PONERIZACIJA DRUŠTVA

Nerođene bebe su paraziti usporedivi s rakom – zaključak predavanja američkog profesora

Autor: Ljubica Šaran

Kalifornijski profesor je tijekom predavanja o “evoluciji ljudskih oboljenja” studentima medicine prikazao prezentaciju u kojoj je nerođene bebe nazvao “legitimnim parazitima usporedivim s rakom” koji brzo rastu i “napadaju majku”. Neposredno nakon predavanja na društvenim mrežama su osvanule ozbiljne kritike na takvo “znanstveno” stanovište, a najbrojniji su bili oni koji su zaključili kako se politika i osobna mišljenja nikako ne smiju miješati s edukacijom i znanošću.

Koliko je naša moderna edukacija zasićena psihopatijom najbolje pokazuje primjer profesora na uglednom medicinskom fakultetu koji nerođene bebe smatra parazitima i rakom te svoja bolesna stanovišta širi na predavanjima za prediplomske studente.

Profesor Pascal Gagneux na Medicinskom fakultetu San Diego predaje prediplomskim studentima epidemiologiju s naglaskom evolucije bolesti od ranih primata do modernog čovjeka. Takva tematika je dio programa koje prate sve visoke medicinske edukacijske ustanove diljem svijeta, pa ipak Gagneux je prekrdačio kada je svoja politička stanovišta pomiješao s nastavnim programom.

Nakon prezentacije na Medicinskom fakultetu San Diego društvene mreže su uzavrele s komentarima.

Naime, dotični je profesor prikazao kompjutersku prezentaciju u kojoj je sasvim vidljivo kakvo je njegovo osobno stanovište o nerođenim bebama. U dijelu prezentacije pod nazivom “paralele između fetusa i raka” stoji sljedeće:

“Fetus je legitimni parazit koji brzo raste, napada (majku), manipulira majčinim imunitetom, te joj oblikuje krvne žile. Rak prekida zabavu!! Brzo raste, napada (domaćina), manipulira imunitetom, oblikuje krvne žile.

Vjerojatno nikada ne bi saznali što na Medicinskom fakultetu San Diega uče budući liječnici da dio slajda nije fotografirao jedan od studenata koji ga je proslijedio svom prijatelju Dylanu Griswoldu. On je fotografiju objavio na Twitteru uz poruku:

“Ovo nije šala, prijatelj mi je upravo poslao fotografiju slajda s tečaja više biologije. Bez riječi sam. Sami si dodajte opis.”

Inače Griswold je student svjetski glasovitog Medicinskog fakulteta Stanford, te se s pravom zgrozio što uče njegove kalifornijske kolege.

Osnivačica i aktivistica Live Actiona Lisa Rose je prva reagirala na dio edukacije budućih liječnika uz sljedeću objavu:

“Svako zvjerstvo koje se kosi s ljudskim pravima počinje s dehumanizacijom, zbog čega oni koji imaju moć odbijaju priznati prava drugima. Kalifornijsko državno sveučilište UČI studente kako je nemoćno dijete u maternici poput “raka”, “parazit” koji “napada”.

Naravno u obranu profesora su stale i neke internetske tiskovine poput Campus Reform u kojoj stoji objašnjenje da je prezentacija navodno trebala poslužiti za pokušaj objašnjenja tendencije razvitka raka kod ljudi i primata.

Prof. dr. Gagneux je svoje studente počastio predavanjem u kojemu nerođene bebe naziva parazitima nalik raku.

Profesor Pascal Gagneux je isprva smatrao kako ne treba davati dodatna objašnjenja laicima o svojim stanovištima, a kamoli o predavanju no nakon insistiranja novinara Breitbarta oglasio se sljedećom izjavom:

Ovo je slajd iz “Evolution of Human Disease“, preddiplomskog tečaja antropologije na Sveučilištu San Diego. To je iz predavanja o raku iz evolucijske perspektive. Slajd ukazuje da su sisavci posebno skloni invazivnim karcinomima, djelomično zato što su sisavci razvili sposobnost ugošćavanja fetusa i placente.

Kao i sve druge stanice u našem tijelu, stanice raka se spuštaju iz fetalnih stanica i dijele isti genom. To znači da stanice raka mogu koristiti iste genetske i molekularne mehanizme koje fetus koristi za rast, preživljavanje i izbjegavanje ljudskog imunološkog sustava.

Fetus dijeli samo polovicu svog genoma s majkom, što otvara mogućnost sukoba, imunološki i nutritivno. Stoga, fetus zahtijeva neuobičajenu imunološku toleranciju od strane majke i može pokušati dobiti više sredstava nego što je optimalno za majku.

Slajd predstavlja zajedničke, široko prihvaćene znanstvene koncepte i ni na koji način ne predstavlja političku izjavu.

Vjerojatno će neki čitatelji pomisliti, kako je dotični profesor i njemu bliske kolege možda u pravu, no zapravo u njegovoj tvrdnji nema uporišta. Naime, fetus (laički nerođena beba) će liječiti majku u slučaju da je njeno zdravlje ugroženo, na primjer ako majka ima bolesno srce, fetus će svojim matičnim stanicama oporaviti majčino srce, u stvari nerođena beba će liječiti majčine stanice gdje god je potrebno, taj nevjerojatni proces se naziva mikrokimerizam i o njemu su objavljene brojne studije, a mi smo o tome pisali u članku pod nazivom:

Fetus može spasiti majčin život

S druge strane, parazit iscrpljuje i okupira domaćina na sve moguće načine i zauzvrat ništa ne daje. O parazitozama je napisano “na tone” studija i sve imaju zajednički zaključak – paraziti će, u slučaju da se ne liječe uništiti tijelo domaćina, no prije toga će pokušati pronaći nove domaćine, po mogućnosti što više njih. Sasvim je jasno da se nerođene bebe tako ne ponašaju.

Apologetična izjava dotičnog profesora samo ukazuje kako je naše društvo duboko ponerizirano, a poglavito zapadnjački orijentirane “demokracije” i predstavnici iz svijeta politike, religije, zabave i znanosti. S jedne strane imamo ultra-konzervativce koji donose psihopatske zakone poput onoga s kojima je dozvoljeno silovateljima tužiti žrtve silovanja za abortus, ili pak parlamentarne izjave s kojima se silovanje i incest objašnjavaju s “božjom voljom”, a na drugoj strani imamo psihopatske ultra-progresivce koji guraju svoje dehumanizacijske planove poput izjednačavanja pedofilije sa “seksualnom orijentacijom” i nametanja hormonskih terapija za promjenu spola za djecu staru tek tri godine. Sjedinjene Države najviše prednjače u djelovanju dvije ekstremne struje, primjer profesora ukazuje kako su ultra-progresivci definitivno prošli granicu bez povratka te da su se u nebulozama, psihopatskim stanovištima i nenormalnom indoktriniranju javnosti poprilično približili, a možda čak i izjednačili. Čini se kako ultra-konzervativci polako ali sigurno gube uporište u američkom društvu, dok ekstremi s druge strane spektra polako ali sigurno zauzimaju sve važnije položaje u društvu te ga oblikuju po svojim jednako bolesnim naumima.

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

Baby’s Cells Can Manipulate Mom’s Body for Decades

Male Microchimerism in the Human Female Brain

Fetal Cells Traffic to Injured Maternal Myocardium and Undergo Cardiac Differentiation

Fetomaternal Microchimerism Is Associated with Better Outcome in Haploidentical Hematopoietic Stem Cell Transplantation

Fetal cells influence mom’s health during pregnancy — and long after

How A Baby Is Not A Parasite: A Guide For Idiots

Babies, not parasites: new study reveals how pregnancy can help fight heart disease

UC San Diego Professor Compares Unborn Children to Cancer

Professor calls unborn babies ‘legitimate parasite,’ compares them to cancer

Professor calls unborn babies ‘legitimate parasite,’ compares them to real cancer

COLLEGE BIOLOGY COURSE COMPARES FETUS TO CANCER, ‘PARASITE’

California professor slammed for calling fetus ‘legitimate parasite’ during lecture on cancer