PONERIZACIJA DRUŠTVA

Bush stariji i McCain otišli u vječna lovišta – odličan poklon za kraj godine

Autor: Ljubica Šaran

Početkom rujna umro je John McCain – ratni zločinac koji je pokrenuo raznorazne “obojane” revolucije i uspon ISIS-a, a prije nekoliko dana je otegnuo papke i George Bush Sr. poglavnik superbogatog klana Bushovih čije veze s nacistima i najgorim diktatorima diljem svijeta govore kako u toj obitelji generacijski rastu zločinci najvećeg kova. Psihopatija je nešto od čega danas ne možemo pobjeći, no nestanak dva velika zlotvora s planete je definitivno ugodna vijest, nakon toliko crnila koje nas okružuje.  

Oba su pala – koji poklon za kraj godine.

Sjedinjene Američke Države su nastale na masakriranju starosjedilaca i otimanju njihove zemlje, na iskorištavanju roblja koje je poput stoke dovedeno iz Afrike te na muci i teškom radu imigranata koji su trbuhom za kruhom bježali iz Europe i Azije. Danas je SAD centar psihopatske moći, a ponašanje te države nema nikakve veze sa širenjem demokracije i donošenja slobode posrnulim narodima već s imperijalizmom najodvratnijeg kova, svjetskom dominacijom i krađom prirodnih resursa koje Americi trebaju zbog pohlepe sivih eminencija koji iza zavjese upravljaju gotovo svim društveno-političkim i ekonomskim prilikama na planeti.

1906. američki vojnici nad tijelima tisuća filipinskih muslimana koje su ubili tijekom jedne vojne akcije. Washington nikada nije odgovarao pred sudom pravde za svoje zločine. 100 godina nakon filipinske kampanje SAD i njeni političari nastavljaju s uništavanjem pretežito muslimanskih država koje nisu pod okriljem zaljevskih glavosjeka.

Veliki brat preko bare je savršeno okružje za političare kalibra Adolfa Hitlera, no takvi predatori u ljudskom ruhu su naučili da svi zločini nekažnjeno prolaze ako se “maskiraju” pod krinkom demokracije i slobode te ako u svojim krvavim šakama drže najveće medije koji oblikuju ljudsku percepciju bez ikakvih problema. John McCain i George Bush stariji su tipični predstavnici moderne američke politike, što nas dovodi do zaključka da je “perjanica demokracije” obična zla imperija. 

Fotografija Johna Mccaina nakon njegova uhićenja u Vijetnamu.

John McCain je na našim prostorima relativno slabo “poznat” no njegove su “zasluge” nemjerljive. Iako su ga nakon “izgubljene bitke s rakom” američke medijske prostitutke nazivale herojem on je zapravo ratni zločinac i ratni huškač koji nije prestao upravljati s američkim ratnim strojem od vremena rata u Vijetnamu do stvaranja Islamske države na tlu Sirije i Iraka. McCain je s uživanjem bacao napalm bombe na Vijetnam uz objašnjenje kako “komunjare zaslužuju atomsku bombu”, te je za vrijeme službe u američkoj mornarici izgubio pet vojnih zrakoplova.

John McCain je bio pilot koji je “strica Sama” koštao znatne količine američkih zelembaća, naime John je izgubio četiri vojna zrakoplova tijekom vojnih vježbi i jednog tijekom napada na snage Vijetkonga. Umjesto izbacivanja iz vojske postao je ratni heroj jer je iza njega stajao otac admiral američke mornarice i zapovjednik pacifičkih vojnih snaga.

U jednom od takvih “herojskih padova” usred Vijetnama McCain je uhićen, na žalost pušten je nakon šest godina. McCain je nakon povratka u domovinu postao medijska zvijezda te je na “krilima” slave počeo političku karijeru koju je želio okruniti pobjedom u američkim predsjedničkim izborima.

John McCain je trebao postati američki predsjednik, a totalna luđakinja ondašnja guvernerka Aljaske Sarah Palin je trebala postati američka potpredsjednica.

Naime ova babaroga je dvaput okušala sreću za ulazak u Bijelu kuću, prvi put u primarnim izborima kada ga je u republikanskom taboru pobijedio guverner Teksasa George W. Bush 2000. godine, jer se smatralo da je mladi Bush može bolje i spretnije lagati od starog blebetala.

Dva bliska pajdaša su se utrkivala za predsjednika Amerike 2000. godine. Tko god da je pobijedio s politikom SAD-a bi upravljao George Bush stariji.

Drugi put je McCain okušao sreću 2008. no pobijedio je mladi Barack Obama postajući prvi “crni” američki predsjednik jer se smatralo kako će postavljanjem crnca u Bijelu kuću omogućiti slobodno haračenje SAD-a i ostatka svijeta bez ikakvog otpora Amerikanaca, točnije da će crnačkom i “obojanom” stanovništvu trebati jako dugo dok shvate kako je Obama potrčko i poslušnik banaka i vojno industrijskog kompleksa jednako kao i njegov protivnik John McCain.

USS Liberty nakon ni sa čim isprovociranog izraelskog napada. Da je neka druga zemlja bez ikakvog razloga napala američki ratni brod, odmah bi bila napadnuta i uništena, s obzirom da je to napravio Izrael, smrt 47 i ranjavanje 171 američkog mornara se prikrivala desetljećima.

Inače, McCainov otac admiral John McCain stariji je kriv za zataškavanje izraelskog napada na američki brod USS Liberty te ubojstvo 47 i ranjavanje 171 mornara 1967., interesantno je napomenuti kako je stari McCain postao zapovjednik američkih pacifičkih vojnih snaga nakon što je njegov sin potporučnik McCain postao zarobljenik Vijetkonga.

Otac Cindy McCain je bio zamjenik najvećeg američkog židovskog mafijaša koji je zaradio stotine milijuna dolara na krijumčarenju alkohola tijekom prohibicije. John McCain je financirao svoju političku karijeru s mafijaškim novcem.

McCainova žena Cindy dolazi iz najmoćnije židovske mafijaške obitelji, otac gospođe McCain pokojni “papa” Jim Hensley je bio prvi zamjenik zloglasnog gangstera Kemper Marleya iz mafijaške obitelji Lansky koja je desetljećima skrivala svoje prljave rabote iza sindikalnih kulisa.

Cindy McCain (Hensley), John McCain i “papa” Jim Hensley, mafijaš iz klana Lansky koji je sponzorirao Mccainovu karijeru za sigurno pranje novca i dobivanja imuniteta.

“Lansky sindikat” je počeo s djelovanjem tijekom prohibicije te je iz Kanade krijumčario alkohol na područje SAD-a u suradnji s Al Caponeom. John McCain je financirao svoju političku karijeru mafijaškim donacijama i omogućavanjem pranja love za klan Lansky. Nakon smrti na računima Johna McCaina je ostalo preko 100 milijuna dolara dok na računima njegove žene Cindy ima preko 200 milijuna dolara.

John McCain se zaklinje na Bibliju za ponovno preuzimanje senatske dužnosti pred potpredsjednikom Georgom Bushem starijim u pratnji svoje žene i djece.

Politika Johna McCaina je fanatična, pro-izraelska i ratnohuškačka. Čim bi se pokazala prilika da SAD napadne neku državu, McCain je bio prvi u medijima koji bi govorio “nek idu do vraga” ili “poslaćemo ih do vraga”, no ako se malo bolje pogleda njegovo političko nasljeđe ono ima i snažnu antirusku notu te je u konačnici identično sa stanovištima i djelovanjem Hillary Clinton koja dolazi iz demokratske stranke.

Psihopat se psihopatu raduje. Iako je Hillary Clinton iz demokratskog tabora koji bi navodno trebao biti liberalan i pacifistički, politika Johna McCaina je istovjetna s onom “Killary” Clinton, naime oba političara su se zalagala za vojno rješenje nerazmirica s Rusijom, Libijom, Irakom, Sirijom, Iranom, Somalijom, Sudanom, Afganistanom, Srbijom, Kosovom i Bosnom.

McCain je zbog svojeg “rada” prozvan prvim “ratnim jastrebom” Washingtona, a njegovu je konstantnu visoku političku afirmaciju podupirao kako mafijaški tako i vojni lobi te tvrde struje okupljene oko obitelji Bush.

Veze obitelji McCain i Bush su duboke i generacijske.

Zapravo, veze s obitelji Bush su toliko snažne da se činilo kako je McCain priljepak Bushevih, a kada je mladi Bush pobijedio McCaina u predsjedničkoj utrci postalo je jasno da je oslabljeni McCain samo trebao omogućiti Bushevu pobjedu, a ako se kojim slučajem i dogodi da McCain pobijedi Bushevi bi preko njega upravljali američkom politikom.

Nasmijani John McCain i vođa elitnih snaga Sirijske oslobodilačke armije Mohammad Nour. Ova fotografija pokazuje svu stravu američke politike. Naime McCainova posjeta Siriji je omogućila stvaranje Islamske Države i njeno financiranje od strane Sjedinjenih Država.

McCainovo djelovanje je raskrinkano tek nakon 2013., nakon što je senator skoknuo do prvih sirijskih pobunjeničkih vođa kako bi se dogovorilo stvaranje Islamske države koja je ništa drugo doli produljena ruka Al-Qaede, a koju je naravno i stvorila i financirala SAD.

Iako su neki tvrdili kako je u pitanju bila “diplomatska misija koja je trebala omogućiti svrgavanje Bashara al-Assada” zapravo je McCain ugovorio podršku islamskim fanaticima koji su trebali garancije od strane SAD-a za nastavak operacija kao i financijsku i logističku pomoć jer bez Amerike ne bi opstali niti dana. Nama je jasno da su “sirijski pobunjenici” obični zločinci i mučitelji, a unatoč mutljažama koje smo do sada imali prilike vidjeti ne smijemo zaboraviti koliko daleko ide američko ludilo, naime prošle godine je CIA skinula sirijski ogranak Al-Qaede s liste terorističkih organizacija.

Nakon “prijateljske” posjete Siriji McCain je na Fox Newsu o ISIS-u rekao sljedeće: “Mi jako dobro poznajemo te ljude.” To je velika istina koja se ne može poreći, na žalost neki ljudi još uvijek vjeruju da je u pitanju teorija zavjere koja nema uporišta u istini.

Tako je govorio tata Bush.

George Bush stariji je bio dugogodišnji McCainov prijatelj, prijateljstvo je prenio i na svoga sina tupana i lažljivca, u stvari jabuke u obitelji Bush ne padaju daleko od stabla, jedina razlika je da je s godinama psihopatija postala toliko istančana u toj obitelji da se više niti ne može sakriti. No, krenimo od početka, točnije od Drugog svjetskog rata kada su se Bushevi razotkrili kao jedni od glavnih Hitlerovih financijera i dizajnera, koji su na suradnji s nacističkom Njemačkom zaradili desetke milijune ondašnjih dolara.

Senator Prescott Bush je morao prekinuti suradnju i financiranje nacističke Njemačke nakon što je SAD ušla u Drugi svjetski rat.

Senator Prescott Bush, otac pokojnog Georga Busha starijeg je udeseterostručio obiteljsko bogatstvo zahvaljujući financiranju Hitlerovog uspona na vlast te bliskom suradnjom s nacistima i nacističkom Njemačkom. 1942. Prescott je morao javno prekinuti suradnju s nacistima jer je njegovo djelovanje okarakterizirano kao izdaja. U stvari zbog nevoljkosti Prescotta Busha za prestanak zarade od nacizma, sva imovina obitelji Bush je zaplijenjena na račun zakona o kolaboraciji s neprijateljem i izdaji države, tek nakon toga je Prescott pristao na navodni prekid veza s nacistima. Na žalost, to nije istina, FBI je otkrio kako je Prescott Bush surađivao s nacistima sve do 1951., te da je nacističko blago prebačeno iz američkih banaka u Švicarsku, Argentinu, Brazil i Panamu.

Nakon toga Bushevi su nastavili prljavu rabotu s novim imenima i s novim kompanijama koje su zapravo bile pod direktnom upravom najbogatijih nacista, a koji su s vremenom promijenili imena i nacionalnost. S obzirom da je kolaboracija Bushevih s nacistima jako dobro dokumentirana, dva preživjela logoraša iz Auschwitza su tužila obitelj Bush za pomaganje Holokausta i zaradu na istome.

Kakav otac takav sin, razlika između Prescotta Busha i njegova sina Georga H. W. Busha je samo u imenu.

Politiku svojega oca je nastavio mladi George H. W. Bush koji je u potpunosti asimilirao naciste u američke prljave rabote nakon što je postao voditelj CIA-e. Inače Sjedinjene Države su operacijom Paperclip prenijeli na tisuće nacističkih znanstvenika zločinaca na područje svoje države, a zahvaljujući njihovoj asimilaciji u američke centre moći, stvorena je CIA, FBI te druge vojno-obavještajne agencije koje su nastavile djelovati sukladno s nacističkim metodama. Sjedinjene Američke Države su pobijedile u Drugom svjetskom ratu, dobile su i moćni tehnološki podstrek zahvaljujući naprednim saznanjima nacističkih inženjera i znanstvenika, no izgubile su slobodu i demokraciju zahvaljujući ponerizaciji i parazitizmu najgorih nacističkih zločinaca. Tu užasavajuću činjenicu možemo velikim dijelom zahvaliti obitelji Bush.

Geroge H. W. Bush nije bio zadovoljan s muljažama, vojnim prevratima i političkim ubojstvima koje je naručivao kao voditelj CIA-e, želio je puno više. Bijela kuća mu se prvi put “osladila” 1981. kada je postao potpredsjednik SAD-a u vladi Ronalda Reagana.

Georgu H. W. Bushu vođenje CIA-e nije bilo dovoljno, on je želio puno više, te je u Bijelu kuću prvi put ušao kao potpredsjednik u vladi Ronalda Reagana 1981. Osam godina nakon toga postaje američki predsjednik i naravno omogućava ekonomski slom SSSR-a te komadanje zadnjih socijalističkih tvorevina koje su bile “velika” prijetnja statusu SAD-a. Naime, tvrdolinijaški ratnohuškački umovi poput Georga H. W. Busha su smatrali da nema potrebe za dvjema supersilama kada Amerika sama može drmati svijetom po vlastitom nahođenju. Unatoč uništenju cijelih država, George Bush stariji je u povijesne knjige ušao kao pacifist koji je omogućio mirni kraj Hladnoga rata.

Bush stariji tijekom pobjedničke posjete zaljevskim trupama.

Perverzne igrice Busha starijega su okrunjene Prvim zaljevskim ratom nakon što se SAD htjela otarasiti CIA-inog nekadašnjeg “igrača” Saddama Husseina kojeg je ohrabrila da napadne Kuvajt, da bi mu netom nakon toga proglasila rat i naravno prisvajajući pri tom naftna polja u Kuvajtu.

Geroge H. W. Bush nikada nije odgovarao pred sudom za američke zločine u Prvom zaljevskom ratu i u Panami. Broj mrtvih tijekom intervencije u Panami nikada nije utvrđeno no zna se da su žrtve uglavnom bile nenaoružani civili.

George Bush stariji je svoju krvavu vladavinu okrunio invazijom na Panamu prisvajajući pri tom kontrolu nad Panamskim kanalom i cementirajući status ultimativne supersile kojoj nitko ne može ništa. Pri invaziji na Panamu američka vojska je počinila brojne zločine, a panamske banke su okradene te je iz njih za Ameriku odveženo svo zlato i dragocjeni predmeti. Panama nikada, nakon toga, nije ponovno dobila neovisan status, ona je ostala američka kolonija, a njen kolonijalni status se dao iščitati i iz “Panamskih dokumenata” koji su ciljali na uništenje Vladimira Putina i njegove reputacije.

George Bush stariji je bio psihopatski lešinar kao i ostatak njegove obitelji.

Inače George Bush stariji se pokazao kao tipični lešinar s Wall Streeta i predstavnik američke elite, dok je skupim američkim ratnim pothvatima osiguravao bogaćenje ratnih profitera, na domaćem polju je nizao neuspjeh za neuspjehom, naime tijekom vođenja CIA-e te njegove vladavine u Bijeloj kući, američki standard je srozan na minimum, po prvi put su stvorene “vojske nezaposlenih” zahvaljujući uništavanju socijalnih programa te mirovinskom fondu, a nedugo nakon toga CIA je na američko tržište počela plasirati goleme količine teških droga kako bi financirala svoje sve obimnije crne operacije diljem svijeta. Bush stariji je omogućio smanjenje famoznog američkog srednjeg sloja i povećanje poreza za siromašne dok je bogatima zagarantirao oslobađanje od poreza i stvaranje prvih “poreznih rajeva” u američkim prekomorskim kolonijama.

Inače, stari Bush je bio notorna pijandura, što dodatno ukazuje na karakter Bushevih jer je njegove navike i žeđ za ratovanjem preuzeo i sin prvorođenac koji je također zasjeo u Bijeloj kući omogućavajući pri tome napad na blizance Svjetskog trgovačkog centra kako bi se opravdali superskupi osvajački ratovi u zemljama bogatima rudnim bogatstvima.

Pored svega rečenoga ne smijemo zaboraviti kako je ovaj psihopat imao još jednu “pasiju”, naime tijekom 2003. George Bush stariji je napao 16-godišnju tinejdžericu na okupljanju u Teksasu, nesretna djevojka je zbog toga pretrpjela traume, a istina je otkrivena tek pri kraj Bushevog života.

Pedofil i bivši predsjednik – George Bush stariji snimljen pored nesretne tinejdžerice trenutak prije nego li je Bush počeo hvatati za stražnjicu.

Iako isprva nitko nije vjerovao Roslyn Corrigan da je bivši predsjednik napastvovao hvatajući je pri tome za pozadinu pri poziranju pred fotografima, stari prdonja Bush je sablaznio sve kada je priznao događaj tvrdeći da je sve bila “gruba šala.”

David Rockefeller je umro u 101 godini života, a za života je činio sve što je mogao da nama, običnim ljudima bude gore.

U našim krajevima je tipično da se o mrtvima govori sve najbolje, no takvo što omogućava posthumnu rehabilitaciju psihopata i pljuvanje po njihovim žrtvama. Američki mediji su danas psihopatske priležnice i prostitutke koje se lijepe za zelembaće. Čini se da nema kraja njihovim lažima i izvrtanju istine, McCain je prikazan ratnim herojem, nacionalnim junakom, Bush je pored svog zla prikazan kao mirotvorac i donositelj demokracije, no to nas ne mora čuditi, isto je bilo i nakon smrti Davia Rockefellera – Bushevog mentora i sudruga u stvaranju Novog svjetskog poretka. Kako god bilo ove babaroge su otegnule papke i svijet je odahnuo nakon njihove smrti. Naravno da je za njima ostalo užasavajuće nasljeđe poneriziranog društva i Sjedinjenih Država koje siju smrt, razaranje i kaos gdje god “bace pogled”. Kako god bilo, zavraga im golemi novci i utjecaj, smrt nisu mogli prevariti, niti su u grob odnijeli sa sobom brda krvavog novca. Njima “u čast” sasvim prigodna pjesma, neka im nije laka zemlja. 

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Woman Says George H.W. Bush Groped Her When She Was 16: ‘I Was a Child’

How Bush’s grandfather helped Hitler’s rise to power

‘Reverse-ace’ McCain lost five U.S. Navy aircraft

McCain’s Funeral: A Disgusting Exercise in Historical Revisionism

Ding-dong, another witch is dead: Deep State bagman George Bush Sr. finally croaks

The Truth Perspective: How To Survive A Totalitarian Nightmare: The Psychology Of Tyranny

Never go full Saakashvili! Desperate Poroshenko loses it

John McCain 2008 presidential campaign

John McCain describes what it was like to be a war prisoner in Vietnam

If You Murdered a Bunch of People, Mass Murder is Your Single Defining Legacy

‘Not a Hero’: John McCain’s family ties to Jewish organized crime syndicates in Arizona

Media coverage on McCain’s Death: There is no limit to Presstitute hypocrisy