Pod povećalom MW-a

Teroristi daeša bježe iz Sirije obučeni kao žene – koje muškarčine

Autor: Ljubica Šaran

Nakon sloma Islamske države i “povlačenja” SAD-a iz operacije “demokratizacije” Sirije te “bacanja oka” na Venezuelu, “jadni i nevoljni” pripadnici ISIS-a su ostali na cjedilu bez materijalne i vojne pomoći te su počeli bježati iz nekadašnjeg kalifata glavom bez obzira. Neki su obrijali svoje brade i zaputili se u EU poput “pravih” imigranata, a drugi su bili u tolikoj žurbi da su zaboravili obrijati bradurine no navukli su na sebe burke i žensku odjeću kako bi se spasili.

Što se to dogodilo s ISIS-om kad se daeši oblače kao žene – jesu li svi teroristi kalifata postali rodno zbunjeni?

O usponu i padu Islamske države se gotovo sve zna. Zna se tko je stvorio, čemu je ta genocidna i sramotna tvorevina služila i koliko je ljudi zbog psihopatije propatilo na području Sirije i Iraka. Sirija je Sjedinjene Američke Države jako puno koštala, taj golemi “trošak” je Amerika odlučila namiriti u Venezueli koja ima najveće prirodne rezerve sirove nafte i plina na svijetu i treće najveće prirodne zalihe zlata. Američkom “demokratizacijom” Venezuele bi se dogodila ista stvar kao i s Irakom i Afganistanom, naime prirodni resursi tih nesretnih zemalja bi automatski postali američki.

Amerikanci su poznati po ostavljanju “prijatelja” na cjedilu kad postanu suvišni, dovoljno se sjetiti Saddama Husseina koji je bio CIA-in igrač i koji je na nagovor Amerike pokrenuo rat s Iranom, a za zasluge je dobio okupaciju zemlje i smaknuće u stilu divljeg zapada.

Teroristi daeša su jako brzo shvatili kako su prepušteni sami sebi i kako bez potpore Amera nemaju nikakve šanse. Kalifat je spao na jedno jedino selo na sjeveru Sirije i to će uskoro biti oslobođeno i vraćeno u okrilje Sirije. Jedino što je preostalo daešima je bijeg i spašavanje života, pa taman ako se bježanje mora “pretrpjeti” u ženskoj odjeći.

Daeši uhićeni u ženskoj obleki – može li biti gora sramota?

Psihopati koji su godinama mučili, prodavali u roblje, ubijali i sustavno silovali djevojčice i žene nemuslimanske vjere su spali na ženske dronjke i šminku koja je navodno trebala ublažiti njihove “atribute” kako bi obmanuli vojnu policiju i snage Sirijske arapske armije. Rezultati su tragi-komični.

Sve “ljepotan do ljepotana” teroristi daeša uhićeni u ženskom ruhu u pokušaju bijega.

Najgore od svega je što su u zadnjih par mjeseci čak i američki “miljenici” od Kurda počeli lov na daeše, za najnovije hvatanje rodno zbunjenih terorista su zaduženi upravo Kurdi. Naime vodstvo YPG-a lovi preostale “borce” Islamske države bez milosti. Neimenovani komandir YPG-a je izjavio sljedeće:

“Očekivali smo da bi se moglo tako što dogoditi, sve je to sada poprilično ludo, oni su zaista očajni i pokušavaju se uklopiti sa zbjegovima civila kako bi se spasili.”

Iz zadnjeg okupiranog područja pod upravom nekadašnjeg kalifata je u proteklih nekoliko tjedana pobjeglo preko 20.000 civila, daešima se to činilo kao savršena prilika za spašavanje u ženskoj obleki jer se žene ne traži da podignu hidžab i otkriju svoj identitet.

Sigurno se pitate, pa što ih je onda otkrilo?

Posebno “lijep” primjer terorista daeša koji je pokušao pobjeći iz Mosula “opituran” svim mogućim bojama šminke, obučen u žensku odjeću, no nekako je zaboravio obrijati bradu – koji peh.

Pogledate li “ljepotana” s gornje slike, jasno je da treba biti slijep kako bi netko pomislio da se radi o ženi. S druge strane “borci” nekadašnje Islamske države bježe sami bez djece, bez prtljage, te ne mogu imitirati ženske pokrete i držanje. Zapravo njihove maske su poprilično jadne i prozirne.

“Rodno zbunjeni” pripadnik daeša u pokušaju bijega.

Kako god bilo, vrijeme je da čudovišna tvorevina od kalifata netragom nestane, a uhićenim daešima “okićenima” ženskim ruhom nema veće sramote već da ih se tako raskrinka.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

ISIS fighters fleeing YPG in Syria – dressed as women

Daesh Fighters Dressing as Women to Avoid Capture by YPG in Syria – Reports

ISIS fighters dress as women with make up and padded bras in desperate bid to flee Mosul