Pod povećalom MW-a

Američka sveučilišta predaju o blagodatima abortusa, uživanju u analnom seksu i boli u “zdravstvenom odgoju”

Autor: Ljubica Šaran

Od 2014. godine na američkim sveučilištima se organiziraju jednotjedne radionice i predavanja o svim mogućim i nemogućim varijacijama seksa, takvo što nas uopće ne bi čudilo u društvu koje je sve više ponerizirano, da predavači ne propagiraju ideje poput toga da je abortus “zdrav”, da su orgije “zabavne” i “normalne”, da je nanošenje i trpljenje boli pri seksu “uzbuđujuće” te da je najljepša vrsta seksa neobavezna uz napomenu da bi sve žene trebale usavršiti “pegging” na muškarcima točnije analni seks s dildom uz napomenu kako je sveučilišni “tjedan seksa” zapravo “zdravstveni odgoj”. 

Kako izgleda “zdravstveni odgoj” na američkim sveučilištima?

Sjedinjene Američke Države sve više pokazuju katastrofičan utjecaj psihopata na njihovo društvo. Dok s jedne strane imamo ultrakonzervativce koji uvode zakone od kojih nam se ledi krv u žilama, poput onoga s kojim silovatelji mogu tužiti žrtve silovanja za abortus, ili zakona s kojim se oralni i analni seks čak i okviru vlastitog doma s bračnim drugom ili družicom smatra ilegalnom sodomijom, uz zaključak njihovih zakonodavaca kako je incest i silovanje “božja volja”, dotle ultraprogresivci ili libertardi provode politiku zaluđivanja mladosti s neodgovorinim i nezaštićenim seksom zbog kojeg su SAD postale leglo otpornih i visoko zaraznih veneričnih bolesti, a 41% današnjih američkih majki su samohrane i djecu odgajaju bez oca.

Raspad američke obitelji. Preko 72% afroamerikanskih majki su samohrane, te dijete podižu bez ikakvog doticaja s ocem, gotovo polovica američke djece žive isključivo sa samohranom majkom.

O bolesnom utjecaju američkih neokonzervativaca smo do sada puno puta pisali, no na žalost utjecajem ultraprogresivaca se nismo toliko puno bavili iz čistog razloga što je isti bio neznatan prije dolaska na vlast Donalda Trumpa, no nakon toga “snowflakes” su se počele pojavljivati svugdje.

U nepunih godinu i pol dana njihova je politika je postala još ekstremnija i još iracionalnija, a najbolje se to može očitovati po američkim sveučilištima. Naime sveučilišta u SAD-u su postali bastioni libertarda i njihova odnosa prema svijetu. Danas je sasvim “normalno” da se po najboljim američkim sveučilištima organiziraju radionice i predavanja o seksu, i ne to bilo kakvom seksu, već svim mogućim uvrnutim formama seksa te da se propagiraju ideje koje i te kako upućuju na zloćudan utjecaj osoba s karakternim poremećajima.

Jedno od sveučilišta je imalo predavanje “kako hodati s transićem”.

Sveučilište Tennesseeja je za vrijeme “Tjedna seksa” ugostilo predavače koji su studentice nagovarali na “pegging”, točnije analni seks s dildom. Djevojkama su objašnjavali kako pravilno seksati muškaraca u anus s odgovarajućim pomagalom. Glavna predavačica, dr. Lindsey Doe, je održavala i radionice pod imenom “Pušenje K i lizanje P”, “Igračke i seks”, a poznata je na YouTubu s radovima poput: “Uživanje gušenjem za vrijeme seksa”, “Intima u različitim kulturama” i slično. Ostali predavači su se bavili radionicama poput: “Goli kabare”, “Crnačko oslobađanje za seksualni užitak”, “Nacija masturbacije” itd.

Tipičan ovogodišnji raspored tjedna seksa na američkim sveučilištima. Kako se takvo što može smatrati zdravstvenim odgojem?

Sveučilište u Chicagu se tijekom “tjedna seksa” bavilo sado-mazo igrama poput BDSM-a, a imena radionica i predavanja su bila: “Isprobajte zločesti seks”, “Isprobajte šibanje”, “Seks i bol” uz napomenu studentima:

“Naučite sve o boli pri seksu, kako se s njom nositi i kako u njoj uživati, ponekad može biti bolno, no to nikoga ne treba spriječiti da uživa u dobrom seksu”.

Druga predavanja su nosila nazive poput: “Čarobni svijet pornjave”, “Hodanje s transićem” i “Čarobni svijet erotskih svijeća” i tako dalje. Studenti ovog sveučilišta su na koncu mogli posjetiti pravu “seksualnu tamnicu” opremljenu svim “igračkama”, a radionicu je vodila “profesionalna domina”, svi sudionici dnevnog izleta studentskoj “tamnici” su platiti 300 dolara “po glavi” za okušavanje BDSM fantazije.

Harvard, jedno od najpoznatijih sveučilišta SAD-a, se fokusirao isključivo na analni seks tijekom svog tjedna seksa, a predavači su uvjeravali studente i studentice da je apstinencija od analnog seksa glupa te da postoje nebrojni razlozi ‘za sreću’ ako “staviš nešto u svoje dupe”.

Sretnim sudionicima “zdravstvenog odgoja” na sveučilištu su podijeljeni “čepovi za dupe i lubrikanti” da se malo opuste.

Za vrijeme glavnog predavanja, na kojemu je prisustvovalo 50-tak studenata, predavačica im je svima podijelila “čepove za dupeta” – “butt plugs” objašnjavajući pri tome tehnike za relaksacije dupeta kako bi “stvarčice mogle lagano ući na mjesto” uz dodatak da možda prvi put neće uživati, no da je stvar u što više vježbe. Ona je na koncu zaključila kako je vrijeme da se odbaci sram i da se počne uživati u prljavom seksu, jer nemaju sve žene vaginu, niti svi muškarci imaju penise.”

Kakav je to “zdravstveni odgoj” koji tvrdi da je abortus sigurna “obiteljska zaštita”?

Sveučilište New Mexico je svoj tjedan seksa nazvao “tjedan razotkrivanja dezinformacija o seksu”, iako su predavači tvrdili da će studentima otvoriti oči te ih naučiti prave činjenice o seksu, na koncu je prevagnula ponerizacija. Predavačica Diana Kostner je usporedila zaštitu od začeća s abortusom, tvrdeći da su obje opcije “zaštite od trudnoće” sigurne. Kostner je studentima objasnila kako su tablete protiv začeća sigurnije od trudnoće te da nemaju nikakvih nus pojava, uz zaključak kako nema dokaza da su one kancerogene. Nakon što su je studenti pitali koji su znanstveni dokazi o tome da su tablete protiv začeća sigurne ona je odgovorila:

“Ja znam da je to istina, rizici su premali da bi se o njima brinuli, to je sve dobra medicina. Glavna je kontrola začeća.”

Kada je jedna protivnica abortusa upitala o rizicima istih, Kostner je objasnila:

“Ako se napravi siguran legalni abortus tada je hmm…,… jedini rizik od abortusa ako ne uzimate propisane antibiotike.”

Studentica i “Prljava Lola” pokazuju kako “pušiti peni* nakon predavanja.

Na istom sveučilištu su predavali “Prljava Lola” i “Pussy Pose” u skladu “Sex Ed A Go Go” kako bi navodno inspirirali studentski libido i kako bi otvorili njihov um svim mogućim seksualnim formama.

Domina “Lady Sophia” je podučavala studente o uživanju u sado mazo seksu.

Northwestern sveučilište je na svome tjednu seksa studentima “objasnilo” kako “biti zločest i pravilno mastrubirati“, a glavno predavanje je vodila domina “Lady Sophia” koja je sudente podučavala različitim oblicima BDSM-a. Lady Sophia vodi “seksualnu tamnicu” u Chicagu, a sebe je opisala kao “samoeduciranu seksualnu majstoricu” u prakticiranju BDSM-a. Organizatori su se potrudili dostaviti svim sudionicima besplatne kondome i lubrikante kako bi se “sretnici” mogli sigurno opustiti. No navažnije predavanje je bilo o “vezama s više partnera” uz objašnjenje kako se toga ne treba sramiti te da bi žene i muškarci trebali prihvatiti “nevjeru” svojih partnera ako ih oni o tome iskreno obavijeste uz dodatak da bi realno trebali razmišljati i o “seksu u troje”.

Nevjerojatno je da su ovakve stvari zagovornici “tjedna seksa” na američkim sveučilištima usporedili sa “zdravstvenim odgojem” no vi sami odlučite biste li voljeli da vam se na ovakav način mladi navodno “uče o seksu” dok se u osnovnim i srednjim školama odbija svaka pomisao o temama zdravstvenog odgoja.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Lethal Sex -The Rise of Sexually Transmitted Diseases in the Age of Postmodernist Liberalism

University’s Sex Week to teach women how to have anal sex with strap-on dildos

Campus sex week: Abortion is healthy, Bible supports homosexual sex, orgies are fun

Chicago dungeon master to teach college students BDSM practices

Campus sex week: Abortion is healthy, Bible supports homosexual sex, orgies are fun

Harvard University hosts anal sex workshop

University of Chicago Students Plan Field Trips To Kinky Sex Dungeon

UChicago Sex Week includes love enchantments, ‘sexual pain’ workshop, BDSM tutorials