BORBA PROTIV PEDOFILIJE

You Tube promovira pedofiliju kao seksualnu orijentaciju

Autor: Anamarija Vukojević

You Tube mjesečno posjeti više od 1.900.000.000 korisnika, što znači da pokriva 1/3 korisnika interneta. Više od 70% vremena gledanja na You tube-u dolazi s mobilnih uređaja. Koristi se u 91 zemlji. Iako You tube zajednica tvrdi da svakodnevno njihovi djelatnici provjeravaju neprimjeren sadržaj te ga shodno s kršenjem pravila brišu činjenica je da određeni način proklamiranja devijantnog razmišljanja prolazi ispod radara. Radi se o sofisticiranom i vješto osmišljenom promoviranju pedofilije kao seksualne orijentacije a ne psihopatske devijacije. Jedna od njih je i You tuberica Jenn koja objavljuje od 2012. video uratke o samopoboljšanju i osobnom rastu. Jedan od njenih kontroverznih video uradaka s nazivom “Pedofili vs. zlostavljači djece” je objavljen prije nekoliko godina. S obzirom da njeni video uratci ne krše pravila You tube zajednice zbog načina na koji je ideologija plasirana ne postoji način na koji bi se ovakvo promoviranje moglo sankcionirati.

Tko sve vreba na našu djecu preko interneta?

Internet je omogućio “malom” čovjeku slobodu govora. Forumi, blogovi, društvene mreže, zajednice s video uratcima dale su ogroman prostor da svatko može i ima pravo izreći ono što misli i osjeća. S vremenom su zakonodavci donijeli zakone u kojima su postavljena neka pravila: zabranjen je govor mržnje, golotinja ili seksualni sadržaj, štetan ili opasan sadržaj, nasilan ili eksplicitan sadržaj, zabranjeno je uznemiravanje i internetsko zlostavljanje, neželjeni sadržaj, zavaravajući clickbiteovi, prijevare, prijetnje i lažno predstavljanje, no zakoni o pedofilskom sadržaju, iako se radi o gorućem problemu, još uvijek nisu doneseni.

Iako se svake godine govori i piše o alarmantnim podacima o rastu pedofilije i trendova vezanih uz pedofiliju, pogotovo na internetu, postavlja se pitanje zašto još uvijek nisu doneseni izričiti i jasni zakoni o zabrani svakog oblika izražavanja pedofilije ili promoviranja pedofilije kao seksualne orijentacije. Upravo to je razlog zašto nestručne, neinformirane i devijantne osobe mogu slobodno promovirati pedofiliju javno bez ikakvih sankcija.

Mladi ljudi u suvremenom društvu imaju zapravo jedinstvenu priliku izreći svoje mišljenje javno i podijeliti svoja iskustva o stvarima o kojima stariji teško progovaraju, no kada se netko u potpunosti nestručan i neobrazovan petlja u nešto što je najveći problem našeg društva onda je to za svaku osudu.

Poslušajte i pogledajte ove šokantne izjave u donjem videu i procijenite sami:

Ukoliko živite u Njemačkoj gornji link na video na You tubeu vam neće biti aktivan, što je potvrdila naša kolegica koja živi u Njemačkoj. Očigledno neke zemlje drže do zakona i zaštite djece. U tom slučaju video uradak možete pogledati ovdje:

Prije nego što je objavila gornji video u kojem “stručno razjašnjava” razliku između pedofila i zlostavljača djece, Jenn je napravila video o tome koliko je seks koristan za djecu i iznijela svoje čuđenje zašto se seks toliko skriva od djece. Video je obrisan (očigledno je bio ipak preksplicitan), no možete ga pogledati ovdje. You tuber, pod imenom, Dead Spinster je također smatrao kako Jenn pokušava normalizirati pedofiliju (seksualna sklonost prema djeci pretpubertetske dobi) i hebefeliju (seksualna sklonost prema djeci u pubertetu).

Jenn smatra da seks uopće nije štetan za djecu i ne razumije zašto roditelji skrivaju seks od djece?!

Jenn su najviše iznenadili/šokirali negativni komentari koje je dobila od strane mnogih korisnika You tubea, iako je ona samo izrazila svoje mišljenje. Zato je napravila novi video kako bi pokazala da u prvom videu (koji je također prepun dezinformacija i nebuloza) nije baš znala o čemu priča. Pohvalila se da je u međuvremenu razgovarala sa “stručnjacima”, pa čak i nekim pedofilima koji su joj “objasnili” neke stvari.

Optužila je medije i društvo u cjelini jer ne prave distinkciju između pedofila i zlostavljača djece. Zapravo, ona smatra da su te dvije stvari (kao i definicije) u potpunosti suprotne. Prema Jenn, pedofil znači da neku odraslu osobu privlači dijete. I to je to, to znači samo to. A zlostavljač djece je netko tko ide okolo i zlostavlja djecu. Pedofilija je vezana uz seksualnu privlačnost, dok je zlostavljanje djece povređivanje istih.

Čini se da je Jenn u potpunosti pomiješala lončiće, za nju je pedofilija identična homoseksualnosti, biseksualnosti ili heteroseksualnosti. Iako priznaje da zlostavljač djece može biti i pedofil, no zaključuje da zlostavljač djece uopće ne mora osjećati privlačnost prema djeci, već ih može zlostavljati jednostavno zato što je lakše i jednostavnije zlostavljati dijete nego odraslu osobu.

Jenn nastavlja, ako je netko pedofil i odluči zlostavljati neko dijete, to je pitanje izbora, to nije zato što je pedofil. Prema Jenn, kad čujemo u medijima da je neko dijete seksualno zlostavljano, svi odmah pretpostavljaju da je to učinio pedofil, no to uopće ne mora biti slučaj. Zapravo, razlozi mogu biti brojni (ali ne i pedofilski), pa tako netko može zlostavljati dijete jer voli povrijeđivati djecu ili im je to jednostavno zabavno ili su se na trenutak zaboravili i poludjeli ili, možda, jednostavno žele neko dijete naučiti lekciju. Tko zna?!

Jenn je na kraju zaključila da nitko ne može izabrati svoju seksualnu orijentaciju i to je jedino s čime se slažemo. No, činjenica je da pedofilija nije seksualna orijentacija već bolest.

A sad malo činjenica o kojima Jenn očigledno ne zna baš puno:

 • u Sjedinjenim Američkim Državama godišnje nestane 800.000 djece, mnoga od njih, kroz pedofilsku (ne samo mrežu zlostavljača djece) mrežu krijumčarenja djecom, prolaze nezamislive užase kroz satanistička ritualna zlostavljanja.
 • gornje brojke ne uzimaju u obzir djecu koja su rođena i uzgajana te nemaju rođeni list niti ikakve dokumente, te također ne uključuje imigrantsku djecu bez dokumenata koja prelaze granicu.
 • globalna brojka nestale djece je oko 8.000.000.

O pedofiliji se u mainstream medijima govori samo onda kad se otkrije neki skandal koji, najčešće, traje već 20-30 godina. Tek kad se radi o stotinama i tisućama djece novinari tome posvete koju minutu i to kao sporedna vijest. Mi smo itekako svjesni kako živimo u psihopatskom i predatorskom svijetu koji je podređen njima. Zato se bavimo ovom temom s kojom se rijetki bave, jer smatramo da je ovo jedno od najgorih zala psihopata na vlasti. Jedino što nas može spasiti je skupljanje znanja, koliko god neke činjenice bile šokantne one nam pomažu u raskrinkavanju objektivne realnosti. Pogledajte još jednom podatke iz članka “Kako je pedofilija ušla u naše društvo na mala vrata?“, iako su podaci iz 2016. godine možemo očekivati da su te brojke u ove posljednje dvije godine samo narasle:

podaci koje je objavila američka organizacija “Ark of Hope for Children” 20. lipnja 2016.:

Međunarodna statistika dječjeg zlostavljanja:

 • svake godine 40 milijuna djece se fizički zlostavlja.
 • oko 20% žena i 5-10% muškaraca je prijavilo seksualno zlostavljanje kad su bili djeca, dok je 25-50% djece prijavilo psihičko zlostavljanje.
 • statistike pokazuju da je svake godine 3 milijuna djevojčica podvrgnuto genitalnom sakaćenju.

Statistika seksualnog zlostavljanja djece u SAD-u:

 • dijete biva silovano svake dvije minute.
 • jedna od tri djevojčice će biti seksualno zlostavljana do 17 godine.
 • jedan od šest dječaka će biti seksualno zlostavljan do 17 godine (1 od 5 u Kanadi).
 • seksualni prijestupnik će zlostavljati oko 120 žrtava, većinu koja to nikada neće prijaviti.
 • 90% prijestupnika djeca poznaju.
 • najčešće je dijete, osim što je seksualno zlostavljano, je zlostavljano i na druge načine.

Sveukupna američka statistika o seksualnom zlostavljanju djece:

 • svakih 10 sekundi dijete je zlostavljano ili silovano.
 • u 2010. godini prijavljeno je 3,3 milijuna seksualnog zlostavljanja djece.
 • na svako prijavljeno zlostavljanje dolaze dva neprijavljena.
 • 61.000 prijave “Child Protective services” svaki tjedan, što znači 6 prijava svake minute.
 • 1,5 milijuna djece koja su pobjegla od kuće bježe od nekog oblika zlostavljanja.
 • samo 10% zlostavljenih ne poznaje svog zlostavljača.
 • žrtve zlostavljanja – oko 48% muških, 52% ženskih.
 • zlostavljanja se događa neovisno o rasi i vjeri.

I na kraju, podsjetimo se članka “Zagrebana površina pedofilske mreže” u kojem smo dali smjernice onoga što svaki roditelj može učiniti u svezi problema pedofilije:

Postanite svjesni da:

 • Svatko može biti pedofil.
 • Većinu pedofila djeca poznaju.
 • Istražujte karakteristike pedofila.
 • Budite svjesni standarnog ponašanja pedofila.
 • Zapitajte se kome vaše dijete vjeruje i koga sluša, osim vas i istražite vezu.
 • Saznajte da li ima otkrivenih pedofila u vašoj blizini (u Americi postoji stranica, na kojoj svatko može provjeriti da li pedofil živi u blizini njegovog djeteta, kod nas u Hrvatskoj registar postoji, ali je tajan. U registru su upisane preko 100.000 osoba, od kojih je 15% žena).
 • Nadgledajte djecu na njihovim vannastavnim aktivnostima.
 • Postavite kameru u stanu/kući ako uzimate dadilju.
 • Učite svoju djecu kako da se zaštite na društvenim mrežama i Internetu.
 • Potrudite se da se vaše dijete osjeća emocionalno zaštićeno.
 • Učite svoje dijete da zna prepoznati neugodne i neprikladne dodire.
 • Naučite prepoznavati kad nešto nije u redu s vašim djetetom.

I ne, You tube nije sigurno mjesto za vaše dijete.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Youtuber Jenn attempts to normalise Pedophilia and Hebephilia

International Tribunal Exposes Pedophilia Problem: Victims Testify About Child Sex Trafficking, Satanic Ritual Abuse And Power Structure

Kako je pedofilija ušla u naše društvo na mala vrata?

Pedofilija je poremećaj, a ne zločin?

Zašto se pornografija želi prikazati kao zdravstveni odgoj?

FEJS NA STRANI PEDOFILA: Bi li pedofili trebali imati opciju pitati djecu da im šalju “seksi fotke”?

Užasavajući trend zlostavljanja djece preko kamere!

Znate li s kim provode vrijeme Vaša djeca?

UN upozorava Britaniju o pedofiliji i ritualnom ubijanju djece!

PEDOFILSKA CIVILIZACIJA: Tko će zaštititi našu djecu?