PONERIZACIJA DRUŠTVA

Seks s mrtvacima bi se trebao legalizirati – poruka australskog političara

Autor: Ljubica Šaran

Nekrofilija je oblik seksualne devijacije koja uključuje seksualno općenje s mrtvacima i s pravom je ilegalna bestijalnost. Unatoč tome, neki bi je rado ozakonili, a jedan od najžešćih zagovornika je mladi australski političar koji dolazi iz Stranke zelenih.

Tom Raue, mladi australijski političar koji bi legalizirao nekrofiliju, no nakon što je dobio “packu po ruci” tvrdi da je sve bila obična šala.

Tom Raue je 2013. godine napisao članak u studentskim novinama u kojem je zagovarao seksualno općenje s mrtvacima:

“Ako neka osoba dozvoli da se njen leš koristi za seks i ako obitelj mrtvaca s tim nema problema, tada ne znam u čemu je problem? Jebi ga!

U zaključku svoga članka Raue je naveo kako je nekrofilija od pamtivijeka tabu te da bi se takvo što trebalo nadići s legalizacijom sekualnog općenja s mrtvacima. On je također napisao kako “nekrofilija možda nije po svačijem guštu no po njemu je “bezopasna” te bi se upravo zbog toga trebala legalizirati.

Raue je sedam godina član Australske zelene stranke, no njegova opsjednutost nekrofilijom je tolika da je također 2012. napisao članak o legalizaciji nekrofilije koji je “iskopan” tek kada se dotični “gospodin” odlučio kandidirati za australijski parlament.

Iste godine, kada je objavio svoj prvi članak o nekrofiliji, Rau je pokrenuo kampanju o njenom legaliziranju, srećom takvo što mu nije pošlo za rukom.

Nakon što su australijski novinari otkrili o kakvom se “kalibru radi” Raue je u pokušaju spašavanja svoje političke karijere počeo tvrditi da je sve jedna “velika šala” te da on nije bio ozbiljan kada je o tome pisao i kada je zagovarao legalizaciju seksa s mrtvacima:

“Nemam interesa u legalizaciji nekrofilije….vrijeme koje se potrošilo na šaljivdžijske članke koje sam napisao kao student vrijeđa sve ljude Novog Južnog Walesa.”

Raue je “bezobraznim” novinarima objasnio da se u njegovoj političkoj karijeri zalaže za izgradnju novih domova, poništenje neodgovarajućih rezultata privatizacije te poboljšanje javnog transporta i pojačanje rata protiv droge.

Unatoč nevještom izmotavanju Toma Rauea članci o legalizaciji nekrofilije su podigli veliku prašinu u australijskom društvu, te su australski glasači s pravom poludjeli pitajući se kakav je to čovjek koji je takvo što mogao promovirati.

Australski parlamentarci smatraju kako bi Australska zelena stranka trebala automatski izbaciti Rauea iz svojih redova jer je to jedina normalna i prihvatljiva stvar.

Činjenica je kako je naše društvo sve više ponerizirano, a psihopati svih boja i oblika su se toliko namnožili da smatramo kako je u pitanju prava pravcata parazitoza. Tipična odlika psihopate je da pokušava “izvrdati istinu” te da će reći bilo što kako bi došao do svog cilja, u ovom slučaju Raue želi ući u australijski parlament te će se praviti kako nije zagovarao seks s mrtvacima jer kad postane parlamentarac može predlagati nove zakone i može težiti ka ostvarenju svog bolesnog nauma.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Greens candidate says, SEX with dead bodies is ‘harmless and should be allowed.’

EXCLUSIVE: ‘Necrophilia is harmless’: Greens candidate calls for legal sex with corpses in Australia after it was revealed he campaigned to change the law to allow bestiality

“Necrophilia is harmless”: Greens candidate advocated sexual intercourse with corpse to be legalized

‘Necrophilia is harmless’: Australian Greens candidate called for sex with corpses to be legalised

‘Necrophilia is harmless’: Greens candidate wanted sex with corpses legalised