Pod povećalom MW-a

Novi zakon u Francuskoj briše pojam majke i oca te uvodi oznake roditelj jedan i dva!

Autor: Ljubica Šaran

Kanada je prva u svijetu 2018. godine uvela pravilo o izbjegavanju riječi poput majke i oca jer su navodno rodno pristrane, a Francuska je kao prva europska zemlja ozakonila psihopatsku dehumanizaciju u vidu zabrane istih pretvarajući oca u “roditelja jedan”, a majku u “roditelja dva” ili obrnuto, kako se supružnici dogovore. Nehumani zakon će se najprije uvesti u škole, a nakon “probnog perioda” bi se “stoka” trebala dalje zakonski “utoriti” da zna jednom za svagda “gdje joj je mjesto”.

Uskoro će “majčin dan”, vjerojatno će mali Francuzi pisati poruke ljubavi koja započinje riječima “dragi roditelju jedan” ili “dragi roditelju dva”. Tužno.

Ludilo francuskog zakona o zabrani korištenja riječi otac i majka u školama je navodno trebalo poslužiti za eliminiranje “diskriminacije istospolnih roditelja” no kritičari iz svih domena društva su upozorili zakonodavce kako se najnovijim zakonom u potpunosti dehumanizira roditeljstvo koje tako postaje klasificirano bezličnim izrazom “roditelj 1” i “roditelj 2”.

Pažljivom promatraču je jasno da je riječ o još jednom psihopatskoj smicalici koja ponerizira društvo na najgori mogući način s kojim se uništavaju osnove tradicionalne obitelji, uslovljavajući pri tome najodvratniju značajku “kulturnog marksizma” (uljudbeni marksizam ili boljševizam) Frankfurtske škole koja je smatrala kako je “kultura glavni uzrok nejednakosti” te da vladavina većine treba postati vladavina navodno ugnjetavanih manjina.

Budući roditelj jedan ili dva.

Današnji ljevičari nemaju ama baš ništa s borbom protiv socijalne nepravde i nejednakosti, u stvari ljevičari su odavno poklekli pod teškom parazitozom ultra-progresivaca koji su, ako se malo prisjetimo povijesti, po prvi put, drmali nekom državom tijekom Weimarske republike, ubrzavajući dekadenciju tradicionalnog njemačkog društva i omogućavajući pri tome snažnu reakciju u vidu stvaranja nacističke stranke i Hitlerov dolazak na vlast. Molimo čitatelje da sami povuku paralele s današnjim društvom te da sami zaključe gdje će nas takove “rabote” odvesti.

Prostitutke u Berlinu tijekom 1929. su nudile različite posebne “programe” za svoju klijentelu od seksa s majkom i kćeri do seksa s mužem i ženom, bestijalnosti, seksa s transićima i slično. Do 30-tih godina Njemačka je postala “igralište” svih mogućih pervertita koji su ostatak populacije pokušavali uvjeriti da su njihove ideje “progresivne” te da je “stari svijet” zatucan i nazadan.

No, vratimo se natrag na francuski zakon o ukidanju uporabe riječi majka i otac u školama. Zakon je prošao bez većih problema u parlamentu, te je jedan od mjera za stvaranje takozvane “škole povjerenja” s kojom se između ostaloga uvjetuje i obvezatno pohađanje predškolske naobrazbe za djecu od tri godine starosti. Najnovija reforma školstva u Francuskoj je prepuna promjena i burnih reakcija, a najviše prašine je podigao prijedlog zakona s kojim bi svaka školska učionica trebala biti “ukrašena” francuskom i europskom zastavom pred kojom su djeca, poput američke djece, trebala polagati zakletvu. Ministar edukacije Jean-Michele Blanquer je tvrdio kako su takve mjere trebale omogućiti “nacionalnu koheziju”, no čini se da od toga nema ništa jer žuti prsluci i dalje žele micanje vlade “kralja” Marcona s pozicije, a šerijatski zakoni se i dalje šire predgrađima Pariza.

Europa je postala rodno zbunjena po nalogu globalista, a sve muškobanjaste riječi će se milom ili silom izbaciti iz uporabe, pa tko voli neka izvoli.

Francuska je pod Macronom poslušni “psić” globalista koji su nedavno uvjetovali prihvaćanje zakona u EU parlamentu s kojim se “čovječanstvo” pretvara u “ljude” jer “čovjek” zaudara na “muškarce”, a to nikako nije prihvatljivo za preko dvjesto najnovijih rodova koji žele svoje mjesto pod suncem.

Nevjerojatno je kako globalna psihopatska elita točno zna kako baciti “kost” gladnima i žednima, i koji ih “dugmići” dižu na zadnje noge. Egzistencijalna pitanja se zaboravljaju u tren oka, ako se u prvi plan stavlja smicalica rodne opredjeljenosti po “najmodernijim standardima”. Europski parlamentarci do sada nisu donijeli niti jedan normalni zakon, njihove rasprave su uvelike dosadne i predmijevajuće, no kad je riječ o daljnjoj dehumanizaciji Europljana, tada se “komande” prate do tančina. Dok pišemo ove retke europski parlamentarci uče najnovije obrasce komunikacije iz svojih “udžbenika” da ne bi slučajno koristili stare nazive prepune muškobanjastih riječi.

Kako su Francuzi reagirali na ukidanje riječi majka i otac u školama?

Nove generacije Francuza će se od tri godine indoktrinirati s nazivima roditelj jedan i dva i njima neće biti nimalo čudno što je iz javne uporabe nestao otac ili majka. No s “odumiranjem” bioloških roditelja nestaje i najglavnija jedinica društva. Na vama je da sami zaključite zašto se sve tradicionalne vrijednosti moraju zatrti i zbog čega majke i očevi mora nestati iz ovog užasavajućeg Novog vrlog svijeta u kojemu najgore prolaze oni koji govore istinu i koji se zgražaju nad društvom u kojima pijane matice zapovijedaju armijama trutova i radilica.

Neka nam je bog na pomoći, jer nema nam spasa.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

French schools to change ‘mother & father’ to ‘parent 1 and 2’ under new law

Schools in France to replace ‘mother and father’ with ‘parent 1 and 2’ under controversial same sex amendment

France’s flag mandate for schools fuels fury

‘Humanity not mankind’: EU Parliament urges MEPs to adopt ‘gender-neutral’ language