PONERIZACIJA DRUŠTVA

Bush stariji i ubojstvo John F. Kennedyja – tamno lice psihopatije

Autor: Ljubica Šaran

Jedna od tipičnih psihopatskih karakteristika je činjenica da predator u ljudskom ruhu ne osjeća žalost i krivicu zbog počinjenih zlodjela, druga najvažnija psihopatska karakteristika je likovanje i podsmijeh prema žrtvama, naročito ako su žrtve završile “pod zemljom”. Poznato je kako superbogata obitelj Bush stvara psihopate vrhunskog kova te da je Bush stariji umiješan u naodvratnije rabote druge polovice XX. vijeka, no najveći grijeh Georga H. W. Busha je sudioništvo u ubojstvu jedinog normalnog i empatičnog američkog predsjednika, mladog Johna F. Kennedyja. 

Zašto je Bushu starijem ubojstvo JFK-ja bilo toliko smiješno?

Politička karijera Georga H. W. Busha je dobro poznata, no malo tko je bio svjestan koliko je tajni agent CIA-e imao utjecaj na jedan od najvažnijih događaja u američkoj povijesti koji je zbog svoga ishoda imao negativan učinak na cijeli ondašnji svijet, riječ je o ubojstvu JFK-ja.

Bush dolazi iz bogate obitelji koja je početno bogatstvo namaknula suradnjom Samuela Prescotta Busha s obitelji Rockefeller krajem XIX. vijeka u domeni industrije čelika i izgradnje željeznica po američkom zapadu. Bushevi su status multimilijunaša osigurali suradnjom s nacistima. Prescott Bush je bio Hitlerov bankar koj mu je omogućio političko djelovanje i uspješni marketing, a osim Hitlera financirao je i najveće nacističke industrijalce, osiguravajući izvlačenje njihovog zlata u zemlje koje su otvoreno dočekale propale naciste nakon kraja Drugog svjetskog rata.

Dva buduća predsjednika Busha u trenutku krštenja broda Scorpio za naftnu kompaniju Zapata Oil. Kum broda je bio nitko drugi doli vlasnik kompanije George H.W. Bush. Ali kakve to veze ima s ubojstvom JFK-ja?

H. W. Bush je nastavio stopama svoga oca te je osim politike posegnuo i za radom u najutjecajnijoj američkoj obavještajnoj agenciji koja je u svoje redove primila najgore nacističke zločince te je s vremenom počela djelovati poput Gestapoa, riječ je naravno o CIA-i. Unatoč tvrdnjama nekadašnjeg američkog predsjednika kako nikada nije radio za CIA-u do njegova postavljanja za voditelja iste obavještajne organizacije 1976. objavljeni su nekadašnji tajni dokumenti u kojima, ne samo da se otkriva kako je “papa” Bush radio za CIA-u, već i da je vodio “odbjeglu” grupu agenata koji su pokušavali svgnuti Fidela Castra te da je ista grupa upletena u JFK-jevo ubojstvo.

George H. W. Bush je okrivljen za vođenje “odbjegle” CIA-ine grupe koja je pokušala ubiti Fidela Castra i koja se na koncu obračunala s JFK-jem.

Dokument je izdao najdugovječniji i najmoćniji čovjek FBI-ja Edgar J. Hoover. U dokumetu pod naziovm “UBOJSTVO PREDSJEDNIKA JOHNA F. KENNEDYJA” kojeg je Hoover izdao nepunih 24 sata nakon događaja, stoji da određena “zabludjela” anti-Castro grupa ima koristi od ubojstva predsjednika te da ista nakon kobnog događaja ima otvorene ruke za tajne operacije po Kubi. U daljnjem dijelu dokumenta se navodi kako je o datim informacijama usmeno obaviješten George Bush iz CIA-e.

Bush stariji za vrijeme vođenja CIA-e. Poznato je kako ova obavještajna organizacija svoje voditelje bira iz redova direktora ili viših tajnih agenata.

Bush se pravdao kako je riječ o nekom drugom čovjeku koji s njim dijeli ime i prezime, no to je poprilično smiješna izjava, naročito zbog činjenice kako je Bush uz pomoć CIA-e stvorio Zapata Oil kompaniju koja je naftne bušotine imala neposredno pored kubanskih voda te je kompletna operacija svrgavanja Fidela Castra u početku zvana Zapata. Brod s kojim je CIA na Kubu prenosila oružje i agente se zvao Barbara, a imenovao ga je nitko drugi već Bush stariji po svojoj ženi. Jedna od akcija pokušaja ubijanja Castra se zvala Scorpio kao i brod koji je krstio Bush po jednoj od njegovih naftnih bušotina.

Bush stariji pred zgradom u kojoj je Oswald uhićen.

Bush je poput pravog CIA-inog agenta na dan JFK-jevog ubojstva bio u Houstonu, te je snimljen pred famoznom zgradom u kojoj je navodni samotni ubojica Lee Harvey Oswald upucao Kennedyja s čudnovatim metkom koji je nakon ispaljivanja više puta mijenjao smjer.

U putanju “čudnovatog metka” koji je ubio JFK-ja i teško ranio guvernera Teksasa, mogu povjerovati samo djeca u vrtiću.

Kako znamo da je Bush lagao o svojoj aktivnosti u CIA-i? Iako predsjednik Amerike imenuje i raspušta voditelje CIA-e, oni se biraju iz vlastitog obavještajnog arsenala, naime na tako odgovornu funkciju se postavljaju isključivo direktori CIA-inih odjeljenja ili visoki tajni agenti koji su vodili tko zna kakve operacije. Hoover je godinama imao problema s Allenom Dullesom, voditeljem CIA-e, kojeg je JFK otpustio upravo zbog anti-Castro grupe i katastrofičnog ishoda neautorizirane akcije u Zaljevu svinja na Kubi. JFK je ubijen nepunu godinu nakon otpuštanja Dullesa iz CIA-e i najave da će “rascjepkati i uništiti” tu obavještajnu organizaciju koja ne djeluje u skladu s američkim interesima.

Svi Amerikanci, rođeni prije 1957., se jako dobro sjećaju gdje su bili na dan JFK-jevog ubojstva i kako su čuli za ovaj tragični događaj, George H.W. Bush nije znao.

Druga interesantna stvar je da je Oswald bio prikriveni agent FBI-ja koji je trebao nadgledati CIA-in biznis, točnije rabote anti-Castro grupe u Miamiju i na Floridi. Nakon što je CIA smjestila Lee Harvey Oswaldu JFK-jevo ubojstvo, Hoover nije mogao iznijeti ime i prezime uklonjenog agenta, no mogao je na indirektan način imenovati voditelja dotične CIA grupe točnije Busha starijega kojeg je “oralno izvijestio” da zna tko je kriv za zločin. S druge strane, CIA je na svoj “način” poručila da zna tko je bio špijun u njenim redovima. Hooverov dokumet bi trebali čitati između redaka, te se bacamo na još jedan interesantan podatak.

U američkoj kolektivnoj svijesti 22.11.1963. je tragedija koja se ne zaboravlja, svi Amerikanci rođeni prije 1957. znaju gdje su bili tog kobnog dana i kako su čuli za ubojstvo JFK-ja, no Bush stariji do kraja života nije mogao sa sigurnošću reći gdje je bio tog dana i kako je čuo za ubojstvo predsjednika.

Bush kao dobar agent CIA-e laže i kleveće policiji kako bi istragu odvukao od svoje bratije.

Pa ipak, Bush je neposredno nakon ubojstva nazvao policiju, lijepo se predstavio i objasnio kako je u hotelu u Houstonu čuo prču koju mora prijaviti, dokument s Bushovom prijavom je u javnot izašao prije tridesetak godina, a mi vam ga predstavljamo u njegovom izvornom obliku.

Bush je “mirna srca” oklevetao nevina čovjeka i lagao policiju nakon JFK-jevog ubojstva, unatoč toj činjenici nije pravno gonjen, a na koncu je postao predsjednik SAD-a.

Bush je policiji rekao da je u hotelskom baru čuo da će neki James Parrott ubiti predsjednika kada dođe u Houston, policija je na koncu ustanovila da je Bush napravio lažnu dojavu no zbog toga ga nije zatvorila niti je bio pravno gonjen, u stvari, Bush je na koncu postao predsjednik SAD-a. Čini se da je takva pozicija rezervirana gotovo za same psihopate, no ako u Bijelu kuću kojim slučajem zasjedne normalan čovjek tada završavaju poput Abrahama Lincolna i JFK-ja.

Povijest je prepuna laži, obmana, smicalica, izvrtanja činjenica te malverzacija golemih proporcija, jedan od najboljih pokazatelja koliko je “bolesna” američka politika je pretvaranje zločinaca i kriminalaca iz Bush obitelji u američke predsjednike. Dok Bushu starijem možemo “zahvaliti” sudjelovanje u najvećoj američkoj tragediji te početak zaljevskih ratova, mlađi Bush je dodatno zacementirao i institucionalizirao američki imperijalizam u obliku beskonačnog “rata protiv terora”. Ostavština Busha starijega je nemjerljiva i zastrašujuća, na žalost nikoga za takvo što nije briga.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Dark Legacy Documentary: Bush Senior Was Central Figure in Plot to Kill JFK

DARK LEGACY – Who Killed JFK?

GEORGE H.W. BUSH SHA PED HISTORY — BUT NOT THE WAY WE’RE TOLD

Oil Tycoon, CIA Chief, President: George H.W. Bush Was The Epitome of American Empire

BUSH AND THE JFK HIT, PART 3: WHERE WAS POPPY NOVEMBER 22, 1963?

GHW BUSH & JFK HIT

POPPYLEAKS, PART 1