BORBA PROTIV PEDOFILIJE

Švedske vlasti povukle skandaloznu brošuru za imigrante u braku s djecom

Autor: Ljubica Šaran

Švedska je godinama glasila za jednu od najrazvijenijih demokracija svijeta, na žalost od pojave Islamske države i milijuna imigranata koji su preplavili Europu iz zemalja uništene “humanitarnim akcijama” NATO-a i SAD-a, ova skandinavska kraljevina je poprilično “izgubila kompas”. Najbolji primjer švedske moralne nebuloze je nedavna brošura za sve novajlije vjenčane s djecom unatoč činjenici da je brak i seks s djetetom u Švedskoj ilegalan.

Kako je švedska vlada mogla izdati brošuru u kojoj se pedofilima vjenčanima s djecom pomaže da prošire “rupe u zakonu” kako pri imigraciji u ovu državu ne bi bili uhićeni?

U nedavno objavljenoj brošuri švedske vlade i švedskog Nacionalnog odbora za socijalna pitanja i zdravlje se detaljno razglabalo o braku s djecom, no nakon što je ona došla do javnosti, Šveđani i Šveđanke su odlučili da se takva brošura pod hitno mora povući iz opticaja. Na koncu su švedske vlasti napravile ono što su zahtijevali ogorčeni građani, a vi se sigurno pitate, što li je moglo toliko naljutiti liberalne građane Švedske.

Brošura pod nazivom “Informacije za one vjenčane s djetetom” je dodirivala sve sfere života, od higijene do seksa. U brošuri se napominje kako je vjenčanje s nepunoljetnom osobom u Švedskoj ilegalno (mlađom od 18 godina), kao i seks s djetetom (mlađim od 15 godina). Unatoč činjenici kako Švedska brani djecu i maloljetnike, žalosno je da se priznaju brakovi koji su u skladu sa zakonima zemlja u kojima su sklopljeni.

U zadnjih četiri godine na tlo Švedske se doselilo najviše ljudi iz zemalja s pretežito muslimanskim življem od Somalije do Afganistana.

Iako se u brošuri govori kako je brak s djecom ilegalan no niti jednom jedinom riječju se ne spominju sankcije s onima koji su sklopili brak s djetetom ili koji ne daj bože upražnjavaju seks s djetetom u bračnoj ili vanbračnoj “vezi”. Nedostatak informacija o kaznenom progonu i zatvaranju svih onih koji se seksaju s djecom i koji ih vjenčavaju je bila najveća “kap” koja ja građanima Švedske prelila “čašu”. Naime, Šveđani i Šveđanke tvrde da je jezik i način obraćanja pedofilima imigrantima apologetičan te im se gleda kroz prste iako je sasvim jasno da je takvo što gnjusan čin koji bi se oštro trebao kazniti.

Švedska brošura za imigrante u braku s djecom.

Švedski građani su također objasnili da bi imigranti trebali pratiti njihove zakone, a ne da im švedska vlada pomaže u širenju rupa u zakonu kako bi izbjegli kaznenu odgovornost za nešto što se ne može oprostiti.

U brošuri također stoji kako je zaštita djece mlađe od 15 godina u Švedskoj prioritet te da je “neprikladno” živjeti s djetetom mlađim od 15 godina. Građani Švedske su i na ovu objedu raspalili, smatrajući da se imigrantima pedofilima na takav način dodvorava.

Nova švedska stvarnost, mnoge djevojčice s Bliskog istoka su u Švedsku došle kao “mlade” iako Švedska zabranjuje seks s djecom i brakove s djecom.

Tobias Billström, voditelj konzervativnog švedskog zastupničkog kluba je na sljedeći način objasnio zašto se spomenuta brošura morala povući iz opticaja:

“Njen najveći nedostatak je što ne sadrži riječ “zatvor” već daje savjete kako se izvući s brakom koji naši zakoni zabranjuju.

No s ovakvom brošurom se nisu složili niti liberalni švedski zastupnici, liberalni lider Jan Björklund je Twitao sljedeće:

“Palac dolje, neprihvatljivo popuštanje. Brošura se mora pod hitno povući. Brak s djetetom treba biti u potpunosti zabranjen.”

Lider švedske demokratske stranke Jimmie Åkesson je bio izvan sebe zbog izlaska spomenute brošure, on je smatrao kako takva brošura koju izdaje švedska vlada zapravo “normalizira” brakove s djecom, te je tražio da odgovorne osobe podnesu trenutačnu ostavku:

“Ovo je u potpunosti ludo. Pobijesnim kada vidim tu brošuru. Naročito me razbijesni kada vidim da u brošuri nema niti jedne jedine riječi s kojom se osuđuju brakovi s djecom. Naprotiv, ova brošura legalizira brakove odraslih osoba s djecom. Pozivam osobe odgovorne za sastavljanje i objavljivanje ovakve brošure da odmah daju ostavku.”

Nova švedska stvarnost, iako su u Švedskoj zabranjene burke i hidžabi, u zadnjih 4 godine na tlo ove skandinavske kraljevine se doselilo na stotine tisuća islamista koji vjeru stavljaju ispred zakona domaćina.

Smrtnu ranu ovoj brošuri je zadala ministrica za djecu, starije i jednakost spolova Lena Hallengren koja je izrazila svoje negodovanje sljedećim riječima:

“Nikada ne bi trebalo biti sumnje koje su vrijednosti i zakoni na snazi u Švedskoj. Sklapanje braka s djetetom u Švedskoj nije dozvoljeno. Nema kompromisa tome, a informacije koje se o ovoj temi daju moraju biti kristalno jasne.

Zbog sveopćeg negodovanja spomenutom brošurom, Švedska mijenja zakon kako bi brakove sklopljene u drugim državama s maloljetnom djecom automatski poništila čim migranti pedofili dovedu svoju “mladu” na tlo države. Podsjećamo čitatelje kako je 2016. državni ured za imigraciju zabilježio 132 braka s djecom, na žalost veliki broj takvih slučajeva je “prošao ispod radara” zbog pogrešnih procjena službenika za imigraciju, te će Švedska morati adresirati i neugodne stvari iz nedavne prošlosti zbog kojih su na tlu Švedske patili i pate mnoge male djevojčice.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Sweden Retracts ‘Utterly Crazy’ Child Marriage Brochure After Public Uproar

Child marriage brochure prompts outrage in Sweden

Sweden Withdraws Child Marriage Booklet After Public Backlash

SWEDEN RETRACTS ‘UTTERLY CRAZY’ CHILD MARRIAGE BROCHURE AFTER PUBLIC UPROAR