayed by men, 47-year-old UK woman ‘marries’ pet dog

Woman who MARRIED dog tells This Morning ‘I am totally her b****’

Woman marries her dog, says ‘I’m totally her b—h’

British Woman Amanda Rodgers Marries Her Dog, Sheba: ‘We Were Meant To Be’