U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Cjepivo protiv gripe sadrži 25.000 puta više žive od dozvoljene granice u vodi

Autor: Ljubica Šaran

Živa je toksična i kancerogena, kako za životinje tako za ljude, no unatoč tome obilato se dodaje u cjepiva, sva cjepiva. Najveća koncentracija žive se dodaje u cjepiva protiv gripe koju primaju rizične skupine poput starijih osoba i osoba s oslabljenim imunitetom. Navodno bi im cjepivo protiv gripe trebalo pomoći u održavanju zdravlja, pa ipak, struka nekako zaboravlja da isti imaju 25 tisuća puta više žive od maksimalne dozvoljene granice u pitkoj vodi. Naše pitanje je sljedeće: zašto je voda sa živom zabranjena za piće, no zakonom je obvezatno i preporučljivo ubrizgavati živu u ljude i djecu?

Vodu sa živom ne smijemo piti jer je otrovna no živa nam se smije uštrcavati u tijelo i to u puno većoj količini, a sve to je regulirano zakonom, ako odbiješ trovanje vlasti će te kazniti.

Tijekom ispitivanja sadržaja cjepiva Natural News Forensic Food Lab iliti Forenzička laboratorija Natural Newsa je otkrila poražavajuće činjenice o količini teških metala u istima. Naime godinama protivnici cijepljena tvrde kako velika farmaceutska mafija uništava ljude, a poglavito djecu s toksičnim koktelom mutiranih virusa i teških metala (živa i aluminij), no nitko do Natural Newsa do sada nije napravio laboratorijsku provjeru kako bi znali stvarne sastojke cjepiva i njihove omjere.

Interesantno je napomenuti kako Svjetska zdravstvena organizacija, odgovarajuća međunarodna trgovinska i legislacijska tijela insistiraju na ispisivanju deklaracije na svim prehrambenim proizvodima za ljudsku i životinjsku oralnu upotrebu, no cjepiva ne moraju sadržavati takve deklaracije, čak što više većina proizvođača izbjegavaju “u velikom luku” izvijestiti struku i krajnje korisnike što se nalazi u cjepivnom koktelu. Čak što više, mnoge države insistiraju na obvezatnom cijepljenju djece, pomoraca, medicinskih radnika, u stvari svih onih koji se smatraju “rizičnim grupama” što zbog uzrasta, što zbog posla. Drugim riječima, naša se prava bezočno ruše, em nismo sigurni što nam ubrizgavaju u tijelo, em nam ne daju pravo na izbor, a ako se ne daj bože usprotivimo “obvezatnom cijepljenju” država nas ima pravo kazniti, pa čak iako su djeca u pitanju, oduzeti djecu.

Tko je kriv za uništenje imunološkog zavoda? I kome se to isplatilo?

Podsjećamo čitatelje kako je sasvim “slučajno” upropašten Hrvatski imunološki zavod te je naše zdravstvo preplavljeno uglavnom medicinskim škartom, na veliko zadovoljstvo potplaćenih idiota koji smatraju da će novac od “lobiranja” ponijeti sa sobom u grob. Takvi su krivi što će naša nacija netragom nestati, dijelom zbog osiromašavanja države, dijelom zbog uništenja i rasprodaje svih njenih resursa, a najvećim dijelom jer ćemo ostati bez svoje budućnosti – djece, kako zbog iseljavanja, tako zbog cjepiva i drugih modernih psihopatskih užasa.

Živa je teški metal, otrovna je i kancerogena, pa ipak u golemim koncentracijama se nalazi u cjepivima.

Kao što smo već naveli koristimo američku i britansku škart robu, recimo od jednog od najvećih farmakoloških zlotvora na svijetu, kompaniju koja je samo u jednom jedinom sudskom procesu 2011. morala isplatiti nevjerojatnih tri milijarde dolara odštete zbog lažnih informacija i marketinga vezanog za njihov „lijek“ protiv dijabetesa pod nazivom Avandia, naravno riječ je britanskom divu Glaxo Smith Kline (GSK) i njegovom cjepivu protiv gripe Flulaval koji u sebi sadrži strahovitih 51 pmm (dijelova na milijun) žive što je 25.000 više od odobrenog zdravstvenog maksimuma za pitku vodu koju je odredila EPA ili ti Američka agencija za očuvanje okoliša koju bez ikakve zadrške možemo nazvati najjačom nacionalnom ekološkom agencijom na svijetu i koju kopiraju gotovo sve zemlje u svijetu.

Natural News je do tih podataka došao najmodernijim testovima za verifikaciju količine žive u različitim tekućinama, te je test ponovljen nekoliko puta kako bi se izbjegla eventualna greška. Nalazi su toliko šokantni da zapravo ne znamo kako bismo mogli dočarati užas koji nas je zatekao s objavom dotičnog laboratorijskog nalaska. Možda je najbolje da damo neke usporedbe kako biste sami mogli zaključiti o čemu je riječ. Količina žive u GSK-ovom cjepivu je 100 puta veća od količine žive pronađene u ribi točnije u bilo kojem živom biću, osim naravno čovjeka u koje se ubrizgava.

Udio različitih kemikalija u GSK-ovom cjepivu protiv gripe je sljedeći:

GSK (serija #9H2GX):

Aluminij: 0.4 ppm
Arsen: 0
Kadmij: 0
Olovo: 0
Živa: 51 ppm.

Dakle osim poražavajuće količine toksične i kancerogene žive tu je 0,4 ppm jednako opasnog aluminija. Očigledno je da zlotvorima koji ovako što stvaraju živa nije dovoljno efektna te u cjepiva stavljaju i aluminij.

Smatramo da je ovo tema od iznimne važnosti za sve ljude te da je informiranje javnosti najvažnija stavka u otkrivanju laži vezanih za “dobrobit cjepiva”, želite li saznati više o ovoj temi molimo vas da pročitate sljedeće članke:

Strava i horor cjepiva

Opasnosti cjepiva protiv gripe: studije dokazuju da pridonose spontanim pobačajima i rađanju mrtvorođenčadi

Koliko su cjepiva opasna po djecu?

Cjepiva su loša za vas

Sva su cjepiva kontaminirana!

PRIZNANJE ZNANSTVENIKA: cjepiva uzročnik prvotne epidemije AIDS-a u kombinaciji s leukemijom i rakom

Efikasnost ovogodišnjih cjepiva protiv gripe je samo 23%

Američki centar za kontrolu bolesti (CDC) prikriva dokaze o povezanosti žive iz cjepiva i autizma

Milijuni ljudi primili cjepiva zaražena s virusima koji izazivaju rak i AIDS

STUDIJE POTVRĐUJU: Cjepiva mogu biti uzročnici raka

Više od 800 djece trpi trajnu štetu zbog cjepiva protiv gripe H1N1

Većina cjepiva za djecu sadrži stanice abortiranih fetusa

Cjepiva protiv gripe mogu naštetiti srcu, maloj djeci i razvoju fetusa

Postignut dogovor o smanjenju onečišćenja živom koji ne uključuje njeno uklanjanje iz cjepiva

Billu Gatesu i GSK-u u Africi zabranjena prodaja zloglasnog cjepiva protiv malarije

Cjepiva su temeljena na medicinskoj prijevari

Pentagon priprema na milijune doza cjepiva protiv globalne gripe

Autorska prava© Matrix World 2011. do danas. Sva prava pridržana. Strogo je zabranjeno kopiranje, raspačavanje, ponovno objavljivanje ili izmjena bilo kakvog materijala koji se nalazi na blogu Matrix World bez prethodnog pisanog odobrenja dobivenog od uredništva Matrix World.

Izvori:

EXCLUSIVE: Natural News tests flu vaccine for heavy metals, finds 25,000 times higher mercury level than EPA limit for water

Flu vaccine contains 25,000 times more mercury than is legally allowed in drinking water

Flu Vaccines: Toxic Levels of Mercury, No Evidence of Safety or Effectiveness