PRIZMA DRUŠTVA

Roditelji trebaju tražiti pristanak za promjenu bebinih pelena – tvrdi stručnjakinja za seksualnost

Autor: Ljubica Šaran

Iako se s jedne strane pedofilija sve žešće pokušava normalizirati s druge strane imamo “stručnjake” koji bi najradije sankcionirali roditelje za mijenjanje pelena njihove vlastite djece. Pažljivom promatraču globalnih nebuloza se može činiti kako društvo propada u sve veći kaos, no ako je suditi po stručnjacima koji nas “vode” tada se kaos ne može izbjeći. 

Samozvana seksualna stručnjakinja traži da roditelji od svoje djece traže pristanak za mijenjanje pelena i to od samog rođenja djeteta.

Deanne Carson, koja sebe opisuje kao “edukatoricu za seksualnost, predavačicu i autoricu”, je na ABC-ju izjavila kako bi roditelji prije promjene pelena svojim bebama i manjoj djeci, trebali tražiti od istih dozvolu te da bi tu dozvolu trebali tražiti od rođenja bebe.

Ona je navela kako radi s djecom od tri godine starosti pa nadalje te da od njih traži pristanak, no dodala je da bi roditelje trebalo navikavati da to čine i ranije. Carson je zaključila da bi trebalo raditi na “zakonima dozvole” kako bi se stvorilo “sigurno ozračje” za bebe i djecu.

Tijekom intervjua na australskoj nacionalnoj televiziji, TV voditelj se zbunio jer mu nije bilo jasno kako roditelji mogu tražiti pristanak za promjenu pelena od svojih tek rođenih beba, te je upitao:

“Od samog rođenja?”

Carson je odgovorila:

“Da, od samog rođenja kako bi se stvorila kultura pristanka u njihovim vlastitim domovima te bebi trebaju reći – ja ći ti sada promijeniti pelene, je li to OK? Ako ne dobijete pristanak i napustite to područje te čekate potvrdu s djetetovim govorom tijela ili kontaktom očima to znači da je beba potvrdno odgovorila i vaše će dijete znati da njegov odgovor ima vrijednost.”

Mnogi gledatelji emisije u kojoj je dotična stručnjakinja gostovala su bili preneraženi njenom idejom, neki su tvrdili da ih je zbunila, a neki su smatrali da od roditelja čini magarce, dok je jedan otac napisao:

“Ako ovo nije ljevičarsko ludilo, tada ne znam što jeste.”

Na to je dobio odgovor od još jednog zabrinutog oca:

“Da, ovo je apsolutno ludilo, svijet je u potpunosti poludio.

Jedna majka je reagirala na sljedeći način:

“Mora biti da me moje uši varaju, potpuno sam zabezeknuta.”

Na žalost, zapadnjački mediji sve više objavljuju nebuloze raznoraznih samoprozvanih stručnjaka koji dodatno stvaraju kaos i u onako nenormalnom svijetu, čini se da je danas najteže biti normalan i umjeren u svemu, te da ekstremisti pokušavaju podijeliti svijet po njihovim naumima. Što li nas čeka sutra nitko ne zna, no jedno je sigurno, zakone su i do sada stvarali ljudi s upitnim moralnim vrijednostima, takvo što se zasigurno neće promijeniti.

Pogledajmo snimku australijske stručnjakinje za seksualnost:

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

‘I’m going to change your nappy, is that OK?’: Expert claims parents should ask babies for permission before changing diaper

Commentator mocked for saying parents should ask babies for consent to nappy change

Sexuality expert Deanne Carson wants parents to ask babies for ‘nappy consent’

Experts claim parents should ask babies’ permission before changing nappy