Pod povećalom MW-a

Belgijski nacisti iz Hitlerovog SS-a dobivaju njemačke mirovine mimo zakona

Autor: Ljubica Šaran

Iako je od kraja Drugog svjetskog rata prošlo više od 70 godina, preživjeli belgijski SS-ovci, koji su se tijekom 40-tih godina XX. vijeka zakleli Hitleru na vjernost pričinjavajući pri tome nebrojena zvjerstva, još uvijek dobivaju njemačku mirovnu u visini između 425 i 1.275 eura, dok preživjeli nesretnici iz njemačkih konc-logora dobivaju 50 eura mjesečne odštete. Logorašima se mizerna odšteta oporezuje dok su mirovine belgijskih nacista oslobođene poreza.

Kako je moguće da u jednoj “slobodarskoj i demokratskoj” Europi, pripadnici Hitlerovog SS-a još uvijek dobivaju mirovine od njemačke države? Odgovor bi trebali pronaći u ponerizaciji društva i vladavini psihopata.

Njemački porezni obveznici žive u “blaženom neznanju”, naime iz državne kase se još uvijek plaćaju goleme količine novca kvislinzima diljem svijeta koji su se zakleli Hitleru na vjernost. Dovoljno je spomenuti preživjele Frankove naciste iz zloglasne “Plave divizije” koja se borila na Istočnom frontu od 1941. do 1945. 41 preživjeli pripadnik “Plave divizije” je od njemačkog naroda dobio preko 100.000 eura, iako se takvo što ne bi trebalo događati jer su njemačke vlasti dužne isplaćivati samo ratnu odštetu zemljama i pojedincima koje su nacisti mučili, uništavali i porobljavali.

Nasmijani SS čuvari Auschwitza uživaju u slobodnom vremenu. Nakon ubijanja, mučenja, izgladnjivanja logoraša se trebalo malčice “opustiti”. Ova fotografija je pokazatelj kolektivne psihopatije u redovima SS-a. Pripadnici belgijskog Waffen SS-a su također služili kao čuvari konc-logora.

Da stvar bude gora, nedavno je otkriveno kako u Belgiji – centru “europske demokracije” živi 27 preživjelih pripadnika elitne nacističke postrojbe SS-a koji uredno primaju “vojnu mirovinu” koju im je Adolf Hitler ostavio u “amanet”. Moderna Njemačka država iz nekog razloga nije prekinula s Hitlerovim obvezama iako za to nema legalne osnove. Zbog toga belgijski nacisti koji su počinjavali svekolika zvjerstva, od ubijanja “neljudi” poput Roma, Slavena i Židova do “čuvanja” logoraša u konc-logorima, danas dobivaju od Njemačke do 1.275 eura na mjesec, a te “veteranske mirovine” su oslobođene poreza.

Pripadnik SS-a ismijava Židova i brije mu bradu prije deportacije u konc-logor. Belgijski SS je između ostaloga izigravao čuvare konc-logora, te je radio na “konačnom rješenju” čišćenja Roma, Židova i drugih “neljudi” iz zapadne Europe. Unatoč tome, belgijski pripadnici SS desetljećima dobivaju “naknadu za lojalnost” Hitleru od moderne Njemačke države.

Od 1949. do danas iz njemačkog državnog proračuna su odvajane mirovine za 38.000 Belgijanaca koji su se zakleli Hitleru na vjernost i koji su zbog toga automatski dobili državljanstvo nacističke Njemačke. “Naknadu za lojalnost” danas dobivaju i udovice belgijskih nacista i njihova djeca, a veličina naknade ovisi o vojnom stažu, točnije koliko je neki belgijski nacista proveo u uniformi Waffen SS-a tijekom rata, te gdje je obavljao svoj “sveti” zadatak.

Masakr u Kragujevcu je jedan od najgorih prikaza nacističke brutalnosti, među 5000 nevinih ljudi se nalaze i đaci petog razreda koji su starije osobe pokušale sakriti svojim tijelima. Svi preživjeli su naknadno dokrajčeni metkom u glavu. Ovaj zločin su napravili pripadnici elitnih vojnih jedinica – zloglasni SS, isti oni koji još uvijek dobivaju mirovine od Njemačke države.

Podsjećamo čitatelje kako su pripadnici SS-a bili dobrovoljci, te da nije svatko mogao ući u tu “elitnu” nacističku postrojbu. Hitler je smatrao kako pripadnik SS-a mora biti tipični arijevac, sa što manje neljudske krvi, a svi SS-ovi dobrovoljci su prolazili kroz rigoroznu obuku i indoktrinaciju koja im je “objašnjavala” zašto su arijevci “master” rasa i zašto “neljudi” moraju nestati. Uniforme za SS i Gestapo je dizajnirao Hugo Boss, s namjerom da utjeruju strah u kosti neljudi, zbog toga su spomenute uniforme crne, a “urešavaju” ih lubanje s prekriženim bedrenim kostima.

Princ Edward od Britanije u mimohodu SS trupa koje su se posložile njemu u čast. SS trupe su predstavljale “najčistije i najbolje” od arijske rase i nacističke indoktrinacije.

Da cijela stvar smrdi od “glave” u zadnjih 70 godina se najbolje može vidjeti na primjeru odštete belgijskim logorašima koji od Njemačke države dobivaju “čak” 50 eura mjesečno na koje moraju plaćati porez. Drugim riječima, ponerizirano društvo nagrađuje zločince dok se žrtve psihopatskih diktaura ismijavaju – prešućivanjem, osim naravno ako nije riječ o žrtvama Holokausta. Ne, autorica ovog članka nije antisemit, već jednostavno upućuje na poštovanje činjenica, iako su Židovi strahovito propatili zbog nacističkih i fašističkih krvnika, ne smijemo zaboraviti kako je od 60 milijuna žrtava Drugog svjetskog rata gotovo 28 milijuna otpadalo na Slavene. Ondašnja Jugoslavija je izgubila jednu desetinu populacije zahvaljujući tome što su nacisti smatrali da su Romi, Slaveni i Židovi “neljudi” te da većinu Slavena treba eksterminirati dok manjinu treba “uškopit” i pretvoriti u roblje, te da “očišćeno” slavensko područje postaje novi “Lebensraum” za vladajuću njemački rasu.

Logoraši u konc-logoru Mathausen Gusen za vrijeme nacističke Njemačke. Belgijski SS-ovci su “pazili” i na ove logoraše.

No vratimo se mi na problem “belgijskih umirovljenika” s Hitlerovim mirovinama, naime nakon što je na površinu isplivala strahovita tajna, koja se krila kao zmija noge, njemački veleposlanik u Belgiji nije mogao dati odgovor kako se takvo što moglo događati desetljećima te se, naravno, branio šutnjom. Belgijske vlasti su također “zapjenile” jer su im njemačke vlasti “zaboravile” podnijeti imena i adrese umirovljenika s Hitlerovim mirovinama, a belgijski parlamentarci su automatski tražili prestanak nagrađivanja nacista te obavješćivanje njemačke javnosti gdje i kako se troši novac poreznih obveznika.

U zajedničkoj izjavi belgijskih parlamentaraca, naređuje se vladi da diplomatskim mjerama najurgentnije prekine tu sramotu.

Parlamentarac Jon Inarrtu je zaključio da se njemačka vlada osramotila jer plaća nacističke kolaboratore diljem EU iako je sve to protivno europskim zakonima te da sa svakim isplaćenim eurom, koji dospiju u ruke SS-ovaca i drugih kvislinga, pljuje po žrtvama Drugog svjetskog rata te da umanjuje sve one koji su prošli kroz golgotu fašizma.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Belgian Nazi collaborators still receive pensions for ‘loyalty’ to Hitler – media

Ex-SS Belgian Collaborators Still Receive Pensions From Hitler Decree – Reports

Belgian lawmakers want an end to German pensions for Nazi collaborators