Pod povećalom MW-a

5G TEHNOLOGIJA: Samo boležljiva i stalno nadzirana stoka se može tolerirati!

Autor: Ljubica Šaran

Ovo je jedan od najvažnijih članaka koje je MW do sada objavio. Pišemo ga s nadom da će informacije omogućiti pravilnu reakciju na 5G tehnologiju i njenu zabranu.

Bez previše pompe u “lijepoj našoj” je pokrenut pilot program 5G tehnologije, sa super brzim mobilnim internetom koji otvara mogućnosti nalik sci-fi gadgetima iz serijala Zvjezdanih staza – tako barem tvrde tvorci ove tehnologije. Mame neće više morati njuškati pelene svoje djece da otkriju je li se dijete pokakalo, pelene će imati čipirane senzore, zaboravljivi starci više neće morati misliti kad im je vrijeme da popiju lijekove, čipirane pilule u njihovom trbuhu će im signalizirati na mobitelima kad je vrijeme za “likarije”. Reklo bi se da nam budućnost zbog 5G tehnologije donosi samo “med i mlijeko”. No, zapravo stvarnost je potpuno drugačija, ova horor izmišljotina se zasniva na istim principima kao i najnovija američka oružja za kontrolu masa i suzbijanje nemira, a elektromagnetske frekvencije koje koristi 5G su sve osim sigurne, točnije zbog nje ćemo imati eksploziju najgorih terminalnih bolesti i  preranih smrti.

Zašto pišemo budalaštine o 5G – nadležni nikada ne bi odobrili nešto što je štetno za ljude zar ne?

Počnimo sa studijama koje jasno ukazuju što je 5G tehnologija i koliko je opasna.

U studiji koju je objavio SB Wire od Environmental Health Trust po nazivom: The Internet of Things Poses Human Health Risks: Scientists Question the Safety of Untested 5G Technology at International Conference ili “Najnoviji internet predstavlja opasnost po ljudsko zdravlje: znanstvenici se pitaju o sigurnosti  netestirane 5G tehnologije na internacionalnoj konferenciji, stoji sljedeće:

Izraelske znanstvene studije su otkrile kako su elektromagnetske frekvencije koje se koriste u oružjima za kontrolu masa jednake elektromagnetskim frekvencijama za 5G mrežu, a koja bi u skoroj budućnosti trebala povezati više od 50 milijardi raznoraznih uređaja. Trenutačna istraživanja o milimetarskim i submilimetarskim EM valovima pokazuju kako oni direktno utječu na ljudsku kožu, poimenice na rad žljezda znojnica.  Dr. Ben-Ishai s Izraelskog sveučilišta za fiziku je nedavno otkrio kako ljudske žljezde znojnice djeluju poput mreže spiralnih antena kada dođu u doticaj sa zračenjem 5G tehnologije, te zaključuje kako se ista tehnologija nikako ne smije koristiti prije nego li se naprave ozbiljne znanstvene studije o dugotrajnom učinku 5G na ljudsko zdravlje.

Kratko objašnjenje:

Današnji bežićni internet i wi-fi se bazira na valnim razinama do pet (GHz) Giga-Hertza, za razliku od 4G tehnologije 5G tehnologija će se koristiti rasponom od 6GHz do 100 GHz pa čak i viših frekvencija, koristeći pri tome milimetarske i submilimetarske valove kako bi se omogućio veliki prijenos podataka u što kraćem vremenskom roku. Drugim riječima najnovija tehnologija zalazi u područja više od mikrovalova koji su se do sada koristili.

Američki 5G osim osnovnih velikih telekomunikacijskih tornjeva, koristi nebrojene male tornjeve među domovima, u okrilju škola, vrtića i drugih ustanova kako bi se prekrilo kompletno nastanjeno područje SAD-a.

Laboratorija Penn State sveučilišta je objavila zbir studija pod nazivom A Narrative Summary and Independent Assesment of the Active Denial System ili Narativni sažetak neovisne procjene sustava aktivnog poricanja, u kojem se opisuju dugogodišnjia istraživanja i uspjesi u stvaranju američkih, kineskih i ruskih elektromagnestkih oružja za kontrolu masa koja induciraju neprijatan osjećaj gorenja kože kod velikog broja meta. Američka vojska koristi milimetarske valove u topovima za raspršavanje rulje a takovo oružje se naziva Active Denial Systems – Sustav aktivnog poricanja. Dr. Ben-Ishai objašnjava kako se mete osjećaju kada ih udari milimetarski valni snop:

“Ako ste imali nesreću da vas takovo oružje pogodi, tada ćete imati osjećaj da vam je netko zapalio tijelo, da gorite.”

Američka vojska se pohvalila svojim (5G) oružjem:

“Svi oni koje pogodi snop našeg oružja imaju trenutačnu želju pobjeći s mjesta na kojem se nalaze, sve dok su u snopu oružja meta će željeti pobjeći.”

Dr. Ellis Evans je još 2016 pisala o 5G uz naziv: Zračenje 5G telekomunikacija i perfektno oruđe za masovnu modifikaciju valova ljudskog mozga sa stravičnim zaključcima:

“Mikrovalne frkevencije u rasponu od 1GHz do 5GHz-a koje koristimo zadnjih dvadesetak godina su ponukale znanstvenike da naprave na tisuće provjerenih medicinskih i epidemioloških znanstvenih studija koje su ukazale na raznorazne negativne učinke ove tehnologije, a naročito u domeni wi-fija.

Korištenjem puno viših frekvencija od 6GHz-a do 100GHz-a dodatno sažimamo vremenski okvir u kojem će se pojava raka i drugi biološki učinci sve češće pojavljivati među populacijom. Visoke frekvencije signala 5G ne nose dobre vijesti za ljudski rod naročito ako uzmemo u obzir na kakav negativan način ta tehnologija utječe na funkcioniranje ljudske DNK.”

International Appeal to Stop 5G on Earth and in Space ili Internacionalna zamolba o stopiranju 5G tehnologije na planeti i u svemiru je podastrla zaključke stotina znanstvenih studija u kojima se otkrivaju alarmantni učinci elektromagnetskog zračenja ili “tehnološkog EM smoga” na ljudska bića. Umjetno stvorena elektromagnetska zračenja devastiraju ljudsko zdravlje i imaju poguban utjecaj na ljudske intelektualne sposobnosti. U sklopu iste zamolbe su čak 43 znanstvene studije koje su iznijele potrebu za smanjenjem EM radijacije, no mediji su takove činjenice prešutjeli i ignorirali.

Sama radijacija mobilnih telefona ima negativan učinak na ljudsko zdravlje, na slici vidimo koliko je ozračena glava čovjeka nakon 15 minuta korištenja običnog mobitela 4G tehnologije. Zračenje 5G tehnologije je 10 puta veće od 4G tehnologije.

Sigurno se pitate zbog čega bi se ljudi bunili na 5G tehnologiju u svemiru i zašto bi ona nama smetala. Odgovor je jednostavan. Naime kako bi se planeta u potpunosti prekrila s 5G mrežom, točnije da od nje nitko ne može pobjeći, potrebno je postaviti 20.000 geo stacioniranih satelita koji će nas 24 sata na dan, sedam dana u tjednu obasipati koncentriranim milimetarskim i submilimetarskim snopom elektromagnetskog zračenja. Psihopati na vlasti će takove planove obistiniti u nekoliko narednih godina, a Američka agencija za internet i telekomunikacije je dala zeleno svjetlo kompaniji SpaceX za izvršavanje iste operacije 29.03.2018.

Podsjećamo čitatelje kako je nivo elektromagnetskog smoga barem 18 kvintiljuna puta veći od prirodne razine. Kvintilijun je 10 s 18 nula. Zbog ove činjenice je nedavno 237 znanstvenika stručnjaka na polju elektromagnetske radijacije potpisalo međunarodnu zamolbu UN-u i Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji o stopiranju 5G tehnologije jer će ona povećati i onako užasavajuću razinu EM radijacije za dodatnih 18 puta. Znanstvenici su upozorili da će se zbog 5G tehnologije povećati zdravstveni problemi u razvoju fetusa, a pojava bolesti i raznoraznih poremećaja će se mnogostruko učestaliti među djecom i mladima.

Rijetki su političari koji su shvatili o kakvoj je opasnosti riječ. Američki senator Patrick Colbeck je svjedočio u parlamentu kako bi objasnio svojim kolegama o opasnostima najnovije tehnologije:

“Upamtite 5G tehnologija je 10 brža od 4G tehnologije, no uz strahovitu cijenu jer će u SAD-u djelovati u razini od 24 do 90 GHz-a. Kako bi se omogućila takova brzina djelovanja biti će potrebno zasijati mrežu tornjeva za 5G tehnologiju, točnije na svakih 10-tak domova će dolaziti po jedan mali 5G toranj. Takva mreža iziskuje puno veću gustinu što znači da će nas na svakom koraku zračiti energetski EM snop velike jakosti.”

Profesor biokemije dr. Martin L. Pal sa Sveučilišta Washington je jednostavno zaključio:

“5G tehnologija je najgluplja ideja u povijesti svijeta.”

Da je isti profesor u pravu, možemo vidjeti u znastvenom radu objavljenom u Journal of Chemical Neuroanatomy pod imenom: Microwave frequency electromagnetic fields (EMFs) produce widespread neuropsychiatric effects including depression ili Elektromagnetska polja mikrovalnih frekvencija (EMFs) uzrokuju naširoko rasprostranjenje neuropsihijatrijskih učinaka, uključujući i depresiju.

U istraživanju sveučilišta Utah se vidi kako zračenje mobitela penetrira u ljudsku glavu, najgore prolaze djeca. Zamislite kako će biti s 5G koja zrači 10 puta više od današnje 4G tehnologije?

Profesor Pall koji je zaključio kako je 5G tehnologija najgluplja ideja u povijesti svijeta, nije bubao gluposti, naime on je prije takve izjave učinio ono što bi trebao napraviti svaki pošteni znanstvenik – napravio je domaću zadaću u vidu iscrpne znanstvene studije pod nazivom: 5G: Great risk for EU, U.S. and International Health! Compelling Evidence for Eight Distinct Types of Great Harm Caused by Electromagnetic Field(EMF) Exposures and the Mechanism that Causes Them ili 5G: Golemi rizik za zdravlje u EU i SAD-u! Uvjerljivi dokazi osam vrsta velike štetnosti uzrokovane izloženjem elektromagnetskim poljima (EMF) i mehanizmi s kojima nastaju.

Na samome početku studije stoji rečenica:

“Postavljanje desetaka milijuna 5G antena bez jednog jedinog biološkog ispitivanja o rizicima i sigurnosti je suludo, glupo i opasno.”

Stanimo malo da nam ta informacija slegne. Svima onima koji će emocionalno i službeno braniti novu tehnologiju, te koji će nas prozivati da pišemo gluposti koje nemaju veze s činjenicama kako bismo privukli više čitatelja i kako bismo uznemiravali javnost stvarajući pri tome pomutnju (kako su nas optužili na jednoj nacionalnoj TV), molimo da dobro pročitaju sve navedene studije te da s posebnom pažnjom, polako i s razumijevanjem pročitaju studiju o 5G. Ako nas i nakon toga budu prozivali za obmanjivanje javnosti, tada nam je jasno da takovi “profesionalci” činjenice zamjenjuju s lovom, koju mi na koncu konca zarađujemo teškim radom van MW-a i ne miješamo novac s radom bloga.

Dr. Marin Blank sa sveučilišta Columbia je podržao žalbu o korištenjiu 5G tehnologije upućenu UN-u sa stotinama svojih kolega celularne bio-fizike kada je shvatio o kolikoj i kakvoj razini zračenja se radi:

“Stvorili smo nešto što nam šteti, na žalost takva tehnologija se nakon svega otela kontroli. Prije negoli je Edison stvorio prvu električnu žarulju na planeti gotovo i nije bilo umjetnog elektromagnetskog zračenja. Danas je stvar mnogostruko gora jer je zračenje toliko da ima nepovratan negativan učinak na naše zdravlje, a bit će još gore jer će 5G radijacija dodatno pogoršati stvar. Jednostavno rečeno, oni koji su smislili takvu tehnologiju uništavaju svaku živu stanicu u našem tijelu ubijajući pri tome mnoge od nas prije vremena.”

Iako je 5G tehnologija još u povojima, već se može vidjeti koliko je užasavajuća i opasna.

Sredinom veljače 2019. vatrogasci iz jedne postaje u Los Angelesu su se počeli ispoljavati neurološke poremećaje nakon što je na krov njihove vatrogasne postaje postavljen telekomunikacijski toranj.

Slična stvar se dogodila u jednoj kalifornijskoj školi u čijem je dvorištu postavljen telekomunikacijski toranj, u kratkom vremenu četvero đaka i dvoje učitelja je dobilo rak, a mnogu djecu su roditelji ispisali iz škole od straha po njihovo zdravlje.

Oba tornja su 4G, zamislite što će biti kad se oko nas posiju 5G tornjevi?

Za dr. Sharon Goldberg takove stravične vijesti nisu novina, ona je u senatskom saslušanju izrekla sljedeće:

“Bežično zračenje ima negativne biološke efekte. Točka! Ovo više nije predmet debata naročito ako pogledate sve te silne znanstvene radove objavljene na PubMed i u znanstvenoj literaturi. Takovi efekti se mogu vidjeti u svim oblicima života, biljkama, životinjama, insektima, mikrobima i ljudima za koje imamo dovoljno dokaza koji upućuju da ono stvara rak. Tu se više nemamo što pitati o štetnosti takove tehnologije. Imamo dokaze da ona uništava našu DNK, da pospješuje kardiomiopatiju, koja je prethodnik kongestivnog zatajenja srca, a tu su i neoborivi neuropsihijatrijski učinci.”

Iako bismo mogli pisati unedogled o znanstvenim studijama po pitanju 5G i rizicima koje ona predstavlja smatramo da su navedene informacije dovoljne “da poludimo” od jada i bijesa što nam žele naturiti bez ikakvih mjera opreza. Jasno nam je da najvjerojatnije nećemo moći zaustaviti htjenja psihopatske vrhuške koja i onako pokušava upravljati svim domenima ljudskog života, no mi smo svoje učinili, ponudili smo informacije, činjenice koje ne možemo zanemariti.

Međunarodni zakoni nam garantiraju pravo na zdrav i primjeren život, iako su zakoni na našoj strani, njih izvršavaju oni koji nemaju nimalo interesa u našem zdravlju i dobrostanju. Ljudi su za njih stoka, običan resurs koji se treba iskorištavati, trovati, uništavati sve dok ne crkne, i sve to treba dobro naplatiti uz tvrdnju kako nam se omogućava bolje i sigurnije sutra.

5G tehnologija je savršen primjer psihopatske splačine.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Beware 5G technology

5G networks will use the same frequencies as pain-inflicting crowd control weapons

5G wifi: A global health catastrophe in the making

5G technology is the “stupidest idea in the history of the world” says Washington State science prof

Martin Pall’s book on 5G is available online

Video: 5G Is War on Humanity. Towards An Unspoken Global Health Catastrophe? Claire Edwards

Los Angeles firefighters report neurological damage after cell tower installation near their station

4 Children & 2 Teachers Diagnosed With Cancer: Parents Blame The Cell Tower On Campus

Veteran MD Sharon Goldberg Drops Bombshell At Michigan’s 5G Small Cell Tower Legislation Hearing

‘A global catastrophe’: Radiation activist warns that 5G networks are ‘massive health experiment’

20,000 Satellites for 5G to be Launched Sending Focused Beams of Intense Microwave Radiation Over Entire Earth

Why We Must Stop the 5G Network

UN Staff Member: 5G Is War on Humanity

5G – THE HARMFUL EFFECTS OF A NEW TECHNOLOGY

Michigan senator testifies about the health risks of cell phones, WiFi routers, and smart meters

20,000 satellites for 5G to be launched sending focused beams of intense microwave radiation over entire earth

An Emergency Appeal to the World’s Governments by Scientists, Doctors, Environmental Organizations and Others