Pod povećalom MW-a

Pokrijte kosu maramom da vas ne bi zlostavljali imigranti – poruka ženama bivšeg austrijskog parlamentarca

Autor: Ljubica Šaran

Nakon uništenja niza bliskoistočnih država zahvaljujući psihopatskoj pohlepi američke i europske elite, u Europu su nahrupili deseci milijuna izbjeglica i imigranata, na žalost u EU su se infiltrilari i bivši pripadnici ISIS-a, talibani, ekstremisti i islamisti sa svih strana svijeta, kojima je Europa došla savršeno za silovanja žena i djece, maltretiranja, pljačkanje, tuče i druge “kijamete”. Političari nespremni za normalne ljudske reakcije i obavljanje posla za kojega primaju plaću, poručuju prestravljenim Europljankama sve i svašta, uključujući i budalaštine tipa – pravite se da ste muslimanke i pokrijte kosu.

Zašto bi se Austrijanke ili bilo koje druge nemuslimanske žene pokrivale po glavi i pravile muslimanke u vlastitoj zemlji? Je li svijet zaista pošao k vragu?

Europski političari ne vade glave iz američkog dupeta i ne vide da ih ‘veliki brat’ preko bare vodi u sigurnu propast. Neki to ne mogu jer su za to plaćeni, neki zato jer od toga imaju osobne i milijunske koristi, a neki zato jer su psihopati kao i golema većina američkih političara i bogatuna.

Stihijskim primanjem “siročadi” iz uništenih afričkih i azijskih država, pokondirene europske glave su smatrale da će nadomjestiti manjak fizikalaca te da će popraviti demografsku sliku sve starije i odumiruće Europe. Političari poput Merkelice i Makrona su bili gotovo sigurni da će ljudi kojima je zahod, cipele i škola potpuno stran pojam, odjednom postati poslušna i mirna masa jeftinih fizikalaca koji će u čas trena naučiti običaje i jezik zemlje domaćina.

Umjesto prihvaćanja europskih kultrunih vrijednosti i zakona zemalja domaćina, veliki dio imigranata je odlučio od EU isisati što veću socijalnu pomoć, jezike zemalja primateljica natucaju nakon godina socijale, a od fizičkog rada bježe kao “vrag od križa”. Zla europska imperija je najviše dobila po repu od bivših zaljubljenika talibanske politike i krvoloka Islamske države koji ne odustaju od uništavanja svega što im nije po “ćeifu”.

Švedska se više ne može nosito s masovnim silovanjem vlastite djece i žena, a Njemačka i Austrija pokušavaju izbjeći medijsko objavljivanje informacija koje jednostavno rečeno lede krv u žilama, najviše zbog činjenice kako žene i djeca više nisu sigurne u vlastitim državama.

S obzirom da je empatija prava pravcata rijetkost u modernim političarima, a od inteligencije i kreativnosti su se oprostili u prošlom mileniju, političari šalju idiotske poruke prestrašenom puku, smatrajući da će tako možda opet doći do ugodne parlamentarne fotelje.

Dr. Marcus Franz bivši konzervativni austrijski parlamentarac je prije nekoliko dana poručio svim Austrijankama i Europljankama da počnu pokrivati kosu s maramama u muslimanskom stilu kako bi ih imigranti prestali maltretirati:

“Znam očeve koji svojim kćerima daju marame kako bi pokrile kosu, kako ne bi nalikovale na Austrijanke jer žive u problematičnim područjima u kojima naše žene nisu sigurne, naročito nakon zalaska sunca. O tome znam osobno jer su me o istom obavijestili stanovnici 15. bečkog okruga.”

Franz je objasnio novinarima tijekom intervjua kako se žene boje “mikro agresija” koje se događaju po bečkim ulicama naročito u okruzima u kojima je puno imigranata iz muslimanskih država.

Interesantno je kako su se austrijski konzervativci oglušili na takove objede, no nakon objave Franzova intervjua povela se žestoka rasprava po društvenim mrežama i to s pravom.

Nova europska stvarnost – Europljanke, pravite se da ste muslimanke.

Dok su jedni smatrali da su u nekim dijelovima Europe kršćani postali svojevrsna lovina i građani drugoga reda te da Šveđanke iz opasnih pregrađa odavno izigravaju muslimanke kako bi izbjegle zlostavljanja, dotle drugi smatraju da je Europa sama napravila dovoljno problema drugima, pa je sasvim u redu da Europljani počnu otplaćivati svoju kolektivnu karmu. Treći su pragmatični i smatraju da izbjeglica i imigranata ne bi ni bilo da ne postoji NATO i Amerika, četvrti smatraju da je najbolje odstraniti radikalne elemente iz imigrantskog korpusa i to deportacijom ili zatvorskim kaznama.

Sasvim razumljive reakcije na objavu dr. Franza.

Pa ipak najveći broj članova društvenih mreža, koji su se uključili u raspravu o ovom pitanju, su zaključili kako europske vlade čine malo ili nimalo kako bi se obračunali s ekstremistima i silovateljima iz muslimanskih zemalja.

Usput, napominjemo kako je Austrija zabranila nošenje burki, pokrivala za glavu i “mahrama” u vrtićima i školama kako se djeca ne bi dijelila po religijskoj osnovi. Roditelji koji ne ispoštuju tu odluku moraju platiti kaznu od 440 eura ili moraju odsužiti dva tjedna zatvorske kazne. Unatoč svemu Franz je bubnuo “rješenje” koje bi brojne curice i tinejdžerice doveo u gadne probleme. Napominjemo, kako 15,8% austrijske populacije pripada imigrantima te da su se svi imigranti primljeni prije 2015. uspješno asimilirali u austrijsko društvo, za razliku od onih koji su primljeni nakon 2015. Jedna četvrtina imigrantske populacije boravi u Beču, a u njemu je i najviši broj silovanja, prebijanja i zlostavljanja žena i djece od strane bivših daeša.

Franz bi također trebao shvatiti kako su imigranti manjina te da pokrivanje glave marama nije nikakvo rješenje već trljanje “soli na ranu” i pokazatelj da su političari obične budaletine bez imalo pameti.

Neka nam se bog smiluje s njima na vlasti.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Twitter up in arms after ex-Austrian MP says that girls wear headscarves to avoid migrant assaults

Sharia to follow? Ex-Austrian MP tells girls to wear headscarves to avoid migrant assaults